تجربه بنده در مورد خريد تلويزيون
بنده چند ماه پيش تلويزيون نئو پلاسماي 50VT30 رو خريدم به قيمت 900/2 ، من هم مثل شما خيلي دنبال تلويزيون مناسب گشتم و تجربه خودم رو با توجه به اينکه الان چند ماه است دارم خدمتتون عرض ميکنم.
اولاً بگم که تلويزيوني که الان قصد خريد داريد حداقل بايد Full HD باشد چرا که کيفيت تصوير آينده فقط در فول اچ دي مشاهده مي شود. در اين فروم و فرومهاي مشابه عده اي فقط به دنبال تبليغ مارک خاصي هستند بنا بر اين دقت کنيد که جو گير حرف ديگران نشويد.
تلويزيون VT30 در نمايش تصوير فوق العاده است و خيلي کيفيت تصوير بالايي داره همچنين از نظر نمايش کانالهاي معمولي sd هم خيلي بهتر از LCD هاي قديمي تصوير را نمايش مي دهد. البته تلويزيونهاي ديگر مانند LED هاي سوني و سامسونگ و ال جي هم کيفيت تصوير خوبي دارند. عمق تصوير سه بعدي در اين تلويزيون در حد استاندارد است و عمق را رو به داخل تلويزيون نشان مي دهد ولي در مدلهاي LG و سامسونگ تصوير سه بعدي يک مقدار حالت مصنوعي داشته و عمق تصوير زياد و به بيرون است که اين امر را اگر خودتان تست کنيد متوجه مي شويد.
عيبهاي اين تلويزيون اين است که اولاً فرمتهاي تصوير گوناگوني رو پخش نمي کند. همچنين حالت اسمارت ندارد و به اينترنت متصل نمي شود البته حالت DLNA يعني تبادل اطلاعات از طريق مودم را دارد.
پيشنهاد من اين است که اگر نمي خواهيد پول زيادي بابت تلويزيون بدهيد تلويزيون LED ال جي يا سامسونگ بگيريد. ولي اگر دنبال يک تلويزيون با کيفيت تصوير خيلي بالا هستيد اين مدل پلاسما تلويزيون خوبي است. مدلهاي سوني هم که مشتري خاص خودشان را دارند.
در ضمن مصرف برق اين تلويزيون هم بالا تر است. تبديل تصوير دو بعدي به سه بعدي هم فقط به ميزان خيلي کم و عمق خيلي کم انجام مي شود بنا بر اين به عنوان يک آپشن دنبال همچين چيزي نباشيد.