تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 213 از 372 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سيد بندي رقابتهاي جام جهاني؛ در انتظار روز قرعه کشي

يکي از بدترين و سخت ترين قرعه هايي که ممکن است صورت پذيرد، همگروه شدن تيمهاي اسپانيا، با پرتغال يا هلند، ساحل عاج و آمريکا است و آسان ترين حالتي که ممکن است صورت پذيرد، قرار گرفتن 4 تيم اسلواکي، مصر يا الجزيره و نيوزيلند در گروه يکي از تيمهاي سيد يک است.

سایت گل - پس از آنکه تکليف اکثر تيمهاي صعود کننده به مرحله نهايي رقابتهاي جام جهاني مشخص شد، سيدبندي اين رقابتها صورت گرفت و گروه بندي هم روز چهارم ماه دسامبر مشخص خواهد شد.

اسپانيا، قهرمان کنوني اروپا، يکي از هشت تيمي است که در سيد يک مرحله نهايي رقابتهاي جام جهاني قرار گرفته است. به غير از اسپانيا، آفريقاي جنوبي (ميزبان اين رقابتها)، همراه با ايتاليا (قهرمان دوره پيش)، برزيل، آلمان، آرژانتين و انگليس در سيد يک قرار گرفته اند و چنانچه فرانسه بتواند در نهايت به اين رقابتها راه يابد در سيد اول قرار خواهد گرفت.

در صورت حذف شاگردان ريموند دومنک و صعود ايرلند به رقابتهاي نهايي، هلند هشتمين سيد اول خواهد بود و ايرلند در سيد دوم قرار خواهد گرفت. اين تصميمي است که مسؤولان کميته اجرايي فيفا در اين رابطه اتخاذ کرده اند. اين در حالي است که اسپانيا رقابت حساسي با برزيل، براي صدرنشيني در رنکينگ فيفا دارد و اين موضوع، بي گمان در گروه بندي اين رقابتها، تاثيرزيادي خواهد داشت.
    رنکينگ جديد فيفا روز بيستم نوامبر منتشر مي شود و اين امر، نقش پررنگي در گروه بندي اين رقابتها خواهد داشت.

تاکنون تکليف 26 تيم صعود کرده به اين رقابتها مشخص و قطعي شده است و بدين ترتيب در حال حاضر 26 تيم مشغول آماده ساختن خود براي سفر به آفريقاي جنوبي هستند و تنها بايد منتظر مشخص شدن 6 تيم ديگر به اين رقابتها بود.
    سپ بلاتر مثل هميشه به سيد بندي با رعايت منطقه جغرافيايي تيمها اعتقاد دارد. اکنون و در صورتي که هلند و پرتغال در اين گروه باقي بماند، در سيد دوم اين رقابتها، هر 8 تيم از قاره اروپا خواهند بود.

مراسم قرعه کشي رقابتهاي جام جهاني چهارم دسامبر در شهر کابو برگزار خواهد شد. روز قبل از آن نيز اعضاي کميته اجرايي فيفا در جزيره روبن (جزيره اي که نلسون ماندلا، 18 سال از 27 سال تبعيدش را در آن سپري کرد)، جلسه اي را تشکيل خواهند داد.

اروگوئه نيز همچنان منتظر مشخص شدن تکليف صعودش به مرحله نهايي اين رقابتهاست و نتيجه ديدار برگشت اين تيم مقابل کاستاريکا، تکليف تيم صعود کننده را مشخص خواهد نمود در صورتي که اين اتفاق رخ دهد، پاراگوئه، شيلي و اروگوئه، همراه با پنج تيم قاره آمريکا در سيد سوم قرار خواهند گرفت. در سيد چهارم نيز تيمهاي آسيايي، همراه با تيمهاي اقيانوسيه و نماينده هاي آمريکاي مرکزي مي باشند. البته احتمال کمي وجود دارد که تغييراتي کوچک در اين سيد بندي صورت پذيرد و جاي برخي از تيمهاي آمريکاي جنوبي با تيمهاي منطقه آمريکاي مرکزي عوض شود، زيرا مسؤولان فيفا نگران اين هستند که ممکن است تعدادي از تيمهاي بسيار قدرتمند با هم در يک گروه قرار گيرند.

يکي از بدترين و سخت ترين قرعه هايي که ممکن است صورت پذيرد، همگروه شدن تيمهاي اسپانيا، با پرتغال يا هلند، ساحل عاج و آمريکا است و آسان ترين حالتي که ممکن است صورت پذيرد، قرار گرفتن 4 تيم اسلواکي، مصر يا الجزيره و نيوزيلند در گروه يکي از تيمهاي سيد يک است.

در نهايت سرنوشت همه چيز به روز 4 دسامبر و شهر کابو بستگي خواهد داشت.

سيد يک: آفريقاي جنوبي، برزيل، اسپانيا، ايتاليا، آلمان، آرژانتين، انگليس، فرانسه (ايرلند)
    سيد دو: هلند، پرتغال( بوسني)، روسيه (اسلووني)، سوئيس، يونان(اوکراين)، صربستان، دانمارک، اسلواکي
    سيد سه: ساحل عاج، غنا، کامرون، نيجريه، مصر(الجزاير)، پاراگوئه، شيلي، اروگوئه(کاستاريکا)
    سيد چهار: ژاپن، کره جنوبي، استراليا، نيوزيلند، آمريکا، مکزيک و هندوراس

نکات کليدي:
    نکته يک: چنانچه فرانسه از رسيدن به مرحله نهايي اين رقابتها بازبماند، هلند به سيد يک خواهد آمد و ايرلند در سيد دو قرار خواهد گرفت.
    نکته دو: چنانچه اروگوئه نتواند به مرحله نهايي اين رقابتها راه يابد، ممکن است ترکيب دو سيد آخر (سيد سه و چهار) دستخوش تغييراتي شود.
    نکته سه: تا جايي که ممکن است سران فيفا از همگروه شدن تيمهايي از يک قاره در يک گروه جلوگيري خواهند کرد.

غزال زیاری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/18

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مهمترین بازی های دوستانه امشب

زمان بازی به وقت تهران اعلام شده است.

تکلیف بسیاری از تیم های حاضر در جام جهانی مشخص شده و آنها برای حضور در جام جهانی خود را آماده می کنند.

کره جنوبی- صزبستان
    12:45 (این بازی در لندن برگزار می شود)
    مونته نگرو- بلاروس
    14:15
    لهستان- کانادا
    14:15
    مالت- بلغارستان 16:15

دانمارک- آمریکا
    17:45
    آنگولا- غنا
    18:00
    اتریش- اسپانیا
    آلمان- ساحل عاج
    (شبکه ARD این بازی را به طور مستقیم پخش می کند) 18:00
    ایران- مقدونیه
    هلند- پاراگوئه
    ایتالیا- سوئد
    (این بازی از RAI Uno پخش می شود) 18:00

کد:
    2009/11/18

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نتایج بازی های دوستانه دیشب

برزیل در سفر خاور میانه ای اش به یک پیروزی دیگر دست پیدا کرد.

بلژیک 2 - 0 قطر
    (ویستل 20، سونک 54)

آفریقای جنوبی 0 - 0 جامائیکا

اسلواکی 1 - 2 شیلی
    (سستاک 17) - (خارا 9، پاردس 55)

عمان 0 - 2 برزیل
    (نیلمار 4 - القیلانی (گل به خودی) 61)

کد:
    2009/11/18

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ستاره های شیاطین سرخ در مقابل هم

دیدار دوستانه امشب کره و صربستان تحت تاثیر حضور دو بازیکن منچستر یونایتد قرار دارد.

سایت گل- نمانیا ویدیچ و پارک جی سونگ، دو بازیکن تیم منچستر یونایتد در بازی دوستانه امشب تیم های کره جنوبی و صربستان در مقابل یکدیگر قرار می گیرند.

با این وجود، آنها در مصاحبه پیش از بازی، بیشتر در مورد مسائل باشگاهی صحبت کردند و اظهار امیدواری کردند که محرومیت سر الکس فرگوسن موجب عقب ماندن آنها از جمع رقبا نشود و بتوانند همه امتیازات را از آن خود کنند.

الکس فرگوسن، سرمربی شیاطین سرخ، به دلیل اظهار نظر منفی در مورد داور یکی از بازی های تیمش، از سوی اتحادیه فوتبال انگلستان با محرومیت مواجه شده است.

ویدیچ در مصاحبه با Sky Sport News گفت:" بازی های سختی در پیش داریم به ویژه اینکه اکنون چلسی پنج امتیاز از ما پیش است. دو- سه بازی آینده خیلی مهم هستند. امیدوارم بتوانیم کیفیت مان را به نمایش بگذاریم و در غیاب او به پیروزی برسیم. من امیدوارم که او خیلی زود به رختکن تیم برگردد. ما می دانیم که چه انتظاری از ما وجود دارد. او همه چیز را می بیند و با مربی دوم تیم در ارتباط است."

پارک نیز گفت:" هفته های زیادی از فصل هنوز باقی است. پنچ امتیاز اختلاف زیادی است اما ما می توانیم آن را
    در بازی های زیادی که باقی مانده جبران کنیم.ما هنوز می توانیم قهرمان شویم. ما می دانیم که در این بازی ها چطور بازی کنیم. فکر نمی کنم که مشکلی داشته باشیم."

کد:
    2009/11/18

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد مانچینی به مورینیو برای فینال لیگ قهرمانان

دوست دارم مربي تيم ملي شوم. اگر با اين تيم به فينال جام جهاني راه پيدا کنم، آنگاه اين بازيکنان را در ترکيب تيم مي گذارم: «بوفون، زامبروتا، نستا، بارتزالي، گروسو، پيرلو، دروسي، گتوزو، کاسانو، توني و توتي

سایت گل - روبرتو مانچيني اعتراف مي کند. مربي سابق اينتر از طريق برنامه تلويزيوني«له ينه» در گفتگويي اختصاصي از شرايط امروز خود و فوتبال دنيا حرف زده است.

مانچو پس از اخراج شدن از تيم موراتي، ديگر در دنياي فوتبال حضور نداشته، ولي گويا براي آينده خيالهايي در سر دارد: «من قراردادم را با نراتزوري فسخ کردم براي اينکه مي خواهم به عرصه مربيگري بازگردم. شايد در ليگ برتر مربي شوم. چند پيشنهاد داشته ام و اگر کاري نکرده ام به خاطر مسايل مالي نبوده است. براي من پول هيچ گاه ارزش زيادي نداشته. نه وقتي که بازيکن بودم و نه اکنون که مربي هستم.»

مانچو جدايي خود از اينتر را اين گونه تعريف کرده است:«موراتي به من گفت که مي خواست به دليل اظهارات من پس از بازي با ليورپول تغييراتي در تيم اعمال کند. من هيچ وقت اين حرف او را باور نکردم. صرف نظر از اين مسأله، پس از بيست سال که اينتر به هيچ عنواني دست پيدا نمي کرد، ما تقريباً همه جامها را فتح کرديم.»

حرف زدن از کاسانو، جانشين مانچو در سمپدوريا و تيم ملي اجباري به نظر مي رسد.« کاسانو يک پديده واقعي است و اگر هر از گاهي از کوره در مي رود به اين خاطر است که يک فوق ستاره است. من باور نمي کنم که او با پسر ليپي کتک کاري کرده است. اگر او به تيم ملي نرود، براي اين است که ليپي از او به عنوان بازيکن خوشش نمي آيد و يا شايد به اين خاطر که در صورت رفتن او به تيم ملي، يک سري مسائل ديگر در تيم تغيير مي کنند و از بين مي روند. ولي بازيکناني مثل کاسانو و يا توتي که در تيم تحول ايجاد مي کنند به درد لاجوردي ها مي خورند. توتي در بين همه بازيکناني که اکنون مشغول بازي هستند، بيشتر از بقيه به من شباهت دارد. مسي هم همين طور. او بهترين بازيکن حال حاضر دنياست.»

مانچيني حتي به درخواست مصاحبه کنندگان اين برنامه، يازده بازيکن اينتر براي فينال چمپيونزليگ را هم اين گونه کنار هم قرار داده است:«ژوليو سزار، مايکون، ساموئل، کوردوبا، چيوو، کامبياسو، استانکوويچ، زانتي، اسنايدر، اتوئو و ميليتو يا بالوتلي.

او در مورد آينده اش در تيم ملي مي گويد:« من دوست دارم مربي تيم ملي شوم. اگر با اين تيم به فينال جام جهاني راه پيدا کنم، آنگاه اين بازيکنان را در ترکيب تيم مي گذارم: «بوفون، زامبروتا، نستا، بارتزالي، گروسو، پيرلو، دروسي، گتوزو، کاسانو، توني و توتي. البته به نظر من قهرمان دوره بعدي جام جهاني انگليس خواهد بود.
    مانچيني در مورد بالوتلي و حاشيه هاي فراواني که در مورد او مطرح است، گفت:«من هيچ وقت سوار فراري او نشدم. حداقل تا جايي که من مي دانم بالوتلي آن موقع فراري نداشت. ولي اگر شرايط پيش آيد، حتماً سوار فراري او مي شوم... به نظر من بالوتلي شخصيت بدي ندارد، ولي ممکن است شبيه ايبرا شود....حيف که در تيم ملي به او اهميت نمي دهند. به نظر من مي تواند بازيکن مفيدي باشد.

دانیال صدقی

کد:
    2009/11/18

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض والدس: قهرمانی در جام باشگاه های جهان سال فوق العاده بارسا را تکمیل می کند

او گفت که بارسا برای قهرمانی به ابوظبی خواهد رفت.

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان آبی واناری ها، گفت که قهرمانی در جام باشگاه های جهان پایانی عالی برای فصل فوق العاده بارسا خواهد بود.

جام باشگاه های جهان تنها جامی است که جایش در ویترین افتخارات باشگاه بارسلونا خالی است و رقابت های پیش رو در ماه دسامبر که در ابوظبی برگزار می شود، برای سومین بار است که بارسا در آن به عنوان قهرمان اروپا شرکت می کند.

او به نشریه Sport گفت:" تقریبا هیچ کدام از هم تیمی هایم این جام را فتح نکرده اند. ما درگذشته اشتباهاتی داشتیم که نمی خواهیم بار دیگر آن را تکرار کنیم. این یک افتخار ویژه است زیرا بارسا تاکنون این جام را به دست نیاورده است. علاوه بر این بردن این جام سال 2009 را به یک سال باشکوه تبدیل می کند."

بارسا پیش از رفتن به امارات برای بازی های جام باشگاه های جهان، روزهای پرفشاری را سپری می کند و باید پیش از آن حضورش را در مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا تثبیت کند. "گواردیولا در مورد کار دشواری که در پیش داریم به ما هشدار داد و می دانیم که باید در دو دیدار پیش رو به پیروزی برسیم."

کد:
    2009/11/18

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض يادداشت ويژه: تيم منتخب اينتر و بارسا

سايت گل - هرکسی بازی رفت دو تیم اینترمیلان و بارسلونا را ببیند ٬ بدون شک به تفاوت چشمگیر فوتبال ایتالیا و اسپانیا پی می برد. کشورهایی که اگر کمی حرفه ای تر از سطحی که دارند بازی کنند ٬ مسلما دو قطب برتر فوتبال جهان خواهند شد.

تیم های اسپانیایی ٬ قوی ترین مهاجم ها و هافبک های هجومی جهان را در اختیار دارند. لیونل مسی و ابراهیمویچ در بارسلونا ٬ ریکاردو کاکا و کریستیانو رونالدو در رئال مادرید و سایر مهاجمانی که شمارش آنها بسیار وقت گیر است! در مقابل ٬ تیم ها ایتالیایی قوی ترین مدافعین و هافبک های دفاعی جهان را در اختیار دارند. از لوسیو و ساموئل در اینتر گرفته ٬ تا نستا و کیه لینی در میلان و یوونتوس.در این پست ٬ تصمیم گرفته ام که تیم منتخبی از یازده مرد اصلی اینترمیلان و بارسلونا بنویسم.

تیم منتخب اینترمیلان و بارسلونا ٬ گزیده ای یازده نفره از بیست و دو بازیکن اصلی دو تیم است. ترکیب این تیم 3-3-4 خواهد بود.

جولیو سزار (اینتر): مسلما ٬ جولیو سزار در کنار ایکر کاسیاس و جان لیوجی بوفون ٬ از بهترین دروازبان های جهان است. البته از نظر قهرمانی ها و موفقیت های سال های اخیر سزار یک قدم از بوفون و کاسیاس پیشی دارد. مسلم است که بین جولیو سزار و ویکتور والدز ٬ گزینه مناسب دروازبان برزیلی اینترمیلان است. سزار نه تنها یکی از برترین بازیکنان اینتر است ٬ بلکه سهم زیادی در موفقیت های اینتر داشته است. شاید او در بازی رفت دو تیم سختی زیادی را متحمل نشد ٬ ولی در کل بار ها و بار ها ناجی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا بوده است.

لوسیو (اینتر): چرا که او در حال حاضر از بهترین مدافعین جهان است. درخشش او در تیم ملی برزیل و اینتر بسیار قابل ملاحظه تر از پویول بوده است. کارلوس پویول سال گذشته بازی بی نظیری را در فینال لیگ قهرمانان اروپا به نمایش گذاشت و کریستیانو رونالدو را به خوبی مهار کرده بود. لوسیو نیز تابستان گذاشته ٬ سهم زیادی در قهرمانی برزیل در جام کنفدراسیون ها داشت و در آن بازی بسیار خوش درخشید.

پيكه (بارسلونا): از بین مدافع آرژانتینی اینتر و جرارد پیکه ٬ راي با پيكه است كه در آینده یکی از بهترین مدافعین جهان خواهد شد . پيكه به عقيده كارشناسان بكن باوئر آينده فوتبال جهان است.

داگلاس مایکون (اینتر): هر وقت رشته ی کلام به مدافع راست می رسد ٬ مناظره ها بر سر مایکون ٬ دنیل آلوز و سرخیو راموس آغاز می شود. اما چیزی که مسلم است ٬ دنی آلوز بازیکن ذخیره ی مایکون در تیم ملی برزیل است و راموس نیز خیلی با راموس چهار سال اخیر فاصله دارد. مایکون در حال حاضر یکی از بهترین مدافعین راست تاریخ فوتبال است و مسلما با بودن او کسی جای خالی کافو را در تیم ملی برزیل احساس نمی کند. مایکون در بازی های باشگاهی نیز از آلوز برتر می باشد ٬ چرا که او در تیمی بازی می کند که نقطه ی ضعفش هافبک هایش هستند. بنابراین مایکون ٬ کار سخت تری را متحمل شده است و موفق تر نیز بوده است.

کریستین چیوو (اینتر): اولا از حق نگذریم ٬ دنیل آلوز نیز می تواند در این پست بازی کند. چون بارها دیده ایم که در تیم ملی برزیل به عنوان مدافع چپ بازی کرده است و موفقیت آمیز نیز بوده ٬ اما همان طور که اول مقاله گفتم مشکل تیم های اسپانیایی و ایتالیایی در اصرار ورزیدن به افراط در حمله و دفاع است! بنابراین وقتی تیمی از لحاظ هجومی کاملا تامین است ٬ دلیلی وجود ندارد که مدافعینش حمله کنند. چیوو در حال حاضر یکی از موفق ترین مدافعین چپ دنياست. او در بازی رفت دو تیم ٬ لیونل مسی را کاملا مهار کرده بود و بدون شک بهترین بازیکن میدان بود. وی سال گذشته در بازی رفت در مقابل منچستر یونایتد نیز ٬ بسیار عالی کارد کرد. اگر او مدام مصدوم نمی شد ٬ بدون شک بهترین مدافع چپ جهان بود. چیوو از لحاظ دفاعی مسلما خیلی بالاتر از اریک آبیدال و مکسول آندراده قرار دارد.

استیبان کامبیاسو (اینتر): ال چوچو از رئال مادرید به اینتر آمد. رئال مادرید قدر او را ندانست و تنها دو سال پس از جدایی کامبیاسو از لیگ اسپانیا ٬ تیم پادشاهی رئال مادرید از پست هافبک دفاعی می نالید. این موضوع هم ضعف تیم های اسپانیایی را در ارزشیابی بازیکنان دفاعی می رساند. کامبیاسو از موقع آمدن به اینتر ٬ با جان و دل برای اینتر بازی می کند و تابستان گذشته نیز مورد توجه چند تیم بزرگ اروپایی قرار گرفته است. من از بین کامبیاسو و یایا توره ٬ بدون شک کامبیاسو را انتخاب می کنم و اعتقاد دارم که مصدومیت کامبیاسو در بازی رفت ٬ یکی از دلایل مهم ناکامی اینتر در سازمان دهی ضد حملات بود.

آندرس اینیستا (بارسلونا): نمی دانم باید اینیستا را با کدام یکی از هافبک های اینتر مقایسه کنيم؟ مونتاری؟ اسنایدر؟ استانکویچ یا وییرا ؟ ولی می دانم اینیستا به تنهایی از تمام هافبک های اینتر بهتر است. اگر از شر مصدومیتش خلاص می شد ٬ مسلما خیلی بهتر از چیزی که هست که نیز می بود! اینیستا سال گذشته گل پیروزی بخش تیمش را به چلسی زد و در بازی با منچستریونایتد نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت. تابستان گذشته جای خالی او در تیم ملی اسپانیا احساس شد. شاید تنها رقابت او در این لیست با بازیکن تیم خودی ٬ سیدو کیتا باشد نه بازیکنان اینتر!

ژاوی هرناندز (بارسلونا): شاید وقتی رونالدینیو در تیم بارسا بازی می کرد ٬ نقش ژاوی بسیار کمرنگ بود و خیلی او را نشناختند. اما بعد از جام ملت های اروپا و رفتن رونالدینیو ٬ ارزش واقعی این بازیکن مشخص شد. بدون شک هیچ کدام از هافبک های اینتر یا جهان در سطح ژاوی نیستند. توضیح دادن درباره ی این انتخاب واقعا بی فایده است چرا که به نظر من در حال حاضر او بهترین بازیکن جهان است.

تیری انری (بارسلونا): انری بارسلونا با هانری آرسنال بسیار متفاوت هستند. انری آرسنال بیشتر وقت ها ٬ یک
    نفره برای موفقیت کل تیم تلاش می کرد اما در بارسلونا ٬ جزئی از اقیانوس هجومی تیم است. او در کنار بازیکنان بزرگی بازی می کند و دیگر نیازی به بازیسازی برای خود ندارد! مسلما سال اولش در بارسلونا کاملا ناامیدکننده بود اما با آمدن پپ گوآردیولا و رفتن رونالدینیو ٬ او جای اصلی خود را یافت و در فصل گذشته بسیار خوش درخشید. او مسلما از تمام مهاجمین گوش چپ اینتر بهتر است.

لیونل مسی (بارسا): خیلی ها معتقد بودند که مسی ٬ مرد بازی های بزرگ نیست. ناکامی های او در بازی های اروپایی بارسلونا و تیم ملی موجب به وجود آمدن این اعتقاد شد. اما درخشش مسی در فینال لیگ قهرمانان و پیروزی بارسلونا در برابر منچستر یونایتد ٬ جایی برای این حرف ها باقی نگذاشت. مسی به طور قطع برنده ی توپ طلا و جایزه بهترین بازیکن جهان خواهد بود. او واقعا مستحق این جایزه می باشد. اگر بخواهیم با مهاجم خاصی از اینتر او را مقایسه کنم ٬ مسلما ماریو بالوتلی خواهد بود. بالوتلی تنها نوزده سال دارد شکی نیست که در چند سال آینده ٬ هم سطح مسی توپ خواهد زد. اما در حال حاضر سطح فوتبال مسی ٬ خیلی بالاتر از او است.

زلاتان ابراهیمویچ (بارسلونا): نوک حمله ی تیم ٬ ستاره ی سوئدی بارسلونا خواهد بود که تنها چند ماه قبل اینترمیلان را ترک کرده است. رقبای او در این انتخاب ٬ ساموئل اتوئو و دیگو میلیتو از اینتر بودند. ایبراکادابرا ٬ سال گذشته ثابت کرد که بدون رقیب ٬ بهترین مهاجم جهان است. او با آقای گل شدن در لیگ ایتالیا با اینتر و پنج سال قهرمانی متوالی (که دو قهرمانی آن به دلیل کالچوپولی حذف شد) ٬ اینتر را به مقصد بارسلونا ترک کرد. او در بارسلونا با گلزنی در پنج هفته ی اول لیگ اولین رکورد شکنی اش را در بارسلونا آغاز کرد. خیلی از کارشناسان معتقد هستند که دیگر ابراهیمویچ اینتر نخواهد بود. وی نقش تمام کننده را در بارسلونا ایفا می کند. همه ٬ مخصوصا اینتری ها ٬ می دانند که او می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد و بهتر از سایر هم تیمی هایش ٬ از جمله مسی و ژاوی بازی کند. مشکل او در اینتر لیگ قهرمانان اروپا بود و به همین دلیل اینتر را ترک کرد. اما بارسلونایی ها نیز در بازی های لیگ قهرمانان به مشکل برخورده اند و در خطر حذف شدن از مرحله گروهی قرار گرفته اند! حذف شدن بارسلونا و ابراهیمویچ از لیگ قهرمانان اروپا در مرحله گروهی در برابر اینتر واقعا ضربه ی بزرگی برای او خواهد بود.

سرمربی: ژوزه مورینیو
    مقایسه کردن گوآردیولا و مورینیو دشوار است ، گرچه مربي پرتغالي بسيار باتجربه تر از گوآردیولا است. مورینیو کسی است که در دو سال اول سرمربی گری اش را به قهرمانی در جام یوفا و لیگ قهرمانان اروپا با تیم پورتوی بی تجربه و بی ستاره سپری کردو چلسی را بعد از سال ها ناکامی قهرمان لیگ انگلیس کرد و در نهایت در لیگ ایتالیا با اینتر به قهرماني ايتاليا رسيد. البته گوارديولا نیز سرمربی فوق العاده ايست كه يكي از جذابترين تيمهاي تاريخ را سازمان داده است. دستاورد او در همين سال اول به اندازه همه عمر بسياري از مربيان است...اما به خاطر كسوت و شهرت ما ژوزه را انتخاب مي كنيم.

هفت بازیکن ذخیره:
    ویکتور والدز (بارسلونا) ٬ ویزلی اسنایدر (اینتر) ٬ دنیل آلوز (بارسلونا) ٬ کارلوس پویول (بارسلونا) ٬ دیگو میلیتو (اینتر) ٬ ساموئل اتوئو (اینتر) ٬ سیدو کیتا (بارسلونا) همانطور که می بینید ٬ بی نظمی شدیدی در ترکیب بالا وجود دارد. اكثر بازیکنان خط دفاعی از اینتر می باشند و خط هجومی را کاملا بازیکنان بارسلونا تشکیل داده اند. اگر اين تيم شكل مي گرفت ، قويترين تيم جهان نبود؟

کد:
    2009/11/18

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض ورزشگاه های جام جهانی 2010

اولین استادیومی که معرفی میکنم استادیومه Green Point Stadium که در شهر کیپ تاون قرار داره. این ورزشگاه در حال ساخته و همین چند وقته پیش بود که کارگران به خاطر کمبود دستمزد دست به اعتصاب زدند و کار خو رو ادامه ندادند . اما مقامات اونارو راضی کردن . گنجایش این ورزشگاه 70,000 نفره و میزبان 8 بازی از جام جهانی خواهد بود.

قیمت های بلیت برای5 بازی از مر حله ی گروهی طبقه اول 160$ ,طبقه ی دوم 120$ ,طبقه ی سوم 80$ و جایگاه برای ویلچری ها 20$

قیمت بلیت برای تنها بازی از مرحله ی 1/8 نهایی که در این ورزشگاه برگزار میشه طبقه ی اول 200$ ,طبقه ی دوم 150 $ ,طبقه ی سوم 100$ و ویلچر 75$

قیمت بلیت برای یکی از دیدار های مرحله ی 1/4 نهایی که در این ورزشگاه برگزار میشه طبقه ی اول 300$ , طبقه ی دوم 200$ , طبقه ی سوم 150$ و ویلچر 75$

قیمت بلیت برای یکی از دو دیدار مرحله ی نیمه نهایی که در این استادیوم برگزار میشه طبقه ی اول 600$ , طبقه ی دوم 400$ , طبقه ی سوم 250$ و ویلچر 100$
    واقعا که هر کسی نمیتونه بره از نزدیک این بازی هارو ببینه

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض 10 بازيكن برتر مرحله مقدماتى جام جهانى

از رونى معروف تا الحدادى گمنام
    پس از بسته شدن پرونده بازى هاى مقدماتى جام جهانى در نقاط مختلف جهان به جز قاره آفريقا تيم هاى مسافر به اين مسابقات مشخص شده اند. بازيكنان مختلفى در اين رقابت ها حضور داشتند و عده اى از آنها نيز هم اكنون چمدانهايشان را بسته و در جاده آفريقاى جنوبى قرار گرفته اند. اين بازيكنان ممكن است كه در جام جهانى بر حسب يك حادثه حضور نداشته باشند اما در رقابت هاى مقدماتى آن جزو بهترين بازيكنان بودند و توانستند بسيار سرنوشت ساز ظاهر شوند و كمك زيادى را به تيم هايشان نمايند. سايت گل به شرح عده اى از اين بازيكنان پرداخته است و اين ۱۰ نفر شايستگان مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ هستند.

۱۰ - خوان ماكون ( كامرون): اين كامرونى برترين بازيكن در اين رقابت ها بوده اما مطمئناً گل هاى ساموئل اتوئو در انتخاب وى بى تأثير نبوده است و حتى در گل هاى به ثمر رسيده توسط وى نيز نقش اتوئو غيرقابل انكار مى باشد. وى به عنوان يك هافبك تهاجمى برگزيده شده است.
    ۹ - لاندون دونووان ( آمريكا): اين آمريكايى حضور تيمش را در مسابقات ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى تضمين كرد. اين بازيكن جوان توانست بازى خوبى را از خودش به نمايش بگذارد يكى از نفراتى بود كه در موفقيت هاى تيمش نقش بسزايى داشت و توانست بهترين بازيكن در بين نفرات آمريكا باشد.
    ۸ - اسام الحدادى ( مصر): مصر همانند يك ماموت غول پيكر توانست مقابل الجزاير ظاهر شود و در آخرين مسابقه يك روز خوب را رقم بزند. در اين مسابقه وى نقش كليدى را به عنوان يك دروازه بان ايفا كرد و خيلى خوب جلوى حملات مهاجمين الجزاير ايستادگى نمود تا با نتيجه ۳ بر يك پيروز شوند. وى با اين نمايش فوق العاده توانست خود را به عنوان بهترين دروازه بان اين رقابت ها مطرح سازد.
    ۷ - ميلان جووانوويچ (صربستان): اين بازيكن صربستانى توانست نمايش ضعيف خود در جام جهانى ۲۰۰۶ را جبران كند و با يك بازى خوب و مقتدر نظرها را به خود جلب نمايد. وى در مقابل فرانسه يك بازى خوب را به نمايش گذاشت. اين هافبك صربستانى از سال ۲۰۰۶ تاكنون عضو تيم استاندارد ليژ است.
    ۶ - ژاوى (اسپانيا): اين بازيكن اسپانيايى يكى از بازيكنانى است كه توانسته صددرصد نظر همه فوتبالدوستان را در ۲ تيم اروپايى جلب نمايد. وى باقدرت بسيار در تيم ملى و باشگاهى اش به بازى مى پردازد. وى همواره در گل هاى به ثمر رسيده توسط بازيكنان تيمش نقش بسزايى را ايفا مى كند.
    ۵ - وين رونى (انگلستان): انگلستان كه به ۳ شير معروف است پس از يورو ۲۰۰۸ اكنون بازگشتى بسيار خوب و مقتدر داشته و توانسته خود را به عنوان يكى از قدرت هاى فوتبال جهان مطرح نمايد. در اين تيم وين رونى يكى از مهره هاى اساسى و مهم مى باشد كه از وى به عنوان مرد كليدى ياد مى كنند و به درستى كه يكى از ستون هاى صعود به
    جام جهانى ۲۰۱۰ در تيم انگلستان بوده است. وى در حال حاضر بهترين گلزن تيم ملى كشورش نيز مى باشد.
    ۴ - آلكسيس سانچز (شيلى): سانچز ۲۰ ساله جوانترين بازيكن تميش است. هافبك تهاجمى اودينزه كه واقعاً ماوراى تصور ظاهر شده و بازى تأثيرگذار و تعيين كننده اى را نشان داده به طورى كه تشكر همگان از وى را به همراه داشت است. بازى خيره كننده وى تحسين مسئولان كنفدراسيون آمريكاى جنوبى را نيز در پى داشته است.
    ۳ - لوئيز فابيانو ( برزيل): برزيل مطمئناً يكى از قدرت هاى برتر دنيا است كه مهد فوتبال محسوب مى گردد. قنارى پوشان آمريكاى جنوبى به آرامى، مقدماتى جام جهانى را با موفقيت به پايان رساندند. لوئيز فابيانو يكى از گزينه هاى دونگا بود كه توانست جايگزين بازيكنانى چون رونالدو و آدريانو باشد و جاى خالى آنها را در تيم ملى برزيل پر نمايد. به هرحال پيروزى مقابل شيلى، اروگوئه و آرژانتين نشانگر اين موضوع و مؤيد قدرت فنى بازيكن سويا است.
    ۲- ژودان ميسيموويچ (بوسنى هرزه گوين): اين بازيكن خوب بوسنيايى توانست نقش كليدى در موفقيت هاى تيمش داشته باشد. با اينكه تيم بوسنى نتوانست به صورت مستقيم به جام جهانى راه يابد اما حضور در بازى هاى پلى آف نيز براى اين تيم كار بزرگى است. مهاجم ولفسبورگ در حقيقت يكى از بهترين و مؤثرترين بازيكنان بوسنى بود و سهم عمده اى در موفقيت هاى تيمش داشت.
    ۱- كواتمو بلانكو(مكزيك): وى با وجود سن بالا همچون نوجوانان پرانرژى و پرتحرك در زمين ظاهر مى شود. او بازيكن خطرناكى است كه همواره تيم هاى مقابل از او هراس دارند. وى باتجربه بالا و قدرت بازيگردانى توانست تيمش را در رقابت هاى مقدماتى به پيروزى برساند و يكى از مسافرين جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى باشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد 40 میلیون پوندی چلسی برای جذب آگرو

این انتقال رکورد نقل و انتقالات لیگ برتر را خواهد شکست.

سایت گل- نشریه Telegraph گزارش داد که نمایندگان باشگاه چلسی با برون ساتین، مدیر برنامه های سرخیو آگرو، دیدار کردند تا در صورت توافق، ستاره آرژانتینی اتلتیکومادرید به باشگاه لندنی بپیوندد.

دادگاه عالی ورزش (CAS) باشگاه چلسی را تا ژانویه 2011 از هر گونه نقل و انتقالی منع کرده است بتابراین این انتقال در زمستان پیش رو انجام نخواهد شد. در روزهای اخیر صحبت های زیادی در مورد انتقال آگرو به استمفورد بریج شنیده می شود و بر اساس گزارش ها ممکن است این اتفاق در تابستان بعد رخ دهد.

به نظر می رسد که آبی ها قصد دارند رکورد نقل و انتقالات لیگ برتر راشکسته و با مبلغی نزدیک به 40 میلیون پوند، این بازیکن 21 ساله را به خدمت بگیرند. رکورد فعلی مربوط به روبینیو است که با مبلغی در حدود 32.5 میلیون پوند از رئال مادرید به منچستر سیتی پیوست.

گفته می شود، کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی چلسی، قصد دارد فرانک ریبری، ستاره بایرن مونیخ را نیز به خدمت بگیرد.

کد:
    2009/11/18

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •