تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 416 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوشم میاد کریس به کوتوله اجازه نفس کشیدن هم نمیده کاکا هم که 60 دقیقه بازی کرد و یه گل هم زد.

حیف این بازی نیست که آدم نبینه بعد بشینه برنامه دیروز، دیروز، دیروز رو نگاه کنه؟!

تیتر سایت گل خیلی جاب هست:

4Star Madrid Sink Sociedad

فردا صبح منتظر تیتر مارکا و آس باشین، فقط موندم میخوان عکس آدبایور رو بزنن یا کریس!

من دیگه خسته شدم از بس به بنزما فرصت دادیم، هیگواین بیاد دیگه کاملا نیمکت نشین میشه!!! البته تیم به یه مهاجم 90% ذخیره هم نیاز داره.

این برد رو تبریک میگم، خستگی درس از تنمون بدر شد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمایش تهاجمی رئال در برنابئو؛4 گل تقدیم به سوسیه داد

نه پوشكاش ، نه دي استفانو ، نه پاهينيو ،نه هوگو سانچز ، نه رونالدو ، نه فن نيستلروي و نه ... نتوانسته اند كه آماري همچون كريستيانو رونالدو را در تاريخ داشته باشند .

سایت گل -

گلها :‌آدبايور ، رونالدو (2) ، كاكا براي رئال و آربلوا (به خودي) براي سوسيه داد

كارت زرد
    : استرادا ، ريواس و پرايتو از سوسيه داد / ژابي و آلبيول براي رئال

رئال : كاسياس ، آربلوا ، گاراي ، كارواليو ، مارسلو ، لاس ، ژابي ، كاكا ، اوزيل ،‌رونالدو و آدبايور / تعويضي ها :آلبيول ، كانالس و دي ماريا

سوسيه داد : براوو ، استرادا ، انستوژي ، لاباكا ، گونزالس ، ريواس ، السوتوندو ، پرايتو ،‌زوروتوزا ، گرايزمن ، تامودو / تعويضي ها : بگارا ، آگيرچه ، سارپونگ

كريستيانو رونالدو بالاخره بدترين طلسم گل نزدن خود در رئال مادريد را در بازي با رئال سوسيه داد شكست داد تا دوباره جايگاهش در صدر جدول لاليگا را پس بگيرد . كريستيانو در 51 بازي لاليگاي خود 51 گل زده است . بازيكن پرتغالي چهار بازي پياپي بود كه در رئال مادريد گلزني نمي كرد و بالاخره يك روز پس از جشن تولد 26 سالگيش توانست كه اين روند را بشكند .

به گزارش مرجع خبری رئال آخرين گل لاليگايي كريستيانو ، تقريبا يك ماه پيش در 19 دي در برابر ويارئال به ثمر رسيده بود .رئال مادريد كه به نظر مي رسيد با ورود بازيكنان تازه نفس ، خون تازه اي به رگ هايش جاري شده است ، خيلي زود با گل زيباي كاكا از حريف پيش افتاد . پس از آن نوبت كريستيانو بود كه با دو گل خوب به طلسم گل نزدن هايش پايان بدهد و بتواند كه بازي عادي خود را ارائه دهد .

رئال مادريد نيمه اول را در حالي به اتمام رساند كه به نظر مي رسيد كه كار تمام شده باشد . رئال در اين نيمه كاملا بر حريفش سر بود . در نيمه دوم ديگر رئال مادريد باز هم موقعيت هاي فراواني داشت كه يكي پس از ديگري از دست رفتند تا در نهايت آربلوا ، با يك گل به خودي دروازه تيم خود را باز كند .

بازي آرام دنبال مي شد تا اين كه آدبايور توانست كه با گلي خوب ، دومين گلش را در سومين بازي با پيراهن رئال مادريد به ثمر برساند تا به بنزما روش گلزني را ياد بدهد .

شرح گلها :

1-0 : دفع ناقص مدافع سوسيه داد به كاكا رسيد تا اين بازيكن با يك ضربه فني دروازه حريف را بگشايد .
    2-0 : كريستيانو رونالدو با يك ضربه خوب از پشت محوطه جريمه سوسيه داد ، گل زيبايي به ثمر رساند .
    3-0 : روی سانتر اوزیل و ضربه سر رونالدو این کرنر تبدیل به گل سوم رئال و دوم رونالدو شد.
    3-1 : روی سانتر از راست و ضربه ی سر تامودو توپی که کاسیاس گرفت پس از برخورد به آربلوا وارد دروازه شد.
    4-1 : روی پاس دی ماریا آدبایور با دروازبان تک به تک شد و در نهایت توپ را به گل تبدیل کرد
    آمار : شوت : 20-13 / شوت به چارچوب : 10-5 / كرنر :‌11-3 / آفسايد : 3-3 / مالكيت توپ : 62-

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یادداشت ژوزه مورینیو برای کتاب رئال:هدايت رئال مادريد سياحت كره ماه است

مي خواهم اولين نفري باشم كه چمپيونزليگ را با سه تيم گوناگون فتح مي كند ، دوست دارم كه اولين كسي باشم كه قهرمان ليگ هاي اسپانيا ، انگليس و ايتاليا مي شود . هر آن چه در توان دارم را انجام خواهم داد تا لياقت آن را داشته باشم كه نامم در نسخه هاي بعدي كتاب مقدس رئال مادريد ذكر شود

سایت گل - خوزه مورينيو ، مربي رئال مادريد ، مقدمه كتاب مقدس رئال مادريد را نوشته است .

این مقدمه جذاب را به قلم ژوزه و به نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:

به ضرس قاطع اعلام مي دارم ، فوتبال از منظر من مقدس است و حاضرم سوگند ياد كنم كه باشگاه ها براي آناني كه در آن محو مي گردند ، همچو مذهب اند. يك مربي هيچ گاه نبايد ايده هايش را در مقابل خصيصه هاي ذاتي يك باشگاه ، تحميل كند .

اين گناهي نابخشودني است . پيشينه ، مجموعه عقايد و رسوم و سنت هاي يك باشگاه ، وزن قابل احترامي دارند . توجه به اين ميراث ، الزامي است . با مطالعه اين كتاب ، درك خواهيم نمود كه رئال مادريد ، چه پيشينه بلندمدتي دارد . كتاب مقدس رئال مادريد ، عظمت گذشته اي را به ما نشان خواهد داد كه نه تنها به واسطه افتخار آفريني ها ، بازيكنان بزرگ و مربيان فهيم ، بلكه به خاطر تاثير اجتماعي ، سياسي و حتي فرهنگي اين باشگاه بر جامعه يك قرن اخير ، مورد ارزيابي قرار مي گيرند .

خواهيم فهميد كه چرا برنابئو ، يكي از پر بيننده ترين تفرجگاه هاي تورييستي مادريد (سالي 600 هزار بازديد كننده ) است ، تقريبا به اندازه همان نفراتي كه پا به موزه ي پرادو مي نهند كه در نوع خود يكي از محبوب ترين ها ، چه در اسپانيا و چه در جاي جاي گيتي است. پرادو ، با جمع آوري كلكسيوني از هنرهاي محلي ، تاثيرگذار و شگرف است اما موزه رئال مادريد ، نوع ديگري از هنر را با خود به ارمغان دارد و تاريخچه اي پر عظمت را گرد آورده است ...

. عرض كرده بودم كه هدايت رئال مادريد همچو سياحت به كره ماه است .

آري ، در كره ماه بسر مي برم ، آن هم در حالي كه هنوز پاهايم روي كره زمين هستند . با تمام وجود مي توانم فرهنگ و سنت رئال مادريد كه بر اساس نوع برتري از فوتبال پايه ريزي شده است را بستايم . اين در گوشت و پوست و استخوان اين باشگاه جاري شده است و ما نخواهيم توانست كه آن را به دست فراموشي بسپاريم . معمولا پيش از بازيها چهار خط از انجيل را قرائت مي كنم . اين نه موهوم پرستي است نه خرافات ، بلكه ، تسكين بخشي است براي روح . از حالا نياز است كه -چه بهتر پيش از بازيها- حداقل يك خط از كتاب مقدس رئال مادريد را با هم بخوانيم .

اين كار نيز خرافه پرستي نيست ، بلكه مي خواهيم به دانش خود بيفزاييم . خيلي چيزها براي يادگيري وجود دارد . ماجراهايي مسحور كننده و شادي بخش . نام من در كتابهاي ديگري از پورتو ، چلسي و اينتر در بخشي خاص و فوق العاده ثبت شده است . قهرماني ، امضاي عملكرد من بوده است . حالا در نظر دارم تا در اين جا نيز همين كار را صورت دهم .

مي خواهم اولين نفري باشم كه چمپيونزليگ را با سه تيم گوناگون فتح مي كند ، دوست دارم كه اولين كسي باشم كه قهرمان ليگ هاي اسپانيا ، انگليس و ايتاليا مي شود . هر آن چه در توان دارم را انجام خواهم داد تا لياقت آن را داشته باشم كه نامم در نسخه هاي بعدي كتاب مقدس رئال مادريد ذكر شود . هميشه در هر جا كه رفته ام اين را خواسته ام . دوست دارم كه نامم را با رنگ طلايي بنويسند ، چرا كه اين نشانه قهرماني هاي پر عظمت خواهد بود .

کد:

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

خواستگاری مدافع بارسا از شکیرا

مدافع جوان بارسلونا از شکیرا خواننده سرشناس کلمبیایی خواستگاری رسمی کرده است.

خبرگزاری فارس به نقل از مارکا نوشت: جرارد پیکه مدافع تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا با 24 سال سن از خواننده کلمبیایی 34 ساله خواستگاری کرده و از او خواسته قبل از پایان نیم فصل دوم لالیگا پاسخ قطعی خود را بدهد تا پیکه برای تدارک مراسمی باشکوه در فصل تابستان وقت لازم را داشته باشد.
    شکیرا ایسابل مبارک ریپول خواننده ژانرهای پاپ، لاتین پاپ و الکترونیک در اظهار نظری کوتاه به یک شبکه رادیویی در آمریکا گفته است: این خبر شایعه نیست و از اینکه جرارد شجاعانه در این خصوص سخن گفته خوشحالم.

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواستگاری مدافع بارسا از شکیرا

امیدواریم بانو شکیرا با بصیرتی که ازش سراغ داریم تن به این صحنه آرایی خطرناک نده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امیدواریم بانو شکیرا با بصیرتی که ازش سراغ داریم تن به این صحنه آرایی خطرناک نده
    دوست عزیز نمیبینی دروغ گزاری فارس این خبر رو درج کرده؟ شانس آوردیم ننوشت پرزیدنت اوباما!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

CR7: دی استفانوی قرنِ 21

دیگر پیشخوانها:

رئال مادرید 4-1 رئال سوسیداد

جنگِ کریستیانو-مسی:کریس با دو گلی که زد پیچیچی را پس گرفت

جشنواره ی کاکا،آدبایور،اوزیل و ......

کاکا ثابت بودنِ خود را با به ثمر رساندن یک گل جشن گرفت

آدبایور دومین گلش را در سومین بازیش به ثمر رساند

و اوزیل بار دیگر تواناییهایش را به رخ کشید

کریستیانو سریعترین بازیکن تاریخِ لالیگا در رسیدن به 50 گلِ زده:51 بازی در لالیگا 51 گل

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

بازگشتِ کریستیانو

دیگر پیشخوانها:

رئال مادرید 4-1 رئال سوسیداد

دو گلِ کریستیانو پیروزی مادرید را مسجل کرد

کاکا و آدبایور دیگر گلزنان بودند

رونالدو با 24 گل زده با مسی در صدر جدول گلزنان مساوی شد

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ميخواي بديمش به آدبايور

سروش جان تبريك ميگم برد پرگل رئال رو و گلزني دوباره رونالدو رو
    اميدوارم از اين دو تيم كسي نه افت كنه نه مصدوم بشه
    تا توي يه هفته دو ال دربي زيبا ببينيم
    فكر ميكنم اين دو الكلاسيكو در يه هفته به شدت ليگ قهرمانان رو تحت شعاع قرار بده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید 4-1 رئال سوسیه داد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

رئال مادرید با کسب سه امتیاز مهم این بازی امید خود برای قهرمانی در لالیگا را همچنان زنده نگه داشت.

در هفته ی 22ــم رقابت های لیگ اسپانیا ، لالیگا رئال مادرید توانست مهمان خود ، رئال سوسیه داد را با نتیجه ی 4-1 مغلوب کند.

نیمه ی اول:

در نیمه ی اول شاگردان مورینیو با بازی ئه خوب خود توپ و میدان را کاملا در اختیار داشتند و دروازه ی رئال سوسیه داد را به توپ بسته بودند و در دقیقه ی 8ــم بازی بود که کاکا با یک ضربه ی زیبا دروازه ی براوو را گشود ، در دقیقه ی 18 نیز شوت خوب رونالدو به گل تبدیل نشد اما رونالدو یک بار دیگر شانس خود را در دقیقه ی 21 امتحان کرد که توپ وارد دروازه شد و نتیجه ی بازی 2-0 شد.

در دقیقه ی 40ـــم بازی یاران سوسیه داد حمله ی خطرناکی را تدارک دیدند که طی آن شوت خطرناک تامودو از فاصله ی نزدیک بود که کاسیاس به خوبی توپ را دفع کرد و مانع از گشوده شدن دروازه ی خود شد و در دقیقه ی 42 رئال مادرید صاحب یک ضربه ی کرنر شد که سانتر زیبای اوزیل را رونالدو به زیبایی وارد دروازه ی رئال سوسیه داد کرد. در دقایق پایانی نیمه ی اول رئال مادرید از نزدیکی های محوطه ی جریمه ی حریف صاحب ضربه ی ایستگاهی مناسبی شد که رونالدو آن را هدر داد تا به این ترتیت در نیمه ی اول بازی با نتیجه ی 3-0 به نفع رئال مادرید با پایان برسد.

نیمه ی دوم:

در نیمه ی دوم هم توپ و میدان در اختیار رئال مادرید بود ولی رئال مادرید نتوانست آن بازی ئه خوب خود را در نیمه ی دوم آنطور که باید و شاید تکرار کند. در دقیقه ی 53 کاکا دوباره شانس خود را اینبار بیرون از محوطه ی جریمه امتحان کرد که توپ او با بدشانسی به تیرک افقی دروازه برخورد کرد. در دقیقه ی 66 رئال سوسیه داد صاحب موقعیت شد ولی شوت سارپونگ با اختلاف به بیرون رفت و در دقیقه ی 68 هم مسوت اوزیل وارد صحنه شد ولی نتوانست توپ خود را به گل تبدیل کند.

در دقیقه ی 72 کاسیاس دوباره با واکنشی شگفت انگیز شوت رائول تامودو را دفع کرد ولی شانس با رئال مادرید یار نبود چرا که توپ برگشتی به آلوارو آربلوئا برخورد کرد و وارد دروازه شد تا حساب کار 3-1 شود. بعد از گل رئال مادرید دوباره فشار خود را افزایش داد و دو موقعیت توسط آدبایور در دقایق 74 و 78 به دست آورد که هر دو موقعیت به گل تبدیل نشدند. اما آدبایور در دقیقه ی 89 گل چهارم رئال مادرید و گل اول خود برای این تیم در لالیگا را به ثمر رساند.

بعد از کسب این پیروزی رئال مادرید 54 امتیازه شد و همچنان تعقیب خود را ادامه داد و رئال سوسیه داد هم در همان 28 امتیاز خود ماند.

کد:
    صحبتهاي آلونسو پس از برد 4- مقابل سوسيه داد

پس از برد 4- رئال مقابل سوسيه داد آلونسو درخصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

آلونسو در خصوص بازي به Intergoles.com گفت:

"ما شروع خوبي داشتيم و گل اول به ما اين اجازه را داد تا روند بازي را در كنترل خود بگيريم.مهمترين چيز پيروزي بود و بتوانيم فاصله خود را با بارسا حفظ كنيم"

"تيم ميتوانست گلهاي ديگري را نيز به ثمر برساند .با اين حال از اينكه 3 امتياز اين بازي را بدست آورديم خوشحالم. تيم در وضعيت خوبي به سر ميبرد و اين فصل براي قهرماني خواهيم جنگيد"

رئال مادريد 7 امتياز از بارسا عقب است ولي آنها اميدوارند در بازيهاي پيش رو بارسا امتياز از دست دهد و بتوانند پايان فصل قهرماني در لاليگا را تصاحب كنند

کد:
    دو روز استراحت

بازيكنان چهارشنبه ساعت 11 تمرينات را در والدبباس از سر ميگيرند

پس از برد 4-1 سفيدها مقابل سوسيه داد بازيكنان چهارشنبه ساعت 11 ظهر به وقت محلي تمرينات را در والدبباس از سر خواهند گرفت تا خودشان را براي بازي با اسپانيول آماده كنند .

رئال مادريد يكشنبه ساعت 21 به وقت محلي(11.30 شب به وقت ايران)در ورزشگاه Estadi Cornella-El Prat مهمان اسپانيول ميباشند

کد:
    ركورد تاريخي رونالدو براي رئال مادريد

رونالدو مهاجم پرتعالي رئال مادريد اولين مادريدي است كه در 51 بازي لاليگا توانست 50 گل به ثمر برساند

كريستيانو رونالدو با دو گلي كه مقابل سوسيه داد به ثمر رساند توانست در 51 بازي لاليگا 50 گل به ثمر برساند و ركورد تاريخي براي باشگاه ثبت كند .بوشكاش اسطوره باشگاه نيز با 54 بازي در ليگ 50 گل به ثمر برساند .

کد:
    Last edited by kasra_khan2003; 07-02-2011 at 14:02.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خبرگزاری فارس به نقل از مارکا نوشت: جرارد پیکه مدافع تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا با 24 سال سن از خواننده کلمبیایی 34 ساله خواستگاری کرده و از او خواسته قبل از پایان نیم فصل دوم لالیگا پاسخ قطعی خود را بدهد تا پیکه برای تدارک مراسمی باشکوه در فصل تابستان وقت لازم را داشته باشد.
    من با این ازداوج موفق نیستم
    Last edited by بی باک بی بال; 07-02-2011 at 13:58.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبتهاي كاسياس و گاراي پس از برد مقابل سوسيه داد

پس از برد 4-1 رئال مادريد مقابل سوسيه داد گاراي و كانالس در خصوص اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند

كانالس:

"وقتي شما براي مدت طولاني نتوانيد بازي كنيد بسيار دشوار است ولي اينجا رئال مادريد است و بايد تلاش كرد تا بيشتر بازي كرد .از اينكه هوادارن به خوبي از من استقبال كرده اند بسيار خوشحالم .جمعيت احساس خوبي به من داده بود و اين برايم بسيار اهميت داشت"

"من ميخواهم سخت تمرين كنم و تلاش كنم تا بيشتر بازي كنم .بابت هوادارن بسيار خوشحال هستم و از بازي كردن در رئال مادريد نيز بسيار لذت ميبرم"

"بازي دشواري بود ولي ما توانستيم پيروز شويم و همين برايمان مهم بود .در بازيهاي خانگي و با حمايت هوادارن هميشه به دنبال 3 امتياز بوده ايم"

گاراي:

"مورينيو اين شانس را به من داده است تا امشب بازي كنم و از اينكه كارم را به خوبي انجام داده ام بسيار خوشحالم و كمك كردن به تيم بسيار لذت بخش است "

"همه ما از اينكه عملكرد خوبي در زمين داشته ايم بسيار خوشحاليم و هميشه تلاش ميكنيم تا براي تيم بهترين باشيم .ما بازي خوبي ارائه داديم و توانستيم 3 امتياز اين مسابقه حساس را بدست بياوريم .ما از اينكه بابت اين برد هواداران خوشحال شده اند بسيار راضي هستيم "

"رونالدو هميشه بازي خوبي به نمايش ميگذارد .از اينكه او توانست گلزني كند بسيار خوشحالم .كاكا نيز بازيكن مهمي براي تيم محسوب ميشود و او معمولا در فرم خوبي به سر ميبرد .همه ما براي آدبايور بسيار خوشحاليم چون كه توانست هم گل بزند و هم بازي خوبي ارائه دهد"

کد:
    كاكا : " احساس اعتماد به نفس بيشتري ميكنم"

پس از برد رئال مقابل سوسيه داد كاكا توانست گل اول تيمش را به ثمر برساند .ور در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"من احساس راحتي بيشتري ميكنم .سريع تر و چابك تر شده ام و احساس اعتماد به نفس بيشتري دارم . به چنين بازيهايي بيشتر نياز دارم تا بتوانم كه به رئال مادريد كمك كنم . "

"براي ما زود گل زدن بسيار مهم است و كار براي ما راحت تر ميشود و اين مسابقه برايمان آسان شد .بازي مهمي براي ما بود چون كه با اختلاف 7 امتيازي با بارسا مانديم و نگذاشتيم بيشتر شود "

"بازي كردن انگيزه زيادي به بازيكنان ميدهد .و كساني كه بازيهاي كمتري براي تيم انجام داده اند اكنون روحيه و اعتماد به نفس بيشتري گرفته اند"

"رونالدو عملكرد بسيار خوبي داشت .او دوباره توانست دو گل مهمي را به ثمر برساند و براي كسب آقاي گلي در پايان فصل بجنگد .آدبايور نيز ثابت كرده كه بازيكن بزرگي است و در اين فصل به تيم كمك زيادي خواهد كرد"

کد:
    صحبتهاي آدبايور پس از برد رئال مقابل سوسيه داد

پس از برد 4-1 رئال مقابل سوسيه داد آدبايور در خوصص اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"بسيار خوشحال هستم .هر بازيكني ميخواهد تا بازي كند و من نيز به خوبي توانستم در زمان ورودم به رئال در همه بازي ها حضور داشته باشم "

"من احساس خوبي در زمين دارم ولي بايد بگويم كه هم تيميهايم كار را برايم آسان ميكنند .من احساس بسيار خوبي در ليگ اسپانيا دارم "

"من ارتباط خوبي با مورينيو دارم .او شانس بازي به من داده است و اين برايم بسيار اهميت دارد .از اينكه او به من اعتماد دارد بسيار خوشحالم "

"من كم كم در حال يادگيري زبان اسپانيايي هستم .از اينكه براي بزرگ ترين و مهمترين باشگاه جهان بازي ميكنم بسيار راضي و خوشحال هستم و تلاش خواهم كرد تا بهترين عملكرد را در اين باشگاه داشته باشم"

کد:
    بازيكنان با نوار سياه بر بازو به ياد Antonio Mosque

Antonio Mezquita مسئول و مربي سابق آكادمي رئال امروز صبح در پايتخت اسپانيا در گذشت و بازيكنان در بازي با سوسيه داد قبل از شروع بازي علاوه بر يك دقيقه سكوت .در طول بازي نيز با نوار سياهي روي بازوهاي خود ياد او را گرامي داشتند

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •