اوه! خوب شد من هاردم رو گرقتم!! دسکتاپی وسترن رو گرفتم حدود 88 تومان و پرتابلشو گرفتم 140 !
اوه! خوب شد من هاردم رو گرقتم!! دسکتاپی وسترن رو گرفتم حدود 88 تومان و پرتابلشو گرفتم 140 !
بچه ها من یه اکسترنال دسکتاپی میخوام بخرم که سرعتش خیلی خوب باشه.فقط واسه بکاپ گرفتن از فایلهای دانلود یم میخوام.سرعتش از این جهت میگم خوب باشه چون ممکنه 300 گیگ فایل رو بخوام دیلیت و از اول کپی کنم.خودم فکر میکنم usb3 باشه واسه سرعت خوبه.هفته ای یکبار هم وصل میکنم به پی سی واسه گرفتن بکاپ.شما 2 ترا چی پیشنهاد میدید؟لطفا قیمتش هم اگه دارید بدید.
![]()
بسیار بسیار ممنون از راهنمایی شما
نکته بسیار مهم شما نظرم رو عوض کرد(ترسیدم قفل بذارم)![]()
مدلهای دسکتاپی بازار الان بیشتر وسترن و سیگیت هست و از اونجایی که میگید سرعت خیلی مهمه براتون بهتره سیگیت بگیرید چون دسکتاپی های وسترن توش هارد سری گرین وسترن هست که به خاطر بالا بردن عمر هارد و مصرف کمتر زود به حالت Sleep میره و تا برگرده شاید کمی زمان ببره مثل دی وی دی رام !
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
اتفاقا من به خاطر همین امنیت بالا وسترن رو انتخاب کردم! خب یک بار پسورد میذارید و دلیلی نداره که یادتون بره
البته فکر کنم تو توضیحاتش موقع پسورد گذاشتن گفته که اگه یادتون بره ، دیگه به اطلاعات دسترسی پیدا نمیکنید ، یعنی فکر کنم راهی داشته باشه که هارد ( reset یا هر اسم دیگه ای که داره! ) بشه ولی اطلاعات میپره!
یک هارد خوب 2 ترا میشه معرفی کنید.اگر امکانش هسات بگید معمولیش چقدر بابا اکسترنال فرق می کنه؟
الان تابستون هست اگر صبر کنم امکانش هست قطعات تا پاییز ارزون تر بشه؟
سلام
الان قيمتها بالا رفته معلوم هم نيست قيمتها پايين بياد .
اگر منظور شما از هارد معمولي ، اينترنال هست چندتا تفاوت وجود داره
از مهمترين تفاوت هارد اينترنال با اكسترنال قابليت جابجايي هارد هاي اكسترنال هست ، فقط كافيه كه يه پورت usb پيدا كنين با يه خروجي برق در اينصورت ميتونين به راحتي اطلاعات زيادي رو جابجا كنين . در صورتي كه در هارد اينترنال سيستم ميبايستي باز بشه و دردسرهاي زيادي دارد.
ولي هاردهاي اينترنال يه مزيتي دارن و آن چيزي نيست به جز سرعت بالاي sata به خصوص در نسل جديد ولي اگر هارد اكسترنالتون اينترفيس usb3 و يا esata داشته باشه تا حدي ميتونه با sata رقابت كنه !!!
تفاوت ديگر هارد اينترنال با اكسترنال در اين هست كه تا زماني كه سيستم روشن هست هارد اينترنال در حال كاره ولي هارد اكسترنال رو فقط در مواقع لازم روشن ميكنيم و اين يعني كاهش استهلاك .
در مورد هارد مورد نظر شما كمي صفحات قبل رو هم بخونين ، سوالي بود در خدمتم !!!![]()
My Book Live با یو ای بس 3 وصل میشه که اینقدر سرعتش بالاست؟یا.............
عزیز تا جایی که میدونم این مودل با کابل lan 1000Mbps به کامپیوتر یا روتر وصل میشه!
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
راستش من مدلی که یو اس بی 3 ساپورت کنه ندیدم![]()
سلام !
یه دسکتاپی 1 ترا میخوام ،فقط برا فیلم دیدن !!
یعنی بدم پرش کنن فیلم بشینم روزی 1 دونه نگاه کنم !
اگر پسوردم بشه روش گذاشت که خوب میشه !
این چه طوره به نظرتون ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين به نظرم بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)