من هم نتونستم نصب کنم
من هم نتونستم نصب کنم
تو فیفا انلاین اون قسمتی که وارد روم میشیم افرادی که با من توی لابی هستن خیلی سریع متن مینویسن و میفرستن تو لابی ولی من توی لابی باید 40-30 ثانیه منتظر بمونم تا بتونم به طور روان مطلب مورد نظرمو بنویسم ( چه هاست باشم چه join بشم این مشکل برام هست ) چرا ؟
باید بری تو تنظیمات و کیفیت را وری لاو کنی
Last edited by mh.mahmoudi68; 26-03-2011 at 18:55.
سلام دوستان.من از این دسته های 2 قلو دارم ولی در فیفا فقط ذسته اولی کار میکنه با زدن 2 دسته مجزا وارد بازی نمی شود و با اروdont send از بازی خارج میشه.لطفا از دوستان اگه کسی این مشکل را حل کرده راهنمایی کند ویا فایل buttonDataSetup را برای من قرار دهید.
لطفا کمکم کنید چون اصلا نمی تونم 2 نفره بازی کنم. با تشکر فراوان
توی نسخه کنسولی میشه Pro Ranked Natch بازی کرد یکی از اکامپلیشمنت های فیفا 11 PC اینه که یه بازی آنلاین با VP انجام بدیم ولی من پیداش نمی کنم اصلا میشه؟
لام دوستان با تشکر از آرمین جان که هم پسر خالم هم حریف سر سخت من تو FiFa 11
راستش من هر چقدر آنلاین بازی میکنم اکامپلیشمنت های فیفا 11 اضافه نمیشه دلیل میدونم که باید VP خودم بازی کنه اما چجوریش رو نمیدونم لطفا کمکم کنید ممنون
کسی نیست من را راهنمایی کنه؟
بابا برید رای بدید این عربای سوسک خور دارن جلو میزنن کم کم! برید به لیگ و تیم ملی ایران در fifa 12 رای بدید. درصد ها اوایل 90 درصد بود! الان شده 46 به 44 خیلی خطری شده. دیروز 56 به 36 به سوده ایران بود! امروز شده 46 به 44 به سوده ایران! فردا هم حتما عربا(لیگ+تیم ملی عربستان)از ما جلو میزنن! سریعا برید به ایران رای بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sepehr2010; 27-03-2011 at 21:00.
اقا من سوال دارم چرا نمی تونم فیفا11 رو ادیت کنم می خواستم توپ رو جایگزین کنم همون طوری که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته تو دستورات مربوط به 5 توپ نایک عمل کردم یک ساعت دنبال fifa11 texture editor گشتم همه کارا رو همون طوری که گفت دنبال کردم هیچ تغییری انجام نشد![]()
سلام هیچ نرم افزاری نیست که بشه آهنگ منو را تغیر داد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)