درود دوستان
این داشگاه علوم پزشکی بقیه الله چیه که تو دفترچه جز علاقه مندی ها هست ؟؟
رشته ی پزشکی داره ؟؟ قبولیش چجوریه ؟؟ اصلا دانشگاهش کجاست ؟؟/
بزنیم یا نزنیم ؟؟؟
بعد برای هر علاقه مندی باید کارت بخریم ؟؟؟؟
درود دوستان
این داشگاه علوم پزشکی بقیه الله چیه که تو دفترچه جز علاقه مندی ها هست ؟؟
رشته ی پزشکی داره ؟؟ قبولیش چجوریه ؟؟ اصلا دانشگاهش کجاست ؟؟/
بزنیم یا نزنیم ؟؟؟
بعد برای هر علاقه مندی باید کارت بخریم ؟؟؟؟
سلام
تو رو جون هرکی دوست دارین لطفا این پست رو بی جواب نذارین،شاید حرفهای شما امیدوارم کنه.
راستش ورود به یه جمعی که اکثر بچه ها دارن درس میخونن یکم واسم سخته،چون خودم تا حالا هیچی نخوندم واسه کنکور.
اگه بخوام از اول دی شروع کنم به خوندن(چون فعلا اسباب کشی داریم نمیتونم) به نظرتون میتونم تو کنکور 90 رتبه زیر 50 کشوری بیارم؟؟؟
وضعیت درسیمم:
دیپلم ریاضی اما پیش تجربی.معدلمم 18.5.
مدرسه هم میرم.4 روز در هفته تا ساعت 2.
میتونم تا عید درسامو تموم کنم؟یعنی تو 3 ماه همه درسا رو جمع کنم؟آخه میدونم اگه بیفته واسه بعد عید خیلی سخت تره واسم.
بعد من کلا زیست سر در نمیارم چی به چیه؟یعنی 1 کلمه هم نمیفهمم؟میتونم خودم بخونمش؟چه جوری باید بخونم؟
شما اطرافتون کسی رو داشتین که با وضعیت الان من تونسته باشه همچین رتبه ای بیاره؟
وسه همتون دعا میکنم که ایشالا موفق بشین.
سلام دوستان
من تو قضیه ثبت نام حسابی قاطی مردم
من مه می هوام هم کنکور سراسری ریاضی بدم و هم زبان باید یه دفترچه بخرم با دو تا کارت اعتباری دیگه؟
این کارت ها ی اعتباری فرق می کنن؟یعنی ماله ریاضی با زبان فرق داره؟
تعداد دفترچه که مهم نیست
شما که میخوای هم ریاضی بدهی هم زبان باید دو کارت اعتبار به مبلغ 6400 خریداری کنید که این دو کارت از نظر شکل هیچ فرقی با هم ندارند و شماره پرونده و رمز ورود درون کارت متفاوت است یعنی مهم نیست که کدام کارت را ریاضی و کدام کارت را زبان ثبت نام میکنی
در صورتی که تمایل دارید در گزینش پیام نور و غیر انتفاعی شرکت کنید بایستی یک کارت اتباری دیگر که این کارت منحصرا جهت ثبت نام غیر انتفاعی و پیام نور هست و با کارت های اعتباری دیگر متفاوت است خریداری فرمایید
ُسلام
نه فرق نمی کنه.2 تا کارت 6400 میگیری اگه خواستی ریاضی غیرانتفاعی هم بگیری 3400 هم بابت اونه.
غیر انتفاعی حتما بگیر.
کسی الان می تونه ثبت نام کنه ؟رای من اخطار
..:: پيام هاي خطاي ذيل را بررسي نماييد ::..
<LI type=disc>داوطلب گرامي به منظور رعايت اصول ثبت نامي لطفا تمامي پنجره هاي ثبت نامي خود را بسته و عملياتي که قصد انجام آن را داشتيد يک بار ديگر و از ابتدا انجام دهيد
میاد !
امروزم رفتم اموزش پرورش گفتم خانم این قسمت 9 من درست ثبت شده؟گفت اره!
من که نفهمیدم کجای هشت/1 با الف یکیه؟
الانم که هی می گه دوباره فورم را پر کنید!
برای کسی اینجور مشکلی پیش اومده؟
اموزش پرورش چیزی نباید به ما بده وقتی اونجا میریم ؟
لغو.........
Last edited by *Necromancer; 14-12-2010 at 22:32.
شما ديپلم گرفتين ؟
بله من دیپلمم گرفتم . چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)