خودم فن اپل هستم ولی ios 5 که اصلا به خوبی نقاط ضعف ios 4 رو پر نکرد
lion os X هم که قبلا نسخه ازمایشیش رو خیلی ها داشتن و خبر جدیدی نبود فقط رسمی شد بقول معروف ولی خیلی باهاش حال کردم
iCloud رو هم خوشم اومد ولی اون توی به بحث دیگست و همه گیر نیست
خلاصه بگم اصلا خوشم نیومد ، فکر نکنین چون یه سخت افزار جدید نداده ها ، چون هیچ چیز خاص و قانع کننده ای نبود
لطفا بحث توقعات رو پیش نکشید که ادم حق داره سالی یه گوشی از برند محبوبش ببینه ( بگذریم که او ۴ تا ایفون شکل هم دیگه داره حالم رو ... حالا با هر زیبایی و موفقیتی که باشه )
من بعضی موقع ها خودم رو علاف اپل حس میکنم که چون کیفیت و طراحی و قدرت و خاص بودن رو یکجا میخوام یه جورایی مجبورم فقط منتظر اپل بمونم که این انحصار و تک انتخابی بودن اصلا جالب نیست و خیلی جاها به ضرر مصرف کننده هست چه مالی و چه زمانی
البته همچینم انتظار نداشتیم که ios جدید و زیر و رو شده ای واسه ایفون ۴ که از تولد یک سالگیش داره میگذره بیاد و اصل کاری رو گذاشتنش توی اب نمک واسه نسل بعدی ایفون و این فقط از نظر من یه عصای موقتی هست ویه جورایی یه اپدیت جدید واسه چهارم بود و به حق یک تغییراساسی برای رفتن به رده بالاتر نبود و ارزش تغییر نام نسل رو نداشت
( خواستن هم یه کاری کرده باشن که ما دوستان ناله نکنیم و هم کسب تجربه و محکی باشه واسه اصله کاری در اینده ی نزدیک )
یه جورایی داره بوی 4S میاد واسه سپتامبر و نه 5
حواشی و نکات ریز :
نام special event زیادی بود واسش : )
راستی فکر کنم اینقدر خودشونم قبول داشتن که ios 5 چیز خیلی بهینه تر شده و شاخی نیست که حتی واسش بک جدید طراحی نکردن : )