تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 332 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام
    خداييش اگه مشكل داري با خسته شدن بازيكنات
    توي قسمت تمرين از نظر فيزيكي تيمت رو به 99 برسون اينجوري بازيكنات استقامتشون بيشتر ميشه
    براي زدن مهر سكوت به دهن بازيكنات از سه تا گزينه اي كه مياد آخري رو بزنهرچي مشكل بود با من شما فقط آخريرو بزن خط سوم پايين
    در ضمن توي هر پستي از تيمت حداقل دوتا بازيكن داشته باش كه فشار نياد به اون طفل معصوما

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

در ضمن توي هر پستي از تيمت حداقل دوتا بازيكن داشته باش كه فشار نياد به اون طفل معصوما
    پول دادم که بیان برام بازی کنن نه اینکه برن دیسکو میسکو حالشونو بکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    خداييش اگه مشكل داري با خسته شدن بازيكنات
    توي قسمت تمرين از نظر فيزيكي تيمت رو به 99 برسون اينجوري بازيكنات استقامتشون بيشتر ميشه
    براي زدن مهر سكوت به دهن بازيكنات از سه تا گزينه اي كه مياد آخري رو بزنهرچي مشكل بود با من شما فقط آخريرو بزن خط سوم پايين
    دوست عزیز بعضی مواقع بازیکن میگه چرا منو بازی نمیدی این سوالو در مواقعی میپرسه که بازیکن ضعیفترشو که هم پستش باشه بزاری میگه بعد اگه بازی بعدی بازیش ندی باز میاد اعتراض میکنه شما باید با توجه به سوال جواب بدید نه اینکه همیشه اخری رو بزنید

4. 2 کاربر از sfaiazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پول دادم که بیان برام بازی کنن نه اینکه برن دیسکو میسکو حالشونو بکنن

از فردا زوري ببرشون مسجد نماز جماعت تا حالشون جا بياد!

يه نفر بگه چه جوري كرنرها رو گل كنم؟هيچ استفاده اي از كرنرهام نميتونم ببرم

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مدتی هست که دارم بازی می کنم به نظرم مدت زمان کافی رو برای نوشتن این نقد داشتم و البته به مرور این متن رو نوشتم از زمانی که بازی کردم

گیم پلی

گیم پلی روند رو به افت خودش رو همچنان داره و ما هر ساله شاهد مشکلات بدتر از سال گذشته هستیم ایرادات بازی به جای برطرف شدن افزایش پیدا می کنن و زمانی یک ایراد برطرف میشه در ازای اون سه یا چهار ایراد جدید به گیم پلی بازی اضافه میشه هر ساله از نسخه 2006 تاکنون بازی مثلا تکاملی PES هرسال با ارائه یک گیم پلی مصنوعی و غیر منطقی باعث از دست دادن تعداد زیادی از طرفدارانش شد و با نمرات کم خود وجهه بازی رو به نابودی کشوند. پس از نسخه ضعیف PES 2011 شینگو سیباس مصاحبه ای مبنی بر یک انقلاب در این سری انجام داد که همگان رو باز هم امیدوار کرد با ارائه دموی اول بازی همگان شیفته بازی و گیم پلی شناور و متحول شده بازی شدند یک گیم پلی پویا و تغییر یافته پیش روی گیمرها قرار گرفت که این موفقیت با حماقت سازندگان با عرضه دومین دمو به فنا رفت... در واقع تمام مشخصات بازی در نسخه دموی دوم همانند نسخه 2011 بود با این تفاوت که سیستم حرکتی بازیکنان بسیار احمقانه تر شده بود. هوش مصنوعی بازی به ظاهر افزایش یافته اما با برنامه نویسی ضعیف و تست نشده بسیاری از مشکلات گیم پلی شدیدا خود نمایی کرد...
    اما اگر بخواهیم به ضعف های مختلف بازی در گیم پلی بپردازیم باید اولین ایراد رو به عدم دقت سازندگان در نوع دیفیکالتی بازی بگیریم دیفیکالتی Beginer به صورت احمقانه ای سخت هست که در واقع برای کسی که برای اولین بار می خواد PES بازی کنه مسلما عذاب آور خواهد بود در تمام گیم ها آسون ترین درجه سختی به نوعی هست که گیمر رو به چالش نمی کشه ولی چالش برانگیز بودن آسون ترین درجه سختی بازی نشان از عدم تمرکز سازندگان روی تنظیم این قسمت هست که بار دیگه نشون میده PES هیچ وقت قبل از ریلیز به صورت موشکافانه تست نمیشه.
    عدم هماهنگی خیلی از حرکات با دنیای واقع یکی از ضعف های بازی هست به طور مثال شما یک مهاجم هستید وقتی مدافع توپ شما رو تکل می کنه به اندازه یک یا دو ثانیه مهاجم شما همچنان با خیال اینکه هنوز پا به توپ هست احمقانه به حرکت مصنوعی خودش ادامه می ده. که در دنیای واقع چنین چیزهایی وجود نداره و مهاجم حرفه ای بلافاصله بعد از لو دادن توپ بر میگرده و سعی در باز پس گیری میکنه ولی چنین چیزی حتی در آسان ترین درجه سختی هم امکان نداره. شوت ها به طرز وحشتناکی بد هستند طوری که با پر کردن زیاد توپ با قدرت کم به بالای دروازه می ره و با پر کردن کم توپ اصلا شبیه شوت نمیشه و مثل قل دادن توپ میشه این فاجعه اس که شوت سر ضرب توی این بازی در حالات خاصی اتفاق می افته و به صورت تصادفی زده میشه شما می تونید شوت هایی در حالات یکسان بزنید خواهید دید که هر بار اتفاق متفاوتی خواهد افتاد... از جمله فاجعه های دیگر در شوت زنی اینه که در واقع شما زمانی که در محوطه جریمه هستید و شوت می زنید توپ دقیقا به محلی می ره دروازبان جا گیری کرده و دقیقا با یک روش احمقانه سازنده بازی خواسته بگه دروازبانی توی این نسخه بهبود پیدا کرده!
    ضعف بازی در دریبلینگ و استفاده از استایل های نوین که باعث شده آدم با بازی کردن PES یاد فوتبال های دهه 50 60 میلادی بیفته که جز حرکات معمولی و عاری از هنرنمایی و چشم نوازی چیز دیگه ای در بر نداشت در کل بیننده بازی PES به هیچ عنوان از نگاه کردن بهش لذت نمی بره و کاملا این درک رو داره که داره به یک بازی کامپیوتری نگاه می کنه که ظاهرا آدم هاش دارن فوتبال بازی میکنن به زبانی ساده تر قدرت PES در شبیه سازی فوتبال واقعی در مقایسه با رقیبش فوق العاده پائین هست. و عجیب تر اینکه شینگو سیباس گرچه یکی از تحسین کنندگان بازی فیفا هست و معترف هست که در چند سال اخیر نتونسته شبیه سازی خوبی از فوتبال رو ارائه بده هیچ وقت سعی در استفاده از سوژه هایی که باعث تقویت گیم پلی و نزدیک شدن به گیم پلی واقع گرایانه نداشته و ظاهرا شینگو سیباس به کل قسمت گیم پلی رو در بازی PES کنار گذاشته و تمام تمرکزش رو به قسمت های غیر از گیم پلی زوم کرده.
    پس از گذشته سالها PES هنوز نتوانسته استیل پرسونالتی رو برای بازیکنان مختلف رعایت کنه و یک بازیکن بزرگ فوتبال در بازی شخصیت واقعی رو خودش رو در بازی نمایان نمی کنه بطور مثال حتی اگر با رونالدو تحت فشار باشید و تصمیم به شوت زنی کنید دقیقا براش اتفاقی می افته که برای یک بازیکن عادی هم می افته یعنی موقع شوت سر می خوره! یا پاس ها گاها به قدری دقیق هستند که در دنیای واقع بارسلونا هم قادر به دادن چنین پاس هایی نیست و استیل پاس دادن ها برای تمام بازیکنان یکسان هست به طور کلی بازی در طول چند سال هیچ روند رو به رشدی در گیم پلی بازی ارائه نکرد و سیستم حرکتی بازی هر سال شکل کسل کننده خودش حفظ کرد...
    کنترل توپ هم که رفته رفته بد و بدتر می شه یک بازیکن در شرایط بخصوص نمی تونه کنترل کنه توپ رو کنترل توپ چیزی هست که در این نسخه از فوتبال جنوب شرق آسیا الهام گرفته شده اماتور ترین شکل ممکن که در سالهای اخیر در PES سراغ داشتیم توی این نسخه پیاده شده.
    تنها نکته پیروزی بازی دموی شماره یک بود که باعث شد نقدهای بازی نمرات بالاتری نسبت به سالهای قبل به دست آورد. مسلما چنانچه اولین دموی بازی همین نسخه نهایی می بود مجموع نمرات بازی خیلی خیلی کمتر از نمره حال حاضر بازی رقم می خورد.

گرافیک و فاکتور های بصری

بازی PES همیشه ملقب به گرافیکی و پیشتاز در جلوه های بصری بود ولی این عنوان رو نهایتا تا دو یا سه سال قبل میشد بهش اتلاق کرد چرا که از این لحاظ دچار مرگ مغزی شد و هر ساله با تغییر مختصر در کیفیت تکسچر های گرافیکی چهره بازی رو متحول می کرد که در واقع به این عمل اصلا پیشرفت گفته نمیشه. بی شک نمای کلی PES 2011 بهتر از نمای PES 2012 هست... اما زمانی که شما می بینید شادی بعد از گل پس از گذشت 4 سال باز هم تغییری نکرده و همان استیل ثابت خودش رو بعد از PES 2008 هنوز هم همان انیمیشن ها پخش میشه و هیچ نوآوری غیر از اضافه شدن چند شادی بعد از گل مصنوعی هیچ نوآوری به لحاظ استیل حرکتی نداشته هیچ افکت پس زمینه به هیچ قسمت کاتسن بازی اضافه نشده... اما مشکل بزرگ PES در حال حاضر موتور گرافیکی خاصی هست که در نسل نکست جن داره ازش استفاده می کنه این موتور گرچه بسیار بهینه و خوب هست ولی باعث میشه جلوه کلی بازی از حالت ریالیتی خارج بشه شاید اگه با همین موتور یک بازی فانتزی می ساخت خیلی خیلی تحسین میشد ولی این موتور اجازه خیلی چیزها رو نمیده مثل مشکلی که در بی روح بودن چهره ها هست این بی روح بودن به خاطر یکنواخت بودن تصویری هست که در واقع در فیس ها استفاده میشه برای اینکه قضیه براتون ملموس باشه شما رو دعوت می کنم که به بازیکنان از نیمرخ نگاه کنید و همین چهره نیمرخ رو با چهره عکس واقعی همون بازیکن مقایسه کنید خواهید دید که هیچ سنخیتی نداره

صدا گذاری و افکت های سمعی

خوب می دونید وقتی یه بازی رقیب داشته باشه کارش خیلی سخته شاید نشه گفت بازی از لحاظ سمعی بد هست ولی وقتی بازی رقیب این بازی فوق العاده عمل می کنه به طور کامل در این مورد هم بازی PES زیر سوال می ره حرف های تکراری گزارشگر که از سال 2009 تاحالا خیلی فرق نکرده و داره حرف های بیهوده و عاری از هیجان می زنه کاملا این قسمت رو ضعیف نشون میده حتی چنت ها هم گرچه خوب هستن ولی بی شک به خوبی چنت های بازی رقیبش نیستن و تعدد ندارن یا واقعی به نظر نمیان نو آوری در این قسمت خیلی کمه به طور مثال سوژه اعلام شخص گلزن در میدان توسط گوینده ورزشگاه از سال 2010 در فیفا پیاده شد که خیلی مورد استقبال قرار گرفت سوال اینجاست چرا؟ و واقعا PES در مورد نوآوری فوتبالی اینقدر ضعیف هست و تنها نو آوری هاش به این ختم میشه که توپ بازی به کیسه برنج و توپ فلزی و غیره تبدیل بشه (این مورد از بس ضایع بود که دیگه امسال ازش استفاده نشد) یا مدل موی کدو حلوایی هالووین داشته باشن! بازی اومده یک سری آف گیم های سینماتیک گذاشته توی مود فوتبال لایف چقدر وقتشون رو می گرفت که صدا گذاری کنن به این قسمت؟ چرا به صورت صامت و فقط به صورت زیر نویس هست این سینماتیک ها؟

ماندگاری کلی بازی

نمره بازی خیلی کم هست در این فاکتور به طوری که می تونم بگم در کل بازی برنامه خاصی در پیش گرفته و ظاهرا از سال 2006 کونامی خواسته که به طرفدارانش بگه که وقتی نسخه جدید میاد قدر اون رو بدونید چون سال بعدی همین هم گیرتون نمیاد!

حداکثر نمره ای که می تونم به این بازی خالی از هیجان بدم نمره 6.5 هست... ولی این نمره هم با ارفاق هست چون الان مهمترین چیزهایی که در نظر گرفته می شه پیشرفت هست و وقتی پیشرفت جاش رو به پسرفت می ده نمرا اون میشه 0 و همین صفر معدل بازی رو شدیدا کاهش میده و در واقع اگه قرار بود نمره صفر رو هم در نظر بگیرم نمره بازی کمتر از این هم می بود

به هر حال من می دونم که این بازی فن های دو آتیشه ای داره که حتی یک کلمه از این نقد رو قبول ندارن ولی به هر حال واقعیت امسال شکست سخت کونامی بود که احتمالا تلخ باشه ولی مقصر نه من نه فیفا و نه هیچ کس دیگه ای نیست به جز خود کونامی و سیباس و فن هایی هستند که در سراسر جهان وجود دارن و دارن انرژی مثبت کاذبی می دن که باعث میشه سیباس به عملکرد ضعیف خودش ادامه بده و قبول نکنه که بهتره از مشاورین بهتری استفاده کنه و یا بودجوه ای رو به بازی اختصاص بده به نظرم سوزن سیباس مدتی هست که گیر کرده و از زمان شدیدا عقب هست به امید روزی که PES به عرصه رقابت برگرده و به امید اینکه انتقادات رو قبول کنه و اون ها رو اصلاح کنه

و یک معذرت خواهی هم از کسانی که طبق عادت دارن PES بازی می کنن و باهاش سرگرم هستند می کنم به هر حال سلیقه هم چیزی هست که نمیشه در موردش چیزی گفت من به سلیقه ها احترام می ذارم و هدفم به هیچ عنوان در مقایسه هایی که در نقدم بود دعوت به بازی فیفا و کنار گذاشتن PES نیست چون شکی نیست که دوستانی که PES بازی می کنن فیفا رو هم دیدن و علت انتخابشون فقط سلیقه و راحتی بوده من از همین دوستان معذرت می خوام.

8. 14 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

دوستان عزیزی که مثل من توی مسترلیگ هستن نحوه ی مذاکره با بازیکن چطوری هست ؟؟

من فقط بازیکنا رو روی میارم روی فیوریت بعدم میخرم این مذاکره و .... چطوری هستش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید..

پچ 2 پس ادیت رو نصب کردم، اون فایل 7 مگی فیکس کنندشو هم نصب کردم. بازی اجرا میشه مشکلی هم نداره، اما توو بازی پیراهن بازیکنا جا به جا افتاده، مثلا پرهن لیون افتاده رو چلسی! راه حلش چیه؟؟ فایل دیگه ای رو هم باید ریخت توو کیتسرور تا درست شه؟؟؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید..

پچ 2 پس ادیت رو نصب کردم، اون فایل 7 مگی فیکس کنندشو هم نصب کردم. بازی اجرا میشه مشکلی هم نداره، اما توو بازی پیراهن بازیکنا جا به جا افتاده، مثلا پرهن لیون افتاده رو چلسی! راه حلش چیه؟؟ فایل دیگه ای رو هم باید ریخت توو کیتسرور تا درست شه؟؟؟

ممنون
    اگه از قبل پچ داشتی پاک کن و کیت سرور رو هم پاک کن دوباره پچ رو نصب کن .

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من دو تا پچ دانلود کردم
    بازی رو کلا پاک میکنم
    دوباره نصب میکنم ولی وقتی پچ نصب میکنم
    و رو بازی کلیک میکنم یه ذره وارد بازی میشه ولی دو باره میپره بیرون بدون هیچ گونه پیغامی
    اصلا وارد بازی نمیشه
    چه کار کنم
    ویندوز 7 دارم

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

دوست عزیز بعضی مواقع بازیکن میگه چرا منو بازی نمیدی این سوالو در مواقعی میپرسه که بازیکن ضعیفترشو که هم پستش باشه بزاری میگه بعد اگه بازی بعدی بازیش ندی باز میاد اعتراض میکنه شما باید با توجه به سوال جواب بدید نه اینکه همیشه اخری رو بزنید
    سلام
    خيلي حرف ميزنن
    چرا توي پست غير تخصصي بازي ميدي
    خسته شدم نياز به ريكاوري دارم
    از تغييرات توي تركيب ناراضي ام
    توي اين فصل يا جام فرصت كم داشتم براي بازي
    توي نقل انتقلات اگه پيشنهاد بگيرن سه بار ردش كني ناراضي ميشن
    از تمرين دادن يه جور تيم به مدت طولاني ناراحت ميشن
    درخواست شماره براي پيراهن
    و . . .
    اگه بخواي همرو اجرا كني كه كي ميرسي خود بازيرو انجام بدي قلق دستت بياد
    سريع ترين و راحت ترين روش رو گفتم از نظر خودم و هيچ شخصي موجاب به اجراش نيست دوست عزيز
    موفق باشي
    Last edited by mra680; 04-11-2011 at 18:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •