تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 320 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاید لحظه اول فکر کنین این عکس چه ربطی به این تاپیک داره.

امروز 5 فوریه 2012 هست، روز تولد 27 سالگی رونالدو. تولدت مبارک

2. 13 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نايب رئيس رئال:

مورينيو تا پايان 2013 با مادريد قرارداد دارد

نايب رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا به خبرنگاران گفت: با توجه به اشرافي که بر شرايط باشگاه دارم، گمان نمي‌کنم مورينيو در فکر رفتن باشد.

به نقل از مارکا اسپانیا، امیلیو بوتراگنیو نایب رئیس باشگاه و مشاور مالی فلورنتینو پرس در رئال مادرید تصریح کرد: خوزه مورینیو تا پایان سال ۲۰۱۳ با ما قرارداد قطعی دارد و حتی در سال ۲۰۱۴ نیز این باشگاه رئال مادرید است که طبق موارد مطرح شده در بند‌های پایانی قرارداد در خصوص آینده وی تصمیم خواهد گرفت. مورینیو در بسیاری از پروژه‌های مالی باشگاه با ما سهیم شده و از زندگی در مادرید لذت می‌برد.

بوتراگنیو ادامه داد: فشار زیادی در لالیگا روی دوش مورینیو بوده و شاید پس از تجربه لیگ برتر انگلیس و کالچو ایتالیا تحمل چنین جوی در اسپانیا برایش سخت بوده است. رئال مادرید برای حفظ مورینیو تمام تلاشش را کرده و می‌کند، او مربی بزرگی است و برنامه‌های طولانی مدتش برای ما بسیار با ارزش هستند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارانکا: به پيروزي ارزشمندي دست يافتيم

دستيار مورينيو پس از پيروزي رئال مادريد مقابل ختافه گفت: بازي په‌په را نديدم، در نتيجه نمي‌توانم درباره‌اش صحبت کنم.

به نقل از مارکا اسپانیا، آیتور کارانکا که در طول بازی رئال مادرید و ختافه در کنار مورینیو شاهد بازی دو تیم بود تصریح کرد: بازی بسیار سختی بود و به پیروزی ارزشمندی دست پیدا کردیم، مهم کسب ۳ امتیاز این بازی بود و از این بابت بسیار خوشحالم.

کارانکا در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره نحوه عملکرد په‌په، مدافع پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا اظهار داشت: متاسفانه بازی او را ندیدم و نمی‌توانم درباره‌اش حرف بزنم، او بازیکن بدی نیست اما من در این بازی او را زیر نظر نداشتم و نمی‌شود بازی کسی را که ندیده‌ای تحلیل کنی.

راموس: گل زدن من هم چيز عجيبي نيست

مدافع متعصب تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: ختافه هميشه براي ما دردسر ساز است و اين بار هم بازي سختي را تجربه کرديم.

به نقل از آس اسپانیا، سرخیو راموس زننده تک گل پیروزی بخش تیم فوتبال رئال مادرید مقابل ختافه در دربی خفیف پایتخت تصریح کرد: برای شکست دادن ختافه همیشه مشکل داریم، یک تیم با انگیزه و بسیار پرتلاش که پیروزی مقابل ما برایش از قهرمانی در لالیگا با ارزش‌تر است. خیلی استرس داشتیم اما گل زده من، تیم را وارد فضای قابل تحمل‌تری کرد و کنترل اوضاع را در دست گرفتیم.

راموس در واکنش به سوال خبرنگاری مبنی بر کم‌کاری مهاجمین ادامه داد: مهاجمین کار خودشان را کردند و هیچ کم‌کاری وجود نداشت، همه با تمام قدرت بازی کردند، شاید در جهان فوتبال یک مدافع وظیفه گل زدن نداشته باشد اما گل‌زدن وظیفه یک مدافع مادریدی است و گل زدن من هم چیز عجیبی نیست.

در جدول رئال مادرید با ۵۵ امتیاز در صدر است و بارسلونا با ۴۸ امتیاز در رتبه دوم ایستاده است.

Last edited by pcforlife; 05-02-2012 at 15:39. دليل: مرج/ارسال اسپم وار خبر

4. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من هم برد رو تبريك ميگم خوشحالم كه فاصله رو تو اين بازي دشوار حفظ كرديم
    كلكسيون مصدومان بارسا هم تكميل شد
    فعلا

6. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوب من هم به نوبه خودم این برد رو تبریک میگم و امیدوارم بارسایی ها صحنه های مشکوکی که به ضرر ما بود رو دیده باشن تا دیگه نگن داورها میخوان رئال قهرمان بشه.به امید بازی های پر گل تر از تیم.ضمنا تولد رونالدو رو هم تبریک به تمامی دوستداران

8. 5 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آلونسو: برخورد توپ به دست په‌په غيرعمدي بود

رئالي ها در حالي شب گذشته مقابل ختافه به پيروزي خفيف 1-0 رسيدند که بازيکنان ميزبان معتقد بودند په په روي يک موقعيت با دست مانع از ورود توپ به دروازه شده است.

ژابی آلونسو، هافبک رئال مادرید، از هم تیمی پرتغالی اش، په په دفاع کرد.

رئالی ها در حالی شب گذشته مقابل ختافه به پیروزی خفیف 1-0 رسیدند که بازیکنان میزبان معتقد بودند په په روی یک موقعیت با دست مانع از ورود توپ به دروازه شده است.
    اما آلونسو خیلی سریع به این اتفاق واکنش نشان داد و گفت:" آن اتفاق خیلی سریع رخ داد. او نمی توانست فورا واکنش نشان بدهد و توپ به دستش خورد."
    آلونسو سپس در مورد نتیجه بازی گفت:" هر دیدار مهم است و ما از این سه امتیاز راضی هستیم زیرا برنامه ما آرام آرام پیش می رود.

ما در انتظار یک دیدار دشوار بودیم، مقابل رقیب همشهری در یک هوای سرد و وزش باد. اما ما بر این مسائل غلبه کردیم و نمایشی حرفه ای داشتیم.
    هنوز بازی های زیادی باقی مانده اما ما امروز مقابل رقیب سرسختی بازی کردیم و بسیار راضی هستیم."

رئال در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول رده بندی قرار دارد.

10. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یه سری از دوستان فرمودن که تیم رئال پر شده از بازیکنان پرتغالی که چون مربیش پرتغالیه. باید خدمت این عزیزان عرض کنم که چه فرقی می کنه که بازیکن مال کدوم کشور باشه! باید دید که رئال به اون هدفی که می خواسته رسیده یا نه. یعنی قبول ندارید که رئال در حال حاضر یکی از بهترین ترکیب های حتی تاریخشو داره! رئال امسال در اوج قدرتو آمادگی به سر میبره.
    حالا چه فرقی می کنه که نصف بازیکناش پرتغالی باشن! اصلا همشون آنگولایی باشن. اهمیتی داره? مهم این قدرت فعلی رئاله که داریمش. بی جهت تیمو به حاشیه نکشونید.
    به نظر من کنترائو هم بیشتر ازینا میرزه.فوق العاده بوده واسه رئال. حتی فکرشو هم نمی کردم که اینقدر راحت بیاد جای خودشو توی تیم پیدا کته و جای ستاره ی بزرگی چون مارسلو رو بگیره. انصافا بازیش زیبا و حساب شدست.

12. 4 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

چارلتون: شخصيت مورينيو براي من جذاب است

اسطوره فوتبال بريتانيا و جهان گفت: رئال مادريد از زماني که با مورينيو شکل گرفته، احيا شده و خيلي خوب بازي مي‌کند.

به نقل از آس اسپانیا، سر بابی چارلتون درباره شایعه بازگشت مورینیو به لیگ برتر انگلیس گفت: همه دنیا منتظر حرف‌های مورینیو هستند، او هر چه که می‌گوید تیتر می‌شود، به نظر من مورینیو آدم موفقی است و موفقیت آدم‌ها فقط در جام‌هایی که بالای سر می‌برند خلاصه نمی‌شود. شخصیت مورینیو برای من فوق‌العاده جذاب است.

وی افزود: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی کرده است اما در کل این بارسلونا بوده که خوب کار کرده و نتیجه گرفته است، از دید من بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است.

چارلتون ادامه داد: در فینال لیگ قهرمانان اروپا، وقتی بارسلونا و منچستریونایتد مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند متوجه شدم که این تیم به واقع فراتر از فوتبال است و بارسلونا هم فراتر از یک باشگاه. بازی زیبای بارسلونا در آن شب هرگز از خاطرم نمی‌رود.

بابی چارلتون در بخشی از سخنان جنجالی خود به پیروزی‌ها و موفقیت بارسلونا اشاره کرد و گفت: شکی در بازی زیبای بارسلونا ندارم، آن‌ها فهمیده‌اند که اگر مالک توپ و میان باشند و تمرین کنند تا از موقعیت‌های خود خوب استفاده نمایند بدون تردید برنده می‌شوند، این همان اصل بسیار ساده‌ای است که متاسفانه در خیلی از تیم‌های بزرگ دنیا وجود ندارد و رعایت نمی‌شود اما دلیل دیگری هم برای موفقیت‌های بارسلونا وجود دارد، سه سال است که این تیم در اوج است و خوب می‌دانید که این رقابت‌ها را نایک مدیریت می‌کند، بازیکنان خوب بارسلونا کم‌کم از این تیم جدا می‌شوند و مقامات این باشگاه به خوبی می‌دانند که بالاخره آن روز می‌رسد، همان روزی که بزرگان بارسلونا یا در حال بازنشستگی هستند و یا به فکر انتقال به تیم‌های دیگر افتاده‌اند.

چارلتون درباره دخه‌آ نیز گفت: دروازه‌بان تیم ما خیلی خوب تمرین می‌کند، او آینده روشنی در منچستریونایتد دارد و نباید اجازه داد تا حملات رسانه‌ای روی او اثر بگذارد.

احتمال بازگشت زلاتان به لاليگا

مهاجم سوئدي تيم فوتبال ميلان که با پيراهن بارسلونا حضور در لاليگا را تجربه کرده اين بار ممکن است با پيراهن رقيب يعني رئال مادريد بار ديگر به فوتبال اسپانيا بازگردد.

مدیربرنامه های "زلاتان ایبراهیموویچ" اعلام کرد باشگاه رئال مادرید برای جذب این بازیکن ابراز علاقه کرده است. این ملی پوش سوئدی که یک تجربه بد با بارسلونا را در اسپانیا پشت سر گذاشته است فصل گذشته نقش موثری در قهرمانی میلان در رقابتهای سری آ داشت و پیش از این نیز اعلام کرده می خواهد در میلان از فوتبال خود خداحافظی کند.

با این حال "مینو رایولا" مدیر برنامه های زلاتان از احتمال بازگشت او به لالیگا خبر می دهد. رایولا در گفتگو با روزنامه گاتزتادلواسپورت گفت:" هر روز پیشنهادهایی برای انتقال زلاتان دریافت می کنم. هنوز هیچ چیز قطعی نیست اما حضور در رئال برای او می تواند یک چالش بزرگ باشد."

ایبراهیموویچ در این فصل تا به حال در 18 بازی برای میلان 15 گل به ثمر رسانده است و رایولا اخیرا اعلام کرد سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه ارزش او را 150 میلیون یورو اعلام کرده است.

14. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این عکس هم در نوع خودش جالبه، کاکا و مارسلو قبل از اینکه کریس ضربه پنالتی رو بزنه خوشحالی بعد از گلشون رو شروع کردن. چون از گل شدنش مطمئن هستن.

16. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رائول: رئال را در جمع 4تیم بزرگ اروپا می‌بینم

خبرگزاری فارس: کاپیتان پیشین تیم فوتبال رئال مادرید و ستاره درخشان شالکه آلمان تاکید کرد که در نظر مورینیو بن‌زما هنوز هم جلوتر از هیگواین است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ال‌پایس اسپانیا، مارکو رویس خبرنگار با سابقه فوتبال اسپانیا در گپی اختصاصی با کاپیتان همشیگی فوتبال اسپانیا و رئال مادرید از وی درباره آخرین تحولات فوتبال اسپانیا و آلمان پرسیده است که آن را از نظر می‌گذرانید:
    *آیا پس از گذشت این زمان نظرت درباره فوتبال آلمان تغییر کرده است؟
    از ابتدا نیز فوتبال آلمان در نظر من فوتبالی با کلاس جهانی بود و هرگز آن را در سطحی پایین تر از سایر سبک‌ها نمی‌دانستم اما اعتراف می‌کنم که ذهنیتی اشتباه درباره جو حاکم بر بوندسلیگا داشتم که اکنون اصلاح شده است، فوتبال آلمان فوق‌العاده پرهیجان است و سطح بازی تیم‌ها بسیار بالا است.
    *آیا شایعات مربوط به نقل و انتقالات تابستانی در رئال مادرید را تایید می‌کنی؟
    مسلما هر بازیکن یا مربی تلاش دارد در سطح رسانه‌ها بهترین شرایط را برای خودش ایجاد کند، این شایعات تا پیش از فصل تابستان بارها تایید و تکذیب خواهند شد اما شنیده‌ام که رئال مادرید به فروش هیگواین ترغیب شده و من هم عقیده دارم که از نظر مورینیو، بازیکنی مثل کریم بن‌زما جلوتر از هیگواین است. اگر رئال مادرید بتواند یورنته یا آخرو را به خدمت بگیرد کار بزرگی کرده است.
    *آیا مورینیو از رئال مادرید خواهد رفت؟
    جواب دادن به این سوال از سوی من که جتی در جو این روزهای تیم هم نیستم کار درستی نیست اما اطمینان دارم که مورینیو در صورت موفقیت در این فصل نه تنها در رئال مادرید خواهد ماند بلکه قرارداد طولانی مدت هم امضا خواهد کرد. او مربی بزرگی است و کارش را خوب بلد است.
    *ارزیابی تو درباره لیگ قهرمانان اروپا چیست؟
    بازی‌ها به مرحله بسیار حساسی رسیده‌اند و شخصا دوست دارم این بازی‌های دیدنی را تماشا کنم، رئال مادرید شانس صعود به مرحله بعدی را دارد و این تیم را در جمع چهار تیم بزرگ اروپا می‌بینم، پیش‌بینی کار سختی است و تصور می‌کنم هر کدام از بازی‌های این مرحله ارزش یک فینال زودرس را دارد.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:07.

18. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

رئال مادرید همیشه بهترین تیم دنیا بوده و هست
    اصلاً بحث فوتبال خارجی رو در ایران نمی کنم چون شرایط یکسان نیست ، برای مثال یه مورد ذکر می کنم ( که همتونم هم منظورمو متوجه می شید ) که مردم گوششون به حرفای گزارشگر های شبکه هامون بستس ، یادمه یکی از گزارشگرا که برای اولین بار گفت کاتالان فرداش بچه ی 6 ساله ی همسایمون می گفت تو چه می دونی غرور کاتالانی چیه ؟
    دوستان گل من 17 سالمه ، حدود 11 ساله به صورت جدی فوتبال رو نگاه می کنم و فوق العاده بهش علاقه مندم
    من که بچم ، اما شما همتون رقابت های قبلی فوتبال رو یادتونه ، برای مثال قبل از اینکه تیم بارسلنا بیاد سر زبونا رقابت بین رئال مادرید و میلان بود و یا قبلش که اصلاً رقیبی نداشت ( 2002 2003 2004 2005 داشت حکومت می کرد ) و یا قبلش تیم هایی که با هوش اومده بودند بالا ، لیورپول ، آژاکس ، پورتو ، پی اس وی آینهوون و ...
    صحبت اصلیم اینه که اگه دقت کنید رئال مادرید همیشه یه طرفه قضیه هستش ، همه می خوان این تیم رو ببرن ، همه می خوان رئال رو شکست بدن ، همین امر داره ثابت می کنه رئال برترین تیم دنیاست ، صحبت قرن قبل که اصلاً نیست ( با وجود آقای دی استفانو مگه حرفی می مونه ؟ تازه ، جایزه ی بهترین تیم قرن که تو فکر کنم 23 دسامبر 2000 اومد سانتیاگو هنوز تو موزه ی سانتیاگو ه )
    بحث الان دنیای فوتبال 2006 به بعده که تیم بارسلونا تونست به هدفش ( که از سال 1991 وارد عمل شد ) برسه
    بارسلونا تو ده ی 90 قرنه پیش با آوردن مربی های مختلف هلندی می خواست سبک هلندی رو تقلید کنه و موفق هم شد
    از سال 2009 تا الان هم رو اوج قرار داره
    هدف اصلیم از زدن این پست از این جا شروع می شه : به نظرم بارسلونا خیلی خیلی خیلی زور بزنه می تونه فقط 3 سال با یه سبک {حذف شد} دووم بیاره
    تو آخرین ال کلاسیکو دیدیم ، بازی بسیار زیبایی بود ، آنالیزور زنده ی بازی حدود 5 دقیقه قبل از گل اول گفت : مورینیو باز هم سبک غیر فوتبالیشو به نمایش گذاشت ، همون طور که می بینید رونالدو رو آورد سمت راست و دو سمت رو کشیده عقب و کاملاً مثل لاک پشت تیم رو تو لاکش فرو برده
    گل رئال نشون دهنده ی تدبیر مورینیو بود ، کشیدن جناح چپ به عقب و بردن رونالدو به راست باعث شد آلوز بیاد جلو و فضا باز بشه ، پیکه نتونست فضا رو پر کنه و در نهایت گل زیبای رونالدو ( پاس زیباتره اوزیل )
    بارسلونا گل دومشو بیشتر رو بی روحیه بودنش پذیرفت ( اما کلئون خیلی خوب کار کرد و بنزما بهتر از اون )
    جالب اینجاست که آنالیزور بعد از گل دوم رئال خفه شد !!! چون هممون دیدیم ( من بهش می گم تکنیک ضد فوتبالی ، چون داره بو فوتبال ضرر می زنه ) که بارسلونا چیجوری توپ رو خفه کرد و سرعت بازی رو گرفت ، به نظرم این بیشتر لاک پشت صفت کارانه باشه تا ضد تاکتیک رئالیا ، شایدم این نظر من باشه ، من فوتبال زیبا رو دوست دارم ، فوتبال سرعتی و تکنیکی و با قدرت و نه صرفاً برد
    مورینیو دیگه فهمیده چیجوری می تونه بارسلونا رو شکست بده
    بحثم راجع به بازیه رئال زیاده اما فعلاً همین جا تمومش می کنم
    گل اول بارسلونا زیبا بود ، حرفی توش نیست ( مثلاً گل ویا با رئال هم جز زیباترین گل ها بود ، ما رئالی ها هم قبول داریم )
    ام یه شکایتی دارم ، آقای محترم ، گزارشگر عزیز ، آخه یعنی چی این جملات : مسی با اون جثه ی کوچیکش همه ی مافعین رئال رو پشت سر گذاشت ، آخه پشت سر نذاشت شوخی کردم ، حرف اصلیم اینه که کوچیک بودنه قد مسی یه امتیازه براش ، چرا دارید بازیکنای رئال رو خوار نشون می دین ؟؟؟ فقط به خاطر اینکه 80% مردم ایران طرفدار تیم بارسلونا هستند ؟؟؟ این کاملاً به نظر من توهینیه به اون 20% عزیز ( کمپانی اپل با اون عظمتش مشتری مداره ، برای حتی یک مشتری ارزش قائل می شه ، ما که 20% هستیم ) و یا این جمله : دوستان او ( په په ) ، می گن اون در بیرون زمین بازی یک انسانه ، راجع به این حرفی نزنم بهتره
    گل اول زیبا بود ( اما مدافعین تیم رئال مادرید بیشتر اوقات در مقابل مسی خوب کار نمی کنند ، نمی دونم چرا همش می خوان بزننش تا توپشو بگیرن ، یه نکته ی عجیب ( البته از نظر من ) ، لاسانا دیارا بهترین کسیه که مسی رو مهار می کنه )
    {حذف شد}
    ببخشید زیاد حرف زدم ، من تازه این تاپیک رو پیدا کردم ، امیدوارم دوستان زیادی پیدا کنم ( همه هم با مرامن از رئالی بودنشون معلومه دیگه )
    دوست دارم نظرامونو اینجا بگیم و بازی رو از دیدگاه خودمون تحلیل کنیم
    با تشکر از همه ی عزیزان
    Last edited by Ezel; 06-02-2012 at 20:29. دليل: حذف قسمتهای حاشیه ساز / sir0c0

20. 7 کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •