اقا نبردند مارو داوطلب
مجبورم 18 خرداد برم خدا به داد برسه
حالا میوفته تو کارا دانشگاه
اقا نبردند مارو داوطلب
مجبورم 18 خرداد برم خدا به داد برسه
حالا میوفته تو کارا دانشگاه
13 تیر به
بعد؟
برگه سفید که از 2 هفته قبلش به دسته مون میرسه اگه مدت زمان پسترو هم حساب کنیم فکر کنم 25 روز قبلش کد بخورن این نظر منه نمیدونم درسته یا نه
Last edited by mabrehdari; 11-05-2011 at 23:03.
سلام
اگه من به امید خدا اعزام شم برم ،توی همین گیر و دار مثلا وسطای اموزشی ام بحث امریه ام جور شه ، بعد آموزشی می تونم برم؟؟؟ مشکلی
نیست؟؟یا حتما قبل اعزام همه کارش ردیف شده باشه؟
سربازی فقط آموزشی رفتین قدرشو بدونید چون تکرار نمی شه. فقط اموزشی
همونطور که گفتم کد های همه معلوم شده
منتهی مثل این که الان فقط نظام وظیفه استان اعلام میکنه
پلیس +10 گفت 13 تیر به بعد
مامور پستی که برگه سبزم رو اورده بود هم ازش پرسیدم گه 1 هفته مونه اول تیر برگه سفیدت میاد با پست
بله حتما قبل اعزام باید اقدام کنید واسه امریه وگرنه جز نیروی زمینی محسوب میشید !!
سلام
منم ميگم آموزشي يه چيز ديگست. 3 روز بيشتر نيست كه از بچه هامون جداشدم ولي حاضرم كلي مايه بذارم بازم با هم باشيم. چقدر دلم واسشون تنگ شده. خيلي هم حال داد. مثلا در يك شرايط سخت يه دفعه يكي يه تيكه ميندازه آدم از خنده ريسه ميره!
آموزشي هم اوّلش سخته. روز اوّل يك هفته طول مي كشه ولي به مرور عادت مي كنيد و انقدر حال ميده كه نگو. البتّه بستگي به شرايط هم داره ها مثلا ما همه بچه تهران بوديم. همه هم ديپلم به بالا.
الان هر كي افتاده يه طرف!
موفق باشيد
در مورد آموزشی که اصلا نمیشه حرف زد .الان که فکر می کنم بهش متوجه میشم.......چه دورانی بود...
فکر کنم فات ترین دوره ای بوده که من تا حالا گذرونده بودم....( تازه من یکی از خوف ترین جاها بودم 04 بیرجند)
یه نکته ای هم آموزشی داره.... اونم اینه که اگه سیگاری باشید کلا همیشه فکرتون مشغوله و هیجان کار هم بالائه
چون ادمای سیگاری تو آموزشی یا دنبال سیگارن ....یا دنبال یه جائی واسه کشیدن سیگار....!!!: دی
خلاصه بگم اومدید خدمت سیگاری شید ...یا....!!!: دی
سلام بر همه ی دوستان عزیز و سروران گرامی!
آقا با توجه به اینکه طرح اصلاح قانون نظام وظیفه مصوب 1363 گیر بار مالی بود، حالا که بار مالی اون توی بودجه امسال تامین شده، کسی میدونه حالا کی این ثانون اجرا خواهد شد؟
دوم اینکه کسی از عاقبت ماده 33 اون طرح خبری داره؟
با تشکر
برگ سبز ما هم اومده. اعزام 1 تیریم.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)