خوبه اما dns سرور رو هم حتما باید فعال کنید حالا یا کمودو یا نورتون یا کلر کلود و .....
موفق باشید
خوبه اما dns سرور رو هم حتما باید فعال کنید حالا یا کمودو یا نورتون یا کلر کلود و .....
موفق باشید
سلام.. دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین
comodo internet security
comodo firewall only
comodo firewall with optimom security
comodo firewall with maximum security
دقیقا چیه و با نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
دفاع پیشگیرانه یا proactive defence کمودو تو کدوم محصول بالا هست ؟
نسخه comodo internet security رو تنها نصب کنید. با تنظیماتی که در پست دوم هست نرم افزار رو تنظیم کنید.
proactive defence جزئی از تنظیماته که بعدا شما افزایش یا کاهش میدید.
پست اول و دوم تاپیک کاملا راهنمایی تون میکنه. مطالعه کنید.
موفق باشید
دکتر عزیز سلام
من پرسیدم فرقشون چیه و هر کدوم چه آپشنهایی به ما میده
نپرسیدم چه جوری نصبش کنم که... من کجای پستم گفتم تصمیم دارم نصبش کنم ؟
از زحمات بیدریغ شما سپاسگزارم![]()
شما با انتخاب از بین این 3 گزینه یک سری تنظیمات رو برای قسمت پرواکتیو کمودو انجام دادید.
Firewall only : خاموش بودن HISP
Firewall with Optimum Proactive Defense: دقت HIPS متوسط
Firewall with Maximum Proactive Defense: دقت HIPS حداکثر
توی تنظیمات پست دوم بخش سومی اعلام شده و مناسب ترین گزینه هم هست.
چه اینجا انتخاب کنید چه بعدا طبق تنظیمات پیش برید تفاوتی نمیکنه.
موفق باشید
منظور از Optimum Proactive Defense در واقع اعمال تنظیمات دستی و پیشین کاربر هستش نه دقت متوسط HIPS
در واقع سه حال فوق شامل : خاموش کردن HIPS - اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPS - اعمال حداکثر تنظیمات سخت گیرانه HIPS
من متوجه نشدم این جمله چه مفهومی رو داره: اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPS
اما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firewall with Optimum Proactive Defense - Selecting this option will install the packet filtering Comodo Firewall with Defense+. Defense+ is installed with optimum protection settings. This also sets the default configuration for security settings to optimum level. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on default protection level.
دوستم خوبم اگر این متن رو خونده باشین قسمتی که قرمز کردم گفته شده این گزینه به طور پیش فرض انتخاب شده نه این که این گزینه تنظیمات پیشین کاربر یا پیش فرض رو میاره. این گزینه ها در مراحل نصب هست.
کامل تر بگم:
این همان انتخاب بین گزینه های زیره:
که به طور پیش فرض internet security انتخاب شده ، یعنی سوالات HIPS متوسط و آلارم ها فقط برای تغییرات زیاد و کلی هست : آلارم ها از اتفاقات کوچک دده نمیشه ===> دقت HIPS متوسط
موفق باشید
با سلام
جناب دکتر مختصرو مفید و درست جواب را دادند. ولی چون پیغام فرستادید اینجا نظر خودم را میدهم:
comodo internet security= اگه منظورتون نصب نرم افزار امنیتی کومودو اینترنت سکوریتی است =(آنتی ویروس) و (فایروال) و (+Defense)دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین :
comodo firewall only=فرض میگیریم که شما فقط قصد استفاده از فایروال را دارید= (فایروال) و (+Defense با تنظیمات پیش فرض خاموش)
comodo firewall with optimom security= (فایروال) و (+ Defense با تنظیمات پیش فرض ملایمتر)
comodo firewall with maximum security=(فایروال) و (+Defense با تنظیمات قویتر)
در نصب آپشنها فرقی ندارند.( ولی اگر اینترنت سکوریتی را نصب نکنید آنتی ویروس را ندارد.)نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
نکته: فقط فرقشان در تنظیمات پیش فرض است ولاغیر.ولی همینطور که ذکر شد چون تمام آپشنها نصب
میشوند شما میتوانید وارد تنظیمات کومودو بشوید و آنرا هر طوری که دوست دارید تنظیم بکنید.
در محصول نباید بگویییم؛ بلکه باید بگوییم در کدام تنظیمات؛؛ جواب:دفاع پیشگیرانه یا proactive defence کمودو تو کدوم محصول بالا هست ؟
COMODO-Proactive Security بالاترین تنظیمات را به شکل پیش فرض برای شما درست میکند.
نکته: همه این تنظیمات کومودو برای این است که کاربر با یک کلیک بتواند تنظیمات مورد نظر را داشته باشد. ولی
همه اینها را دستی هم میتوان ساخت.مثلا من میتوانم اول تنظیمات COMODO-Internet Security را فعال کنم بعد
بروم در تنظیمات کومودو و تنظیمات را دستی بهینه بکنم و حتی از حالت پرواکتیو هم بالاتر ببرم.
نکته: بهترین تنظیمات را خودتان باید با توجه به نیازتان درست بکنید.![]()
در خود فروم کومودو عنوان شده
Optimum are your custom, learned rules
همچنین اولین بار که این عبارت در کومودو وارد شد بدین معنی بود
Optimum Security is the configuration you imported from CFP 3.0
http://forums.comodo.com/install_setup_configuration_guides/which_configuration_should_i_chose_how_to_change_c onfigurations-t29866.0.html;
در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست
البته تفاوت دیگه
When you install Comodo Firewall, you're given a choice of whether to install
only the basic firewall,
the "Firewall with Optimum Proactive Defense" (which also protects against malware which can bypass firewalls),
or the Firewall with Maximum Proactive Defense+, which does what "Firewall with Optimum Proactive Defense" does, plus protecting against "leaks"--information about things such as open ports on your PC being sent out over the Internet.
.
دکتر ناظر انجمن هست و حرف الکی نمیزنه . پاچه خواری نکردماسوال من :
سلام.. دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین
comodo internet security
comodo firewall only
comodo firewall with optimom security
comodo firewall with maximum security
دقیقا چیه و با نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
دفاع پیشگیرانه یا proactive defence کمودو تو کدوم محصول بالا هست ؟
جواب دکتر هانیبال :
شما با انتخاب از بین این 3 گزینه یک سری تنظیمات رو برای قسمت پرواکتیو کمودو انجام دادید.
Firewall only : خاموش بودن HISP
Firewall with Optimum Proactive Defense: دقت HIPS متوسط
Firewall with Maximum Proactive Defense: دقت HIPS حداکثر
توی تنظیمات پست دوم بخش سومی اعلام شده و مناسب ترین گزینه هم هست.
چه اینجا انتخاب کنید چه بعدا طبق تنظیمات پیش برید تفاوتی نمیکنه.
نظر شما چیه ؟ حرف دکتر رو تائید میکنید ؟متهمم نکنید .
دوست عزیز شما اگر firewall only رو انتخاب کنی فقط ورودی وخروجی شبکه تحت کنترلت خواهد بود و میتونی کارهایی از قبیل تنظیم rules و قطع کردن اتصالات و دسترسی به پورتها رو انجام بدی و محدود کنی
اگر internet security رو انتحاب کنی کاملترین حالت هست و بهترین proactive رو داری . یعنی firewall + defence plus + antivirus به صورت فعال .
دو تا حالت دیگه آنتی ویروس باهاشون نصب نمیشه و فایروال به علاوه ی دفنس+ در دو حالت کامل و مینیموم نصب میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)