این جرمن رو که زکل بوسیدم گذاشتم کنارتا Level 16 رفتم و بعد مشکل هنگ کردن سر گاراژ که چند روز به طول انجامید دیگه از بازی اومدیم بیرون
این جرمن رو که زکل بوسیدم گذاشتم کنارتا Level 16 رفتم و بعد مشکل هنگ کردن سر گاراژ که چند روز به طول انجامید دیگه از بازی اومدیم بیرون
تو از همون اول هم بازی بکن نبودی![]()
خوشحالم كه مشكلتون حل شد حالا ديگه ميتونيد با خيال راحت بازي كنيدپوشه را حذف کردم درست شد
مرسی![]()
از تو هم ممنوم که این لینک ها رو درست کردی و الان یه لینک سالم دیگه از بازی داریم![]()
من خدایی خیلی خوب اومدم جلو طوری که شب ها وقتی رانندگی میکردم خودم خوابم میگرفت دیگه و چند باری رفتم تو گاردریل بغل جادهولی بعد از اون مشکل و فاصله ای که افتاد دیگه حال بازی کردن بهم دست نداد
حاممد جان ميتوني اون لينكي كه من گذاشتم دانلود كني اون100% سالم از روي سي دي خودم كه خريدم آپ كردممن خدایی خیلی خوب اومدم جلو طوری که شب ها وقتی رانندگی میکردم خودم خوابم میگرفت دیگه و چند باری رفتم تو گاردریل بغل جاده ولی بعد از اون مشکل و فاصله ای که افتاد دیگه حال بازی کردن بهم دست نداد![]()
باشه تو که اینقدر اولش هیجان داشتی و اشتیاق داشتی به بازی کردن نباید سر یه مشکل کوچیک از بازی زده بشی از تو توقع نداشتم حامد![]()
این ورژن که دانلود کردم خیلی نازنازی هست!
تا 2تا مد میریزم قاطی میکنه!
یک مد داف ریختم بازی رو اصلا لود نمیکنه پاک کردم.
یک مد اسکانیا ریختم وقتی میخوام برم ماشین بخرم از بازی میاد بیرون!
تو ورژن 1.32 هم همين مد هارو ريختي سالم بوده؟؟؟؟؟؟این ورژن که دانلود کردم خیلی نازنازی هست!
تا 2تا مد میریزم قاطی میکنه!
یک مد داف ریختم بازی رو اصلا لود نمیکنه پاک کردم.
یک مد اسکانیا ریختم وقتی میخوام برم ماشین بخرم از بازی میاد بیرون!
اینجا PARIA-SH عزیز بدیش این هست که کمتر بچه ها ورژن 1.32 رو دارن متاسفانه یا ورژن های مختلف رو دارن
الان فکر کنم فقط من و حامد هستیم توی تاپیک که ورژن 1.32 بازیم میکنیم
البته من که ورژن های 1.00 1.03 1.04 1.31 1.32 رو دارم و هیج مشکلی هم ندارم البته من فقط بیشتر برای تست مد ها همه ورژن ها رو دارم وگرنه با 1.32 بازی میکنم
شما هم حالا چند تا مد دیگه هم امتحان کن ببین چی میشه؟
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)