دوستان عزیز.میخوام یه ریش تراش جدید بگیرم.در مورد پاناسونیک تجربه دارم اما از فیلیپس نه.برای همین دوست دارم از تجربیات دیگران استفاده کنم. میخوام بدونم آیا ریش تراش فیلیپس هم توری روی تیغه هاش سوراخ میشه و اگه میشه بعد از چه مدت استفاده؟همچنین تیغه هاش بعد از چه مدت استفاده احتیاج به تعویض پیدا میکنن؟میخوام نتیجه بگیرم آیا با مواردی که قبلا در مورد قیمت قطعات پاناسونیک عرض کردم،از نظر کیفیت اصلاح و دوام قطعات فیلیپس بهتره یا پاناسونیک؟ (البته کلا منظورم از فیلیپس مدلهای RQ است).با تشکرسلام.من سال 88 یه ریش تراش پاناسونیک 3 تیغه نانو مدل ES8232 ساخت ژاپن گرفتم و تقریبا دو روز یکبار استفاده میکردم.به تازگی توری فویل روییش به اندازه حدود 4-3 میلیمتر سوراخ شده.وقتی به نمایندگی آژند سرویس اصفهان مراجعه کردم گفتند توری و قاب رویی این مدل موجود نیست اگر هم باشه قیمتش حدود 160 هزار تومنه همچنین قیمت تیغه هاش حدود 85 هزار تومنه (مجموعا حدود 250 هزار تومان).البته تیغه هاش آنچنان کند نشده که قابل استفاده نباشه ولی سوراخ روی توری فویل کم کم داره پیشرفت میکنه و کمی باعث سوزش پوست خصوصا زیر گلو میشه.حالا دوستانی که ریش تراش فیلیپس داشتند ممکنه بفرمایند که توری و تیغه های ریش تراش آنها بهد از چند سال و با چند بار استفاده در هفته واقعا احتیاج به تعویض پیدا کرده و قیمت و موجودیت قطعاتش در بازار چطوره؟البته منظورم چیزی که تو دفترچه راهنماش نوشته نیست و عملیشه.ممنون از توجه دوستان کسی از دوستان نیست که ما را راهنمایی کنه و تجربه اش را با ما در میون بگذاره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز, 14:10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
حـــــرفـه ای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ عضويتAug 2011پست ها1,523
نوشته شده توسط jjrkblue [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان نیست که ما را راهنمایی کنه و تجربه اش را با ما در میون بگذاره؟
پاناسونیک چه ربطی به فیلیپس داره؟