به نظرتون نسخه پی سی رو بگیرم یا 360 را ؟ فکر میکنید کدوم بهتر کار شده ؟
به نظرتون نسخه پی سی رو بگیرم یا 360 را ؟ فکر میکنید کدوم بهتر کار شده ؟
هر دو نسخه خیلی خوب کار شده ولی به نظر من اگه کنسول داری بهتره نسخه کنسول رو بگیری
یک سری ویژگی ها و برتری ها داره که توی نسخه PC وجود نداره
اگر هم دوست داشتی هر دو رو بگیر![]()
بله دقیقا .
مبارک باشه .
خب امین تعریف کن بنظرت بازی نسبت به دمو چه تغییری کرده بخصوص قدرت cpu در حملات . من که بهت گفتم بازی سرعتش کمتر شده پس دیگه چرا نگران بودی ؟ البته سرعت بازی توی مسابقات مختلف متفاوته حتی دوربین بازی هم در سرعتش تاثیر گذاره ( شاید اینجوری احساس میشه به هر حال این مساله وجود داره ) .
کنسول ندارم ولی کنسول داران را دوست دارم !![]()
سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
توی تاپیک PC باید اینو بپرسید:سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت بازی هم که دیشب کلی ما رو بازی داد! یه بازی خوبه-یه بازی تنده.....حتی یه بار هم بازی رو دوباره نصب کردم کلی تنظیمات مانیتور رو تغییر دادم..خلاصه اینکه به این نتیجه رسیدم که زیاد روی این موضوع حساس نباشم و از بازی لذت ببرم دی:خب امین تعریف کن بنظرت بازی نسبت به دمو چه تغییری کرده بخصوص قدرت cpu در حملات . من که بهت گفتم بازی سرعتش کمتر شده پس دیگه چرا نگران بودی ؟ البته سرعت بازی توی مسابقات مختلف متفاوته حتی دوربین بازی هم در سرعتش تاثیر گذاره ( شاید اینجوری احساس میشه به هر حال این مساله وجود داره ) .
cpu در مقایسه به فیفا10 کمتر توپو میدان رو در اختیار میگیره.یه جورایی همیشه فکر میکنه یه گل جلو و میخواد با ضد حملات به گل برسه.پاسهای ریسکی زیاد میده و توپو بیشتر لو میده.با اینکه اینکار نمای بازی رو طبیعی تر جلوه میده ولی میشه گفت بازی آسون تر شده.البته cpu اینکارشو با یک دفاع بهتر جبران کرده.
سیستم خستگی بازیکنا بهتر از قبل شده و با یه بازیکن چندباز استارت بزنی نمودارش قرمز میشه.ولی بیشتر بازیکنان دفاع چپ و راست بعلت رفت و برگشت ها در دفاع و حمله خسته میشن.
اینم چندتا امتیاز به بازی:
![]()
دوستان یعنی کسی پیدا نمیشه این manager mode رو توضیع بده خیلی چیزاش من سر در نمیارم حالا یک نمونه میگم من تیم Leeds united رو برداشتم 5 تا بازی کردم بعد رفتم تو جدول دیدم همه تیمها 1 بازی کردن خودم هم همین تور پس اون بازی ها چی بود لطفا یک توضیع کاملی درباره Manager mode بدین که فکر کنم بهترین بخش فیفا باشه
فکر کنم اونا بازی های پیش فصلی بوده که برگزار کردین (بازی های دوستانه)
چون معمولا قبل فصل یک سری بازی دوستانه برای آمادگی تیم و شناخت بیشتر بازیکنان تیم برگزار میشه
تیم شما هم شامل همین قضیه شده
البته امسال این مود با عنوان Career Mode شناخته میشه که دارای سه حالته :
1- بازیکن: در این حالت شما یک بازیکن را انتخاب میکنید و فقط نقش بازیکن را دارید و نیز امکان بازی با 11 نفر رو هم دارید.
2- مدیر: این حالت دقیقا مثل منیجر مود فیفا 10 است یعنی هیئت مدیره باشگاه وظایفی را از طریق پیام کوتاه به شما میدهد و وظایف شما در نیم فصل و یا فصل کامل را مشخص میکند که این وظایف نسبت به سختی که خود شما آن را تنظیم میکنید متفاوت است.در این حالت شما مسئولیت هایی که مربوط به مدیریت باشگاه میشود از جمله خرید بازیکن یا ارتقا مسئولین فنی (از مربیان گرفته تا مدیریت ورزشگاه و پزشک و تمرین دهنده و استعداد یاب و ...) را به عهده دارید
3- فقط در یک جمله ترکیب حالت 1 و حالت 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)