تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 645 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تست نوت بوك

سلام دوستان ، روي وب سايت نوتالي امكان جديدي معرفي شده كه به نظر بنده بسيار جالب است.
    امكان تست رايگان نوت بوك همون چيزي است كه براي كسب اطلاعات و بررسي عملي يك دستگاه قبل از انتخاب لازم و ضروري است. در ايران تقريباً بطور محدود اينگونه تست ها براي ماشين هايي مثل پروتون وجود داشته ولي تست درايو لپ تاپ يك ابتكار جديد و مفيد است براي افرادي مثل بنده كه اطلاعات كاربردي آنها مختصر بوده و براي خريد نوت بوك نياز به كسب اطلاعات مستقيم و البته رايگان دارند.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام ببخشید این پورت ها برای چی هست:::::::::::::::::::::::

اقا یکی جواب بده دیگه
    بعد بلوتوث رو میخوام نصب کنم میگه برای اکتیو باید fn+f2 رو بزنی من هرچی میزنم هیچ تغییری نمیکنه
    کنار ساعت(سیستم ترای) فقط یه عکس باتری میاد که میگه شارژ نکنم همین هیچ اتفاق دیگه ای هم نمیوفته
    کمک کنید لطفا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا یکی جواب بده دیگه
    بعد بلوتوث رو میخوام نصب کنم میگه برای اکتیو باید fn+f2 رو بزنی من هرچی میزنم هیچ تغییری نمیکنه
    کنار ساعت(سیستم ترای) فقط یه عکس باتری میاد که میگه شارژ نکنم همین هیچ اتفاق دیگه ای هم نمیوفته
    کمک کنید لطفا ...
    پورت بالایی که عکسش رو گزاشتید dockstation هست. برای کاربردهای خاص. یه سرچ بزن پیدا می کنی .
    پورت پایینی هم pccard هست برای ارتباط بعضی سخت اقزارها مثل tvcard یا wirless card و ...
    در مورد bluetooth هم نمی تونم چیزی بگم. اگر می تونی عکسی چیزی بزار.
    موفق باشید

4. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من یه دل Latitude E5500 دارم و وقتی که باهاش کار میکنم و باطری روی لپ تاپ هست و همزمان هم میزارم شارژ بشه نور LCD یه مقدار جزئی کم و زیاد میشه میخوام بدونم این عادی هست یا مشکل داره ؟
    زمانی که فقط از باطری (بدون وصل شارژر) و یا بدون باطری و فقط از شارژر استفاده میکنم اینطور نمیشه فقط همزمان با باطری و شارژر اینطور میشه

البته فکر میکنم شاید باسه تنظیمات Power باشه اما نمیدونم چکار باید بکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by MVP77; 17-05-2009 at 19:31.

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وایرلس کجاها خوب میگیره و سرعت دانلود بالاست؟

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

وایرلس کجاها خوب میگیره و سرعت دانلود بالاست؟
    فرودگاه ..... خیلی خوبه ها ...
    .......
    جایی که درخت و پستی بلندی و کاربر زیاد و ساختمون کم باشه ..... من منظور سوالاتون رو نفهمیدم

8. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farzadmetabox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایی که نامردی نباشه

9

درایور Vaio VGN-CS230J واسه ی Vista 32bit میخوام کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم........

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض استفاده صحیح از باطری لپ تاپ

دوستان سلام. جدیدا داشتم توی راهنمای لپ تاپم (HP DV5-1155ee) که به این مورد جالب که خیلی روش بحث هست برخوردم:

توی این بخش از راهنما می گه اگه از باطری به طور طولانی مدت استفاده نمی کنید و یا نیازی به شارژ نداره، باطری رو از لپ تاپ خارج کنید.

این هم روش کالیبره کردن باتری که توصیه شده هر 1 تا 3 ماه یکبار انجام بشه (تا سلولای باتری دوباره ست بشن) خیلی مفیده:

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 خيلي مهم

سلام من درايور ريكاوري لپ تاپم را كه مدل(hp dv7 1135nr) فرمت كردم حالا از كجا ريكاوري تهيه كنم

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ acer مدل 4710 دارم، جدیدا بعضی موقع ها وقتی که ویندوز اکس پی بالا می یاد ، یه دفعه کامپیوتر قفل می کنه و فقط می تونم موس رو حرکت بدم ولی هیچ عملی نمی تونم انجام بدم، از جمله اینکه که نمی تونم restart نرم افزاری کنم!
    به خاطر همین مجبور می شم حول و حوش 3 ساعت لپ تاپ رو بیکار بذارم تا باطریش خالی بشه و بعد دو باره بزنم به برق و روشنش کنم!
    می خواستم بدونم اولا این مشکل ناشی از چیه؟ و دوما این مدل از لپ تاپ ریست سخت افزاری نداره؟
    من که هر چی نگاه کردم دکمه ای به عنوان ریست روش پیدا نکردم، حالا به نظرتون راه حل این مشکلم چیه؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •