خوب اینم ورژن 4.5 در ضمن پولم ته کشیده
باید بگم از اینم بالاتر میره ولی چنتا ابزار خاص میخاد در دسترس ندارم و وقت و پول فعلا بیشتر نمیخام بالاتر برم شاید بعدن
آموزششو شاید امشب یا فردا بزارم
عکس :
![]()
خوب اینم ورژن 4.5 در ضمن پولم ته کشیده
باید بگم از اینم بالاتر میره ولی چنتا ابزار خاص میخاد در دسترس ندارم و وقت و پول فعلا بیشتر نمیخام بالاتر برم شاید بعدن
آموزششو شاید امشب یا فردا بزارم
عکس :
![]()
Last edited by *Forgotten*; 15-12-2011 at 22:12.
عزیز شما پرک ازاد میکنی خودش درجش ارتقاع پیدا میکنه![]()
من یک دونه Frost Rune - Expert پیدا کردم فکر کردم میشه ساختشون همینجوری که میگشتم رفتم جای همون Faralda دیدم از این اسپل ها میفروشه ، دقیقا نمیدونم باید چکار کرد تا بفروشه ( یک نکته جالب هم داشت ، وقتی دیدم اسپل ها رو میفروشه رفتم یک neck انچنت کنم برای کم کردن قیمت وقتی برگشتم دیدم دیگه اونا رو نمیفروشه حتی وقتی سیو رو هم ریلود کردم بازم نشد ، معلوم نیست چجوریه )
هر میجی که میکشی loot کن شاید از این اسپل ها دراپ کنه
یه سوال : باید برای پرکردن بلک سول ها conjur رو صد باشه چون در حالت عادی گرن پر میکنه
البته یجا خوندم باید soul trap master رو داشته باشی ؟؟
هر چه سریعتر پاسخ داده شود ممنونم![]()
سلام مجدد/
دوستان یه کمک بکنین ببینین این مشکلش چیه .ادما با هم حرف میزنن بعد ییهو عین چوب خشک حرف نمیزنن .مثلا تو این عکس این یارو پا میشه بره بعد عین چوب خشک میمونه .
مشکل از کجاست
![]()
تورا خدا کمکم کنید فقط راه میره و دیگه نمیدوه این جوری خیلی طول میکشه تا به مقصد برسم.
یک نکته اون بالای تصویر هم مینویسه:you are carrying too much to be able to run
تو را خدا کمکم کنید.
داداش شما بیش از اندازه وسایل برداشتی.در حالت عادی 300 کیلو میتونی برداری .
کیفتو خالی کن![]()
من هم پرک مربوط به مستر دیستراکشنو آزاد کردم ، هم ماموریت مربوط به مستر دستراکشنو انجام دادم ولی همون قبلی است، کتاباشونو ام که می گیریم میگه شما این اسپلو دارید ، ولی دیده بودم که بچه ها می گن تا 300 تا دمیج داره دستراکشناشون ، نمی دونم کجای کار ایراد داره
سلام آقایون من تو یکی از مراحل گیر کردم مینویسه:demonstrate your unrelenting force shout.
نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
black soul gem ها فقط با روح NPC ها و انسان ها پر میشه که همون grand هستن
ee
شما تو چه کوئستی هستی که همه اینجا جمع شدن .... ؟؟؟
میتونی بگی اینجا قضیه چی بوده .. ؟؟
300 تا دمیج برای یک اسپل نداریم حتما گفتن با دو دست میشه 300
الان یک عکس از اون اسپل هایی که گفتم میگیرم و میزارم همینجا
این ها همون اسپل هاییه که میگفتم همینطورکه میبینی Faralda میفروشه
محتوای مخفی: FireBolt - Master 150 Damage
محتوای مخفی: Fire Rune - Master 200 Damage
شما از منوی magic > shouts گزینه unrelenting force رو انتخاب کن و جلوی یارو Z رو بزن
Last edited by virus2009; 16-12-2011 at 12:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)