نمایش تهاجمی رئال در برنابئو؛4 گل تقدیم به سوسیه داد
نه پوشكاش ، نه دي استفانو ، نه پاهينيو ،نه هوگو سانچز ، نه رونالدو ، نه فن نيستلروي و نه ... نتوانسته اند كه آماري همچون كريستيانو رونالدو را در تاريخ داشته باشند .
سایت گل -
گلها :آدبايور ، رونالدو (2) ، كاكا براي رئال و آربلوا (به خودي) براي سوسيه داد
كارت زرد : استرادا ، ريواس و پرايتو از سوسيه داد / ژابي و آلبيول براي رئال
رئال : كاسياس ، آربلوا ، گاراي ، كارواليو ، مارسلو ، لاس ، ژابي ، كاكا ، اوزيل ،رونالدو و آدبايور / تعويضي ها :آلبيول ، كانالس و دي ماريا
سوسيه داد : براوو ، استرادا ، انستوژي ، لاباكا ، گونزالس ، ريواس ، السوتوندو ، پرايتو ،زوروتوزا ، گرايزمن ، تامودو / تعويضي ها : بگارا ، آگيرچه ، سارپونگ
كريستيانو رونالدو بالاخره بدترين طلسم گل نزدن خود در رئال مادريد را در بازي با رئال سوسيه داد شكست داد تا دوباره جايگاهش در صدر جدول لاليگا را پس بگيرد . كريستيانو در 51 بازي لاليگاي خود 51 گل زده است . بازيكن پرتغالي چهار بازي پياپي بود كه در رئال مادريد گلزني نمي كرد و بالاخره يك روز پس از جشن تولد 26 سالگيش توانست كه اين روند را بشكند .
به گزارش مرجع خبری رئال آخرين گل لاليگايي كريستيانو ، تقريبا يك ماه پيش در 19 دي در برابر ويارئال به ثمر رسيده بود .رئال مادريد كه به نظر مي رسيد با ورود بازيكنان تازه نفس ، خون تازه اي به رگ هايش جاري شده است ، خيلي زود با گل زيباي كاكا از حريف پيش افتاد . پس از آن نوبت كريستيانو بود كه با دو گل خوب به طلسم گل نزدن هايش پايان بدهد و بتواند كه بازي عادي خود را ارائه دهد .
رئال مادريد نيمه اول را در حالي به اتمام رساند كه به نظر مي رسيد كه كار تمام شده باشد . رئال در اين نيمه كاملا بر حريفش سر بود . در نيمه دوم ديگر رئال مادريد باز هم موقعيت هاي فراواني داشت كه يكي پس از ديگري از دست رفتند تا در نهايت آربلوا ، با يك گل به خودي دروازه تيم خود را باز كند .
بازي آرام دنبال مي شد تا اين كه آدبايور توانست كه با گلي خوب ، دومين گلش را در سومين بازي با پيراهن رئال مادريد به ثمر برساند تا به بنزما روش گلزني را ياد بدهد .
شرح گلها :
1-0 : دفع ناقص مدافع سوسيه داد به كاكا رسيد تا اين بازيكن با يك ضربه فني دروازه حريف را بگشايد .
2-0 : كريستيانو رونالدو با يك ضربه خوب از پشت محوطه جريمه سوسيه داد ، گل زيبايي به ثمر رساند .
3-0 : روی سانتر اوزیل و ضربه سر رونالدو این کرنر تبدیل به گل سوم رئال و دوم رونالدو شد.
3-1 : روی سانتر از راست و ضربه ی سر تامودو توپی که کاسیاس گرفت پس از برخورد به آربلوا وارد دروازه شد.
4-1 : روی پاس دی ماریا آدبایور با دروازبان تک به تک شد و در نهایت توپ را به گل تبدیل کرد
آمار : شوت : 20-13 / شوت به چارچوب : 10-5 / كرنر :11-3 / آفسايد : 3-3 / مالكيت توپ : 62-
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادداشت ژوزه مورینیو برای کتاب رئال:هدايت رئال مادريد سياحت كره ماه است
مي خواهم اولين نفري باشم كه چمپيونزليگ را با سه تيم گوناگون فتح مي كند ، دوست دارم كه اولين كسي باشم كه قهرمان ليگ هاي اسپانيا ، انگليس و ايتاليا مي شود . هر آن چه در توان دارم را انجام خواهم داد تا لياقت آن را داشته باشم كه نامم در نسخه هاي بعدي كتاب مقدس رئال مادريد ذكر شود
سایت گل - خوزه مورينيو ، مربي رئال مادريد ، مقدمه كتاب مقدس رئال مادريد را نوشته است .
این مقدمه جذاب را به قلم ژوزه و به نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:
به ضرس قاطع اعلام مي دارم ، فوتبال از منظر من مقدس است و حاضرم سوگند ياد كنم كه باشگاه ها براي آناني كه در آن محو مي گردند ، همچو مذهب اند. يك مربي هيچ گاه نبايد ايده هايش را در مقابل خصيصه هاي ذاتي يك باشگاه ، تحميل كند .
اين گناهي نابخشودني است . پيشينه ، مجموعه عقايد و رسوم و سنت هاي يك باشگاه ، وزن قابل احترامي دارند . توجه به اين ميراث ، الزامي است . با مطالعه اين كتاب ، درك خواهيم نمود كه رئال مادريد ، چه پيشينه بلندمدتي دارد . كتاب مقدس رئال مادريد ، عظمت گذشته اي را به ما نشان خواهد داد كه نه تنها به واسطه افتخار آفريني ها ، بازيكنان بزرگ و مربيان فهيم ، بلكه به خاطر تاثير اجتماعي ، سياسي و حتي فرهنگي اين باشگاه بر جامعه يك قرن اخير ، مورد ارزيابي قرار مي گيرند .
خواهيم فهميد كه چرا برنابئو ، يكي از پر بيننده ترين تفرجگاه هاي تورييستي مادريد (سالي 600 هزار بازديد كننده ) است ، تقريبا به اندازه همان نفراتي كه پا به موزه ي پرادو مي نهند كه در نوع خود يكي از محبوب ترين ها ، چه در اسپانيا و چه در جاي جاي گيتي است. پرادو ، با جمع آوري كلكسيوني از هنرهاي محلي ، تاثيرگذار و شگرف است اما موزه رئال مادريد ، نوع ديگري از هنر را با خود به ارمغان دارد و تاريخچه اي پر عظمت را گرد آورده است ...
. عرض كرده بودم كه هدايت رئال مادريد همچو سياحت به كره ماه است .
آري ، در كره ماه بسر مي برم ، آن هم در حالي كه هنوز پاهايم روي كره زمين هستند . با تمام وجود مي توانم فرهنگ و سنت رئال مادريد كه بر اساس نوع برتري از فوتبال پايه ريزي شده است را بستايم . اين در گوشت و پوست و استخوان اين باشگاه جاري شده است و ما نخواهيم توانست كه آن را به دست فراموشي بسپاريم . معمولا پيش از بازيها چهار خط از انجيل را قرائت مي كنم . اين نه موهوم پرستي است نه خرافات ، بلكه ، تسكين بخشي است براي روح . از حالا نياز است كه -چه بهتر پيش از بازيها- حداقل يك خط از كتاب مقدس رئال مادريد را با هم بخوانيم .
اين كار نيز خرافه پرستي نيست ، بلكه مي خواهيم به دانش خود بيفزاييم . خيلي چيزها براي يادگيري وجود دارد . ماجراهايي مسحور كننده و شادي بخش . نام من در كتابهاي ديگري از پورتو ، چلسي و اينتر در بخشي خاص و فوق العاده ثبت شده است . قهرماني ، امضاي عملكرد من بوده است . حالا در نظر دارم تا در اين جا نيز همين كار را صورت دهم .
مي خواهم اولين نفري باشم كه چمپيونزليگ را با سه تيم گوناگون فتح مي كند ، دوست دارم كه اولين كسي باشم كه قهرمان ليگ هاي اسپانيا ، انگليس و ايتاليا مي شود . هر آن چه در توان دارم را انجام خواهم داد تا لياقت آن را داشته باشم كه نامم در نسخه هاي بعدي كتاب مقدس رئال مادريد ذكر شود . هميشه در هر جا كه رفته ام اين را خواسته ام . دوست دارم كه نامم را با رنگ طلايي بنويسند ، چرا كه اين نشانه قهرماني هاي پر عظمت خواهد بود .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید