منظورم اولي بيد ....نوشته شده توسط soleares
(سرور = بالاسر)
منظورم اولي بيد ....نوشته شده توسط soleares
(سرور = بالاسر)
سلام خب برگشتم مومن خدا دعامون كردي ..راستي معشوق سلام رسوند...بيشترين كل كل رو تو انجمن با كي كردي...مهدي هرو چطوريه بنده كه دوستش دارم خودش ميدونه چي ميگم...بابا نوئل يا حاجي فيروز...بيشترين ساعت خوابي كه داشتي...بيشترين ساعت بيداري...التماس 2ا...![]()
![]()
سلام:
خيلي منو خجالت ميدي فدات بشم.
اينو كه ميشنوي چه حالي بهت دست ميده؟:خبر آمد خبري در راه است سر خوش آن دل كه ازآن آگاه است شايد اين جمعه بيايد شايد پرده از دل گشايد...
Last edited by alireza20; 28-08-2006 at 19:58.
رامبد جان تلفنتو نمي دي؟يوسف جان چي شدپس ؟
دوستان يه خبر خوب
با نفر جديد به توافق رسيديم
روز پنجشنبه معرفي ميشن
سلام سعيد جان مومن خدا خب معرفي كن ديگه...حلمونو نگير بابا...اخوي اگه معرفي كني دعا ميكنم رونالدو از كچلي در بياد...اما واقعا ميگم بگو...نوشته شده توسط saeid_ronaldo
به به....يعني اي واااااااااااااي...چقدر دير فهميدم كه اينجايي...آقايون...خانومها.... من فقط به خاطر سوال كردن از داداش نويدم برگشتم به پي سي.(خيلي مخلصيم رامبد خان,با اجازه).
1)چقدر حال ميكني من دارم ازت سوال ميپرسم؟
2)الگوت تو زندگي كيه؟
3)با كي توي اين سايت حال نميكني؟(تعداد بالاتر...امتياز بيشتر!!!!!!!!!!)
4)3 تا آهنگ مورد علاقه ات رو با ذكر كامل مشخصات بگو (تست آي كيو!!!!!)
5)دوست داري بچه ات پسر باشه با دختر(اگه بگي هر چي باشه,فقط سالم باشه...با مشت ميزنم لهت ميكنم!!!
اگر هم بگي...هر چي باشه,فقط پسر باشه....بوست ميكنم!!)(توضيح:::از افرادي كه شاكي ميشن,خواهش ميكنم فيلم جوجه فكلي رو نگاه كنن تا داستان دستشون بياد!!!!!).
6)حالا سوالهاي تو بيشتر مخ رو خراب ميكرد يا واسه من؟
7)چقدر به آينده ات اميدواري؟با توجه به::::به چرخ كج مدار,دل مبند!::::
8)3 تا ماشين مورد علاقه ات رو بگو+تعداد سليندر و حجم موتور!(تست ماشين بازي!!!!)
9)4 تا چيز كه با هم يه جا جمع نميشن بگو....با دليل(گير نده...خودم هم بلد نيستم..تو بگو ما هم ياد بگيريم....
اينم بگم...اگه بگي عشق و منطق...با مشت آهنين طرف ميشي.!!!)
10)توي روز چقدر ميگي من نوكرتم؟چاكريم...آقايي....نام د هر كي انچام نده و.....؟حالا جدي پاش بيفته....انجام ميدي...يا فقط مرامشو ميزاري؟
11)چقدر ميگري...هيكلتو با جووني هاي آرنولد عوض كني؟تو رو خدا اين كارو بكن...يه قيمت مزنه قيمت هم دست ما بياد. (هر كي ندونه....ميگه اين يارو...عجب هيكلي داره!!!!!!!!!).
12)يه آرزوي خوب واسه كل كردم دنيا و كليه ايرانيهاي داخل و خارج از كشور بكن(ه جز سلامتي...اينو هر روز خودشون دعا ميكنن!!!).
13)من نوكرتم...امشب نميتونم...ولي فردا ميام جوابهت رو چك ميكنم....
يا حق![]()
لاور جان عجله كار شيطون
قوانين اينه كه به جز من و بهروز و مونيكا و خود طرف هيچ كس تا روز موعد خبردار نشه
خوب كار از محكم كاري عيب نميكنه
ولي مطمئن باش ادم بدي نيست
سلام آقا حسين ....نوشته شده توسط Master
من موبايل ندارم ..... انشاالله چند وقت ديگه ( همين چند ماه) به اسمم در بياد ميرم ميگيرم ....
الان هم خونه خودم و خودمون نيستم ....... نميتونم شماره بدم آخه خطش ماله من نيست و من هم هر وقت با اينترنت كار دارم از اون خط استفاده ميكنم ..... البته با صرف هزينه .....
------
رامبد عزيزم سلام :
امروز دوشنبه هست ....
فردا چمدونت رو ميبندي و صندلي رو تحويل ميدي به نفر بعدي .....
خيلي بچه ها به خودت و جوابهاي سوالت عادت كرده بودند .....
به هر حال هر اومدي يه رفتي داره همونطور كه هر عمري پاياني داره .....
نميدونم چرا اينجوري مينويسم ....
ولي يك حس غمگين توي وجودمه ....
ياد غم انگيز ترين لحظه هاي زندگيم افتادم.....
وقتي به اسم كاربراي فروم كه خيلي دوستشون دارم نگاه ميكنم بغض گلومو ميگيره.....
حس ميكنم دارم فرومو ترك ميكنم.....
امروز صبح يك ساعت تموم به تاپيكهاي انجمن متفرقه خيره شده بودم بدون هيچ حركتي كه صداي صبح بخير آجي كوچيكم![]()
![]()
منو از فكر عميقم بيرون آورد.....
اي بابا چقدر غمگينم .....
نميدونم چي بگم .....
اصلا نميدونم منظورم از اين پست چي بود .....
ولي حس ميكنم همين روزهاست كه بار و بنديلم رو ببندم و به كلي از اينترنت و ايران خدا حافظي كنم......
روي دستم يك قطره آب افتاده .....
سقف اتاقم رو نگاه ميكنم ولي آسمون پيدا نيست كه ببينم ابري يا نه .....
تازه فهميدم اين قطره اشكي هست كه به خاطر علاقه و مهرباني دوستان خوبم توي فروم از چشمم بيرون اومده....
خوب مثل اينكه كم كم داره هواي چشمام طوفاني ميشه.....
-==-==-=-=-=-=---
رامبد عزيزمو دوستان بسيار مهربانم ( مونيكا خانم
و .... ) ..... نميدونم جملات بالا رو خونديد يا نه ..... فقط يك توضيحي بدم كه كم كم داره لحظه ( ... )
-- هيچي بيخيال ......
بگذريم .... رامبد عزيزم با اجازت من دو تا سوال بپرسم تا گرد و خاكي رو كه پستم به پا كرده نشست كنه .....
1- .... چند بار چشمات باروني شده ؟![]()
ببخشيد رامبد جان نميتونم ادامه بدم..... نياز به يك هواي تازه دارم ...... ميرم بيرون قدم بزنم
..... ولي مطمئن باش برميگردم
.... هم به خاطر تو رامبد عزيزم
و هم به خاطر مونيكا خانم
و هم به خاطر خيليهاي ديگه
.....
فعلا دلهاتون شاد...
سلام:
وقت داشتي اينارو جواب بده:
1-نطرت درباره ي مست كننده ها چيه؟
2-تا چند سالگي تشكتو خيس ميكردي؟![]()
3-اگه ووكمن-رامبد-نيش نيش-نويد-مهران-فرزاد! عليرضا رو ببينهكدوم از اين حالات پيش مي آد؟:
1-يه بادمجون خوشگل خوشمزه ميكاره پاچشمش!
2-يه ماچ آب دارش ميكنه
3-دستور اعدامشو ميده
4-اگه يه روز با اين جعر آباديا در بيفتي چي كارمي كني؟
5-دل خوش سيري چند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)