خوش به حالتون.نه بابا من روزانمو میگم انقددره..چرا انقدر کمه واسه من ؟ دلیلی داره؟
خوش به حالتون.نه بابا من روزانمو میگم انقددره..چرا انقدر کمه واسه من ؟ دلیلی داره؟
سرعت روزانه 128 با حجم 3 گیگ صبانت تو تهران چنده الآن؟
اگه از مرکز نبوت بفرمایین که چه بهتر.
سلام
برای من 115روزانه هست اما بعضی وقت ها بعد ار 1min میاد روی 55تا60
شبها هم از ماه7امد روی 5kالبته اولش 120هست اما بعدش ..............
الن کمی بهتر شده ومیشه با یک کاری شب ها بیشتردان کرد
من نظری هستم7757
سلام من حودا 4 ساله دارم از این شرکت تو مشهد استفاده میکنم . تقربا اطلاعات زیادی در موردش دارم
ولی یک مشکل دارم میخام بدونم کهLine Rate - Upstream و Line Rate - Downstream و من چهجوری میتونم تعقیر بدم
میدونم که نمیشه در حالت ادی و توست شبکه تعین میشه ولی من از طریق معولی نمیخام عمل کنم![]()
همون طور که میدونین اینا ماله سرعت انتقال اتلعات بینه modem و DSLAM هستش که توست DSLAM تعین میشه !
وقتی که شما line دانلود تون 2048 باشه پس نهایت سرعتی که میتونین برسین بهش 250 تا هست ! در شرایت خوب !
دقت کنین که من به محدودیتی که روی هر Acont میزارن کار ندارم از نظر سخت افزاری میگم
جالبه که این و به پشتیبانی گفتم ولی به طرز وحشتناکی پیچوند !
اگه دوستان اطلاعاتی در مورد نفوز به DSLAM و تعقیر پورت دارن مارم بی نصیب نزارین
توی شبکشون از این قطعات استفاده شده
Huawei MA5600
Huawei MA5300
Mikrotik RB 450
تقربا کل اطلا عات شبکشونو دارم
اگه کمکم کنین ممنون میشم به هر حال هممون از صبانت یم دیگه !![]()
با سلام، من این رو (با روی باز) از مدیریت خواستم و پس از پیگیری های مکرر، بالاخره رسیدگی شد.
البته مشکل من در اصل این بود که پروفایل مرکز ما G.DMT بود و پیشفرض براش 1024 رو تعریف کرده بودند، درحالی که مراکز دیگه +ADSL2 با نرخ 2048 نعریف شده بود.
Last edited by MMJ431; 10-01-2011 at 17:21.
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
امروز ترافیکم که 3ماهه 5گیگ بود تموم شد( زودتر از موعد) من هم 2باره شارژ کردم 3 ماهه 9 گیگ ولی با گذشت چند ساعت هنوز اضافه نشده اما توی ریز مصرف زده :
شارژهای رزرو شما B3R3 کنارش هم اسم کاریری
قبلاً 3ماهه 5گیگ رو شارژ می کردم بلافاصله اضافه می شد . می شد کانکت شد اما این دفعه نمی دونم چرا این قدر طول کشیده
چیکار کنم؟
سلام
دوست عزیز مودم را10minخاموش کن ودوباره روشن کن اگر مشکل کانکت شدن داشتی بزنگ به پشتیبانی
تا 100KB گفتم من محدودیت مه شما میزارین روی accont هاتونو نمیگم دارم سرعت بین مودم خودم و مخابرات و میگم گفت از تهران تعین میشه !
اخه اگه بخان همچی از تهران تعین شه که که پس اینا رو برای چی گذاشتن گذاشتن که بگن از مرکز ؟
البته خوب مال شما 1024 بوده ولی من چیزی میخام که از ماله خودم بیشتر شه !
مال خودم اینجوری :
Line Rate - Upstream (Kbps):511Line Rate - Downstream (Kbps):2047
ولی بیشتر میخام![]()
کسی این چند روزه مشکلی با صبا نداره؟؟؟ , خیلی بد کانکت میشه ارور 651 و 734 و 731 میده دیشب هم شبانه کانکت نمیشد
سلام
شما اخر تونستی از g.mdt به adsl2+ تغیرش بدی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)