دوست عزیز
برای فعال کردن نیاز به کنترول مخصوص است این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
برای فعال کردن نیاز به کنترول مخصوص است این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
سلام آقای متین پور عزیز
ما شمارو بی زحمت نمیزاریم
شرمنده ولی این تلویزیون به محض اینکه دوشاخه اش را به برق میزنم خودبه خود روشن میشه و همینکه آرم اسمارت تیوی میاد دوباره خاموش و روشن میشه بعضی وقتها بعد آرم صفحه ای نیم سیاه و نیم سفید بدون صدا میاره یا رنگهای جورواجور ودوباره خاموش و روشن میشه/حالا چه جوری کارهایی را که گفتید را انجام بدم? راستی برای فریمورش
UE46ES8000Q لفأ آدرس
تی من سری D است ایا نیاز به همین کنترل دارم ایا با نرم افزار خاصی نمیشه چون من تو کارای فنی صفرم
دوست عزیز
از این نرم افزار هم می توانید استفاده کنید
موزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزارrusamsungTVcommunicator
با سلام دوستان خوب
تقدیم دوستان آموزش را با نام خدا شروع میکنیم
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................
کد:
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... http://samsung.rainerullrich.de
دوست عزیز
برای دانلود این UE46ES8000Q فقط می توانید از سایت ایتالیا استفاده کنید
و برای ریست کردن هنگامی که تلویزیون روشن است دکمهEXIT"را برای" تا 12ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left"و سپس ""Enter"را فشار دهید "
نکته: در حالی که پایین نگه داشتن دکمه EXIT نور آماده به کار باید در تمام مدت بدون وقفه چشمک بزند.
:آقای متین پور من از موقعی که reset factory کردم دیگه وقتی ارتقای نرم افزار رو می زنم پیغام میده که فعلا نرم افزار جدید برای ارتقا وجود نداره.در حالی که ورژن فعلی مربوط به 2010 هست .قبالا یک بار آنلاین آپدیت کردم. فریمور رو هم دانلود کردم که با usb هم آپدیت نشدویک سوال دیگه اینکه وقتی یک کانال تلویرزیون رو می بینیم ابعاد 576*720 با فرکانس 50 رو صفحه نمایش داده میشه.چطورمیتونم این رو به 1080*1920 تغییر دهم.سپاس
model:ua40c6200
تشکر آقای متین پور
من وقتی تیوی روشن بود اگزیت را تا 15ثانیه نگه داشتم دکمه چپ و اینتر را زدم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد/حتی روی تیوی خودم هم که سالم است امتحان کردم به طوری که چراغ چشمک زن بود ولی هیچ پیامی ظاهر نشد/ بیزحمت راهنمایی کنید
دوست عزیز
شما می توانید از این سایت آخرین ورژن فریمورتان را دانلود کنید.
و برای اندازه به این مسیر بروید منو--> تصویر--->اندازه تصویر
دوست عزیز
عجیب است من با هر مدل تلویزیون این کار را کردم جواب داده پس باید از منوی مخفی و از قسمت option وارد شده و ریست فاکتوری کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)