تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 451 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام n82 که 14 هست ! اون اشتباه میکنه . وگرنه رو کارتونو نگاه کن و بخر قیمتش تو شیراز 1330 بود دیشب فکر کنم .

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

10

معمولا لپ تاپ ها اینجوری هستند که وقتی باتری و آداپتور با هم وصله باتری هی شارژ میشه و میرسه به صد درصد. بعدش برق آداپتور قطع میشه و باتری مورد استفاده قرار میگیره تا برسه به یه درصد خاصی که بسته به نوع لپ تاپ متفاوته و مثلا میاد رو 80 درصد. دوباره آداپتوره وارد عمل میشه و این سیکل تکرار میشه.

این چیزیه که من یه جا خونده بودم.

باید رو این حرف تحقیق کنم بعدا. به نظرم من منطقی نیست. چون هی شارژ و دشارژ شدن عمر باتری رو کم میکنه.

تازه اینجا که این رو نوشته بود هم همین کاهش عمر رو اشاره کرده بود و گفته بود که به دلیل همین مشکل باید باتری رو موقع کار با آداپتور دربیاریم که این جوری نشه.
    یکی از دوستانم لپ تاپ دل داره و همیشه همین کارو میکنه !!!! من هم واسه این دیده بودم اون هم اینکارو میکنه شک نکرده بودم ولی الان به شک افتادم. آخه کارخونه ی سازنده واسه چی باید یه سیکل شارژ و دشارژ بزاره ؟؟؟ مثلا که چی ؟؟؟ خوب میتونه تنظیم کنه وقتی آداپتور وصله برق با آداپتور تامین بشه و خلاص.

تازه من وقتی با لپ تاپم کار میکردم فکر کنم همیشه داغ بود و این معنیش اینه که همیشه داشت آمپر میداد که لپ تاپ کار کنه. پس باتری وارد کار نمیشده. لپ تاپم برگرده تست میکنم. تو وب هم باید بسرچم ببینم قصه چیه .
    من امتحان کردم
    موقعی که لپ تاپ به آداپتور وصل هست از باتری استفاده نمیکنه حتی موقعی که 100% هست
    اول اومدم باتری رو کاملا شارژ کردم بعد نشستم یه دو ساعتی بازی کردم تو بازی هر وقت شارژ رو نگاه کردم 100% بود و همچنین باتری هم سرد بود یعنی اینکه نه شارژ میشد و نه استفاده میشد یه جورایی مثل اینکه باتری رو در آوردی.
    پس خیالتون راحت باشه نمیخواد باتری رو هیچ وقت در بیارین چون این نوع استفاده از باتری بهترین نوع هست
    فعلا بای

3. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

10

پورتها: ان 61 پورتهای بیشتری داره. یه پورت Express card داره که نمیدونم واسه چیه !!! یه پورت دیجیتال هدفون
    Headphone-out jack S/PDIFهم داره. پورت لن واسه شبکه هم داره که ان 82 نداره. یه سوییچ داره که باهاش میشه لن وایرلس و بلوتوث رو خاموش کرد که ان 82 نداره.
    پورتهای مهم دیگه مثل یو اس بی تری و هدفون و میکروفون و کامپوننت رو هر دو دارن.

دیگهههههههههه
    : دیگه کیبورد و تاچ پد و اینارو نمیدونم. از دارندگان باید پرسید.

آقا خریدین جاتون همین جاست ها !!! نرین خونه ی مردم !!!!
    Express Card یه چیزی مثل پورت PCI Express تو PC هست
    مثلا من الان سه تا کارت PCI Express دارم یکیش مودم هست یکیشم کارت صدای 7.1 کاناله و یکیشم کارت TV
    من موقع خریدن لپ تاپ این پورت برام مهمترین گزینه بود چون واقعا لازمه
    لپ تاپ های قدیمی هم که بعضی ها مال 5 سال پیش هم هستند اگه این پورت رو داشته باشن میتونن از کارت PCI Experss USB3 استفاده کنن
    کلا اگه میخوان لپ تاپ تون ار نظر پشتیبانی از وسایل جانبی همیشه قابل ارتقا باشه این پورت رو فراموش نکنین

5. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

14

یه تست در مورد رندر تصاویر کردم فکر کنم به درد بچه هایی که کار گرافیکی دارن بخوره.

قدیم که آویوو تازه اومده بود دانلود کردم و اصلا راضی نبودم. اصلا درست کار نمیکرد. کلی باگ و ارور و .... آخرش به زحمت تبدیل میکرد. بعد کلیپ رو باز میکردی میدیدی خرچنگ قورباغه وسطای تصاویر میاد.

جدیدترین ورژن این نرم افزار فری با حجم 29 مگ رو دیروز نصب کردمم ببینم چه تغییراتی داشته. نسبتا راضی شدم. یه تست سرعت و کیفیت میخواستم بگیرم. واسه همین یه کلیپ اچ دی 720p رو انتخاب کردم. توش همه جور تصاویری هست. پر نور و تاریک و پر سرعت و آروم و شارپ و مات و .... هر چی که بگین.
    همیه این کلیپ رو تست میکنم چون دقیقا نشون میده که در کل کدوم کدک بهترینه. رقیب آویوو رو هم همون x264 معروف گذاشتم. التبه میدونم یه خورده رقابت نامردیه. آخه x264 خیلی خفن تر از Divx یا Xvid یا Dirac و Theora و حتی کدک های استاندار h264 مثل elecard و nero digital و .... بقیه بروبچسه. تنها رقیب جدیش شاید بشه گفت main concept بوده که اونهم دیگه داره ...
    تو سایت msu یه مقایسه کامل بین کدک های تجاری و غیر تجاری بزرگ هر ساله داره انجام میشه x264 بعد از 5 سال روند صعودی تونسته همه رو به راحتی پشت سر بزاره...........
    آقا این کاتالیست رو از کجا آوردی ؟
    مال PC هست یا مال Laptob ?

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

سلام دوستان امروز از یه شرکت تو تهران قیمت گرفتم n82jq رو میگه 1290!!!!!!!!!!!!شاخ در آوردم رفتم پیشش همه اطلاعاتشم درست بود با گارانتی ویستا فقط گفت 16 هست هرچی اصرار کردم گفت نه 16 هست!!!!به نظرتون جریان چیه؟؟؟بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟
    احتمالا یارو قاطی بوده یا میخواسته بهت N61JV بده
    ولی اگه حرفش درست بود بدون معطلی بگیرش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    این اولین باری هستش که من اینجا می نویسم. من 100 صفحه اول این کلوپ رو کامل خوندم.ممنونم از تمام کسانی که این همه وقت گذاشتن و واقعا عالی بود.خوشحال شدم وقتی که دیدم اینقدر به همدیگه کمک می کنید و مشکلات رو با هم حل می کنید.
    تو این صد صفحه بعضی ها خیلی راضی بودند و بعضی ها هم دلخور و گاهی شاکی.
    من بین مدل dell studio 1558 و مدل asus n61jq شک دارم. کار من بیشتر نرم افزار matlab و نرم افزار های رشته ی برق هستش و می خوام باش گاهی هم فیلم نگاه کنم و کیبورد راحت و مانیتور یا کیفیت خوب هم واسم خیلی ملاکه چون شبا وقتی که دارم یا یاهو مسنجر کار می کنم زیاد چشام اذیت نشن. دوس دارم وقتی لپ تاپ رو روی پام می ذارم و روی تختم باش کار می کنم گرماش اذیتم نکنه چون خوابگاهی هستم و شبا مجبورم توی جام ازش استفاده کنم . وزنشم واسم مهمه چون شهرستانی هستم و دانشجوی تهران و زیاد میام و میرم. شما کدوم مدل رو ترجیح میدین و به چه علتی؟
    1- مزایای هر کدوم رو نسبت به اون یکی بیان می کنین؟(از لحاظ cpu ram در ظاهر یکی هستن اما تفاوتی دارن؟ )
    2- صدای فن asus بیشتره یا studio و کدومش پر سر و صدا تر کار می کنه ?
    3- کدومش بیشتر داغ می کنه در حین کارهای معمولی؟
    4- کیفیت صفحه نمایش کدوم بهتره؟
    5- تو کدوم متن ها خوانا ترن و تایپ کردن راحت تر؟
    6- تو کدوم فیلم ها کیفیتشون بهتره؟
    7- صدای کدوم بهتره؟
    8-کارت گرافیک کدوم بهتره؟
    9-اگه هر دو laptop رو بوسیله ی وایرلس از یک جا به نت وصل کنی سرعتشون تو دانلود یکسانه؟ سرعت اینترنتشون تو شرایط یکسان فرقی داره؟
    10-کدوم یک سریعتره در باز کردن folder ها و نرم افزار ها و رندر ها؟ من خوندم توی این کلوپ که بعضی ها از سرعت asus خودشون زیاد راضی نبودند و می گفتند خیلی طول می کشه ویندوز بالا بیاد یا اینکه کنترل پنل رو که باز می کنند طول می کشه که منو ها بیاد و بلافاصله نمی یاره.از studio هم کسانی راضی بودند و کسانی هم خیلی شاکی . واقعا گیج شدم.
    11- درایور ها و ویندوز 7 رو کدومش دردسر کمتری داره و ایرادای نرم افزاری کمتری می گیره؟
    12- اگه شما بودید کدومو انتخاب می کردید اگه دوباره فرصت انتخاب داشتید و چرا؟
    ممنون می شم اگه همه چیز رو بدون تعصب و همون طور که هست برام توضیح بدین.ببخشید اگه سوالام زیاد شد هر چند تایی که تونستید جواب بدید و اطلاعاتتون رو از من دریغ نکنید .
    باز هم از این کلوپ خوبتون و فعالیت خوب همه تشکر می کنم.
    اگه می شه جواب من رو زود بدید چون خیلی زود می خوام یکی بخرم.باز هم بخاطر کلوپ خوبتون ازتون ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    این اولین باری هستش که من اینجا می نویسم. من 100 صفحه اول این کلوپ رو کامل خوندم.ممنونم از تمام کسانی که این همه وقت گذاشتن و واقعا عالی بود.خوشحال شدم وقتی که دیدم اینقدر به همدیگه کمک می کنید و مشکلات رو با هم حل می کنید.
    من بین مدل dell studio 1558 و مدل asus n61jq شک دارم. کار من بیشتر نرم افزار matlab و نرم افزار های رشته ی برق هستش و می خوام باش گاهی هم فیلم نگاه کنم و کیبورد راحت و مانیتور یا کیفیت خوب هم واسم خیلی ملاکه چون شبا وقتی که دارم یا یاهو مسنجر کار می کنم زیاد چشام اذیت نشن. دوس دارم وقتی لپ تاپ رو روی پام می ذارم و روی تختم باش کار می کنم گرماش اذیتم نکنه چون خوابگاهی هستم و شبا مجبورم توی جام ازش استفاده کنم . وزنشم واسم مهمه چون شهرستانی هستم و دانشجوی تهران و زیاد میام و میرم. شما کدوم مدل رو ترجیح میدین و به چه علتی؟
    1- مزایای هر کدوم رو نسبت به اون یکی بیان می کنین؟(از لحاظ cpu ram در ظاهر یکی هستن اما تفاوتی دارن؟ )
    7- صدای کدوم بهتره؟
    9-اگه هر دو laptop رو بوسیله ی وایرلس از یک جا به نت وصل کنی سرعتشون تو دانلود یکسانه؟ سرعت اینترنتشون تو شرایط یکسان فرقی داره؟
    10-کدوم یک سریعتره در باز کردن folder ها و نرم افزار ها و رندر ها؟ من خوندم توی این کلوپ که بعضی ها از سرعت asus خودشون زیاد راضی نبودند و می گفتند خیلی طول می کشه ویندوز بالا بیاد یا اینکه کنترل پنل رو که باز می کنند طول می کشه که منو ها بیاد و بلافاصله نمی یاره.از studio هم کسانی راضی بودند و کسانی هم خیلی شاکی . واقعا گیج شدم.
    11- درایور ها و ویندوز 7 رو کدومش دردسر کمتری داره و ایرادای نرم افزاری کمتری می گیره؟
    ممنون می شم اگه همه چیز رو بدون تعصب و همون طور که هست برام توضیح بدین.ببخشید اگه سوالام زیاد شد هر چند تایی که تونستید جواب بدید و اطلاعاتتون رو از من دریغ نکنید .
    اگه می شه جواب من رو زود بدید چون خیلی زود می خوام یکی بخرم.باز هم بخاطر کلوپ خوبتون ازتون ممنونم.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست اما با چه برنامه ای میشه کلاک فعلی سیستم رو دید؟ من الان با لنوو دارم کار میکنم cpu همونه اما در حالت high performance که با everest تست میکنم میزنه که کلاک فعلی 1600 هست چجئری میشه کلاک رو برد بالا؟

cpu-z dh cpuz فکر کنم. سرچ کن پیداش میکنی.

اینا توبوبوست اتوماتیک دارن. هر وقت کار بهش بسپری خودش بسته به نیاز میره بالا. نمیخواد دستی بدی بره بالا که. تنها کار دستی همین هست که میذاری رو پاور آشنای مختلف و مثلا وقتی میذاری رو های پرفورمنس کلاکش مجازه که بره رو 2.8. وقتی میذاری رو حالت سیو باتری کلاکش محدود میشه. دقیقا نمیدونم رو چه عددی ولی محدود میشه. لپ تاپم برگرده تست میکنم میگم.

اینجا نوشته که وقتی یه هسته بار روشه و فعاله کلاکش مجازه بره روی 2.8. همه هسته ها همزمان نمیرن روی 2.8. وقتی به همه کار میسپری میرن روی 2.8. من این رو دقیقا تست کردم. پی سی داداشم رو آندر کلاک کردم که رو 2.8 ثابت بمونه. بعد با یه برنامه چهار تا هسته رو گرفتم به کار. سرعت لپ تاپم با پی سی برابر شد !!! پس معلومه اگه کار 4 تردی باشه همه هسته ها رو 2.8 قرار میگیرن.
    معمولا کلاک هسته ها در حالت عادی بین 1.6 تا 2.2 میچرخه.

The Hyper-Threading function adds a virtual core to each physical core. Applications can thus compute with up to eight threads at the same time. These eight threads are of course not clocked at 2.80 GHz in unison, but rather 2.2 GHz or similar. Only when a single thread takes on the complete computing of the processor does its clock speed climb to the 2.80 GHz in question.

حسن جان مبارک باشه. دیشب یه سرچ زدم دیدم نوت بوک چک یه ریویوی کامل از لپ تاپ شما داشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاراییش مثل ان 61 هست فقط دماش برام خیلی مهم بود.
    زیرش عجب سوراخکاری خوبی داره ای ول.

ولی انگار سوراخ ها رو واسه کول پد کنار گذاشتن. تو اتاق 22.1 درجه سانتیگراد تست کردن و دمای سی پی یو رسیده به 90 و جی پی یو هم شده 88. پس اگه تو اتاق 26 تست شه دماش شبیه مال ما میشه ولی بازم بهتره چون کول پد روش موثر تر کار میکنه. درسته ؟ اب کول پد تست کردی ببینی چه قدر میره پایین ؟

امتیاز ویندوز به رمش 5.9 هست که بازم. به نظر باس رمش 1066 میاد. درسته ؟

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

این catalyst control center که مصرف جی پی یو رو نشون میده رو باید از کجا بازش کنم؟
    //////////
    کسی در مورد باز نکردن فلش توسط لپتاپم نظری نداره؟

رو دستاپت راست کلیک کن کاتالیست کنترل سنتر اولین گزینه هست و اگه دستاپ باشه گزینه آخرش ای تی آی اور درایوره که باهاش اورکلاک میکنن. اونجا بار جی پی رو هم نشون میده و البته دور فن جی پی یو.
    تو لپ تاپ فکر نکنم همچین گزینه ای باشه. باید با gpuz نگاه کنی.
    تب سنسورهاش گزینه ی :
    gpu load
    به درصده ها !!!!!

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

سلام دوستان امروز از یه شرکت تو تهران قیمت گرفتم n82jq رو میگه 1290!!!!!!!!!!!!شاخ در آوردم رفتم پیشش همه اطلاعاتشم درست بود با گارانتی ویستا فقط گفت 16 هست هرچی اصرار کردم گفت نه 16 هست!!!!به نظرتون جریان چیه؟؟؟بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین مدل دو هسته ایش نباشهههههههههههههههههه . n 82 jv دو هسته ایه ها !!!! لینک داده بودم قبلا.
    چهار هسته ایش که 14 اینچ بوده هم تو دو تا سایتی که لینک دادم و هم تو خود سایت ایسوس. گیج شدم ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه اگه 16 اینچ باشه و هسته هاش هم چهار تا باشه چه طوری وزنش میشه در حد 14 اینچی ها ؟؟؟

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

من امتحان کردم
    موقعی که لپ تاپ به آداپتور وصل هست از باتری استفاده نمیکنه حتی موقعی که 100% هست
    اول اومدم باتری رو کاملا شارژ کردم بعد نشستم یه دو ساعتی بازی کردم تو بازی هر وقت شارژ رو نگاه کردم 100% بود و همچنین باتری هم سرد بود یعنی اینکه نه شارژ میشد و نه استفاده میشد یه جورایی مثل اینکه باتری رو در آوردی.
    پس خیالتون راحت باشه نمیخواد باتری رو هیچ وقت در بیارین چون این نوع استفاده از باتری بهترین نوع هست
    فعلا بای

من هم همین حدس رو میزدم. باید از دوستم بپرسم این قضیه چی بود که گفته. من هم تست میکنم ولی فکر نکنم باتری هی شارژ و دشارژ بشه. ممنون تست کردی شمام.

---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

آقا این کاتالیست رو از کجا آوردی ؟
    مال PC هست یا مال Laptob ?

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

احتمالا یارو قاطی بوده یا میخواسته بهت N61JV بده
    ولی اگه حرفش درست بود بدون معطلی بگیرش
    کاتالیست که رو دستاپ راست کلیک کنی اولین گزینه هست ولی فکر کنم منظورتون همون آویوو هست. آویوو یه فایل 29 مگی هست که باید جدا از سایت خود ای تی آی دانلودش کنین. اسمش رو سرچ کنید ...
    Avivo video convertor

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    7- صدای کدوم بهتره؟
    سلام. من چند تاش رو جواب میدم که البته نظر شخصی من هست !!!
    1- رم و سی پی یوشون یکم فرق داره ولی مهم نیتس. با متلب که کار میکنی احتمالا ایسوس یه کوچولو و خیلی کم بهتره.
    2-صدای فن یه لپ تاپ چهار هسته ای کم نمیشه که !!! همین لوونو که حسن آقا خریده 44 دسی بل شدت صوتشه تو فاصله ی 20 سانتی متری !!! خودتون که میدونید معنیش چیه. ولی همه مدلای چهار هسته ای یکمی پر صدا هستن و نگران کننده هم نیست. شب ساکت باشه یکم صداش رو میشه شنید اون هم اگه تا 2 یا 3 متریش باشی.
    3- داغی ایسوس و لوونو و سونی در حد 3 4 درجه فرق داره. سونی یکمی خنک تره اما اونش هم واسه اینه که بدنه و کیبوردش داغ میکنه و گاهی اذیت کننده هم میشه. اچ پی هم با این که میگن داغ میکنه و به درد نمیخوره بنده خدا دماش مثل بقیه هست.
    4-من از مانیتور ال ای دی سامسونگ راضی هستم. دل رو اونایی که دان باید بگن. تو نوت بوک چک فکر کنم یکم مال دل بهتر بوده.
    5- متن ها که تو هر دو خوبه. ولی در مورد تایپ کردن دل فکر کنم بدتره. دل کیفیت مونتاژش یه خورده باید کمتر باشه و واسه همین ممکنه مانیتورش موقع تایپ بلرزه. این قضیه رو در مورد بعضی مدلای کور تو شنیدم ولی 1557 و 1558 رو نمیدونم.
    6-از نظر گرافیک فکر کنم دل 1558 گرافیکش 5470 داشت و 1557 گرافیکش 4650 بود. سری 5 باشن که هیچ فرقی ندارن و تنها مساله مانیتورشونه. به مانیتورشون توجه کن ببین چی به چیه. البته ایسوس یه نرم افزار داره که با زدن شرتکات روی کیبورد صفحه میتونه تو چهار پنج جور تنظیم نور و رنگ قرار بگیره که شبیه افکت نرم افزاری مثل cyberlink power dvd یا corel WinDVD هست.
    7- در زمینه ی صدا ایسوس خیلی خوبه. سونی هم مثل ایسوس نمیشه. شاید تنها رقباش توشیبا یا اچ پی باشن.
    8- ان 61 تو بازیها دو برابر 5470 قدرت داره.
    9-فکر نکنم فرق داشته باشن. اگه وایرلس خوفی دارین که بعید میدونم تو ایران پیدا بشه اون وقت باید بررسی کنین. این ای دی اس الا که لاک پشتیه و هر مودمی میگیرم جوابش یه جوره.

12. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام. من چند تاش رو جواب میدم که البته نظر شخصی من هست !!!
    1- رم و سی پی یوشون یکم فرق داره ولی مهم نیتس. با متلب که کار میکنی احتمالا ایسوس یه کوچولو و خیلی کم بهتره.
    2-صدای فن یه لپ تاپ چهار هسته ای کم نمیشه که !!! همین لوونو که حسن آقا خریده 44 دسی بل شدت صوتشه تو فاصله ی 20 سانتی متری !!! خودتون که میدونید معنیش چیه. ولی همه مدلای چهار هسته ای یکمی پر صدا هستن و نگران کننده هم نیست. شب ساکت باشه یکم صداش رو میشه شنید اون هم اگه تا 2 یا 3 متریش باشی.
    3- داغی ایسوس و لوونو و سونی در حد 3 4 درجه فرق داره. سونی یکمی خنک تره اما اونش هم واسه اینه که بدنه و کیبوردش داغ میکنه و گاهی اذیت کننده هم میشه. اچ پی هم با این که میگن داغ میکنه و به درد نمیخوره بنده خدا دماش مثل بقیه هست.
    4-من از مانیتور ال ای دی سامسونگ راضی هستم. دل رو اونایی که دان باید بگن. تو نوت بوک چک فکر کنم یکم مال دل بهتر بوده.
    5- متن ها که تو هر دو خوبه. ولی در مورد تایپ کردن دل فکر کنم بدتره. دل کیفیت مونتاژش یه خورده باید کمتر باشه و واسه همین ممکنه مانیتورش موقع تایپ بلرزه. این قضیه رو در مورد بعضی مدلای کور تو شنیدم ولی 1557 و 1558 رو نمیدونم.
    6-از نظر گرافیک فکر کنم دل 1558 گرافیکش 5470 داشت و 1557 گرافیکش 4650 بود. سری 5 باشن که هیچ فرقی ندارن و تنها مساله مانیتورشونه. به مانیتورشون توجه کن ببین چی به چیه. البته ایسوس یه نرم افزار داره که با زدن شرتکات روی کیبورد صفحه میتونه تو چهار پنج جور تنظیم نور و رنگ قرار بگیره که شبیه افکت نرم افزاری مثل cyberlink power dvd یا corel WinDVD هست.
    7- در زمینه ی صدا ایسوس خیلی خوبه. سونی هم مثل ایسوس نمیشه. شاید تنها رقباش توشیبا یا اچ پی باشن.
    8- ان 61 تو بازیها دو برابر 5470 قدرت داره.
    9-فکر نکنم فرق داشته باشن. اگه وایرلس خوفی دارین که بعید میدونم تو ایران پیدا بشه اون وقت باید بررسی کنین. این ای دی اس الا که لاک پشتیه و هر مودمی میگیرم جوابش یه جوره.

سلام داداش . نه بابا من توی حالت balanced 44 تا هر 4 تا هسته گرما داشت . خیلی باحال گرمارو بیرون میده . تازه من گذاشته وبدمش رو فرش. رمش هم 1333 هست با برنامه چک کردم فکر کنم اینو هم سفارشی کردن . در مورد کول پد هنوز نتستیدم جوابشو میزارم . اما هر چی باشه بخاطر سوراخای پشت لپتاپ از n61 بهتر خنک میکنه.......... ولی نکته مهم این لپتاپ قیمت عادلانشه . و البته کیفیت ساخت بالایی داره. رو دستگاه از دکمه های لمسی کار گذاشتن . و البته باحال . من بازی روش نصب نکردم هنوز اما جوابشو میزارم و مهمترین چیز باور کنید که هاردش 5400 هست اما در حالت فول لود اصلا صدا ازش نمیاد . گوشمو هم چسبوندم بهش اما نمیداد . با hdtune هم که تست کردم نهایت 88 بود مینیمم 68 عالیه . اگه میخواید بگیر از رم . سیپیو و ..... عکس بزارم . در حالت بالانس کلاک رو میبره رو 980 مگاهرتز . تو های پرفرمنس که نفهمیدم . تا کجا میره بالا اما تا 2800 باید بره بالا دیگه!
    اینو هم بگم که cpu نمرش 7 هست . n61 چنده؟ کلا یک جورایی n61 هست . ...........
    جالب اینجاست که اصلا روش گرم نمیکنه . یعنی خیلی خیلی کم گرم میکنه البته با حالت high گرافیکشم که از رم شر میکنه باور کن که رقیب جدی n61 هست .
    اقا من میخوام گرافیک رو اپدیت کنم. حالا سایت لنوو برا گرافیک فقط یک گزینه برای ویندوز 7 گذاشته بنام amd grafic که 350 mb هست اینو دان کردم. اما یه کاتالیست هم گذاشته اما برا ویندوز اکس پی . اصلا میخواد اینو از جایی بگیرم یا تو همون 350 مگابایتیه هست؟
    Last edited by hasanoooooooo; 13-09-2010 at 20:28.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

cpu-z dh cpuz
    رو دستاپت راست کلیک کن کاتالیست کنترل سنتر اولین گزینه هست و اگه دستاپ باشه گزینه آخرش ای تی آی اور درایوره که باهاش اورکلاک میکنن. اونجا بار جی پی رو هم نشون میده و البته دور فن جی پی یو.
    تو لپ تاپ فکر نکنم همچین گزینه ای باشه. باید با gpuz نگاه کنی.
    تب سنسورهاش گزینه ی :
    gpu load
    به درصده ها !!!!!

اوایل این گزینه بود ولی الان که دیدم نبود! (چرا نیست؟)
    از جای دیگه ای نمیشه وارد این برنامه شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •