فقط شامل پراید و تیبا هست
فقط شامل پراید و تیبا هست
L90 جزو محصولات پارس خودرو هست و تخفیف برای محصولات سایپا!!
L90 پارس خودرو ار نظر کیفیت بهتر از ایرانخودرو هست و تو رده بنده خودروهای ساخت داخل از L90 ایرانخودرو بالا تر هست!!
فرمایش شما درسته ولی از پراید سایپا بهتر هست که.چون میخوام یا L90 یا پراید بگیرم. ضمنا طی تحقیقات میدانی و تحقیقات اینترنتی به این نتیجه رسیرم که اونقدرها هم فرقی نداره. چون در هر صورت هردو مدل از تولیدات صتعت بیمار و داغون خودرو داخل هست. پارس خودرو هم همچین آش دهنسوزی نیست.
100% موافقم پس همین کارو انجام بده!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز تندر 90 E0 هم که تقریبا هیچی نداره 100% از پراید برتره و اصلا این دو خودرو قابل مقایسه نیستند.
مخصوصا از جهات قدرت موتور,ایمنی,جادار بودن
سایپا بعد از این همه سال تولید پراید متاسفانه هنوز یک کیسه هوا هم در پراید تعبیه نکرده و تقریبا از لحاظ ایمنی صفره.
بنده قصد مقایسه نداشتم. شرایط خودم را عنوان کردم
بنده مقایسه نکردم شرایط خودم را عنوان کردم.
خودروسازی دنیا درحال پیشرفته بعد ما پسرفت!!![]()
ببخشید ولی تندر یا همون لوگان فقط تحت نظارت کارخانه رنو تو ایران تولید میشه و شرکت های ایرانی حق هیچ گونه دست بردن تو خط تولید (لااقل موتورش) را ندارند.
بعدش شما 2 بار پشت پراید و 2 بار پشت لوگان بشینی فرق ماشین با ماشین را میفهمی.
از نظر قدرت نرمی راحتی ایمنی . . .
یه چیز بهت بگم. پراید ماشینی برا فقط تو شهر هستش. به نظر من واقعا ارزشش را داره برا حفظ جون خودت و خونوادت هم که شده یه ماشین گرون تر بگیری.
اصلا بحثم دفاع از l90 نیستا. بحث من نا مرغوب بودن پراید هست. تو رنج قیمت l90 چیزای دیگه هم هست که اونا هم ایمن باشند مثل 206 lx و ...
از ما گفتن بود.
به خدا مقایسه نکردم
به تمام فرمایشات تون واقفمو فقط اندازه جیب و اینکه یا L90 یا هیچی (پراید)
دوستان پراید سواران منو ببخشن.
لیسانس و نظارت و استاندارد اینجا یه تعریف دیگه ایی داره این خبرها هم نیست.
ولی میدونم تواین رنج قیمت بهترین انتخاب هست تو این بیکیفیتی ماشینای تولیدی. 206های الان که نمیشه رفت سمتشون.کم مونده اسمش هم به زبان چینی پشتش بنویسن![]()
ببخشید میشه لینک مشخصات تندر 90 مدل e2/lp و مدل e2 رو بزارید ما هم بخونیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)