تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 215 اولاول ... 113163203209210211212213214215 آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض چطوری از شر این ویروس و تروجان راحت شم ؟؟؟

سلام

یک ویروس و یک تروجان افتاده به جون کامپیوترم داره بدبختم میکنه .

درایو C که ویندوز روش نصب بود رو فرمت کردم و یک ویندوز جدید نصب کردم .
    بلافاصله هم آنتی ویروس کاسپرسکی نصب کردم با آپدیتش .

الان درایو C -شامل ویندوز ویروس نداره .
    ولی درایو های دیگم که از قبل روشون فایل های آسیب دیده و آلوده مونده هنوز درست نشدند .

کاسپرسکی شناساییشون میکنه ولی مینویسه : نمیتونیم Disinfect شون کنم .پاکشون کنم ؟

کلی آرشیو موسیقی و فایل های مهم رو اون درایو هام دارم .نمیخوام از دستشون بدم .

تازه بعضی موارد معدود هم که اجازه دادم پاکشون کنه بعضیهااش رو نمیتونه پاک کنه .

اسم ویروس که کاسپرسکی معرفی می کنه :

worm.VBS.solow.b

و اسم تروجان :

trojan.win32.delf.aam

برداشتند بجای تمام فولدرهام در درایو های آلوده فایل های exeچند کیلو بایتی به همون اسم فولدر گذاشتند .
    مثلا فلان فولدر با حجم چند گیگا بایتیم الان شده یک فایل exe سی کیلوبایتی !

نمیدونم کلا از بین رفتند یا نه .

از طرفی مشخصات درایو ها رو که میبینم دیدم هنوز مینویسه اینقدر گیگابایتشون پره .
    یعنی امیدوارم هستم بشه فایل هام رو نجات بدم .

نمیدونم چیکارش کنم .

شما آنتی ویروس یا برنامه خاص دیگه ای سراغ دارید که بتونه این ویروس و تروجان که گفتم رو کامل از بین ببره و فایل هام رو نجات بده ؟؟

راه حل چیه ؟؟

ممنون اگه زود جواب بدین .

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    /ممزشعش5//زم/ز//ع/عمشعز5زع
    900ئئ--

چیه متوجه نشدید چی نوشتم؟!!!

این بالایی ها رو اصلا من ننوشتم.مدتی پیش(1 هفته پیش) چون احتیاج به پارتیشن بندی متفاوتی داشتم هارد درایو رو دوباره پارتیشن و فرمت کردم و حین اینکار از هارد با آپ دوستی استفده کردم که همیشه کاسپر یا یه آنتی ویروس معتبر آپدیت رو دستگاهش داره.
    از وقتی ویندوز نصب کردم می بینم

موقع پاک کردن کاراکتر ها در تکست ادیتور با بک اسپیس چند تا کاراکتر پاک و چند تا دیگه خودبخود اضافه میشه!(کارکتر های اول سوالم این جوری نوشته شده )!
    اولین بار پس از نصب ویندوز جدید موقع وارد کردن سریال آفیس با این مشکل مواجه شدم،سی دی ویندوز رو عوض کردم باز هم همون اول تویه نوت پد هم معلوم بود کلیدهای بک اسپیس و دیلیت و اعداد کاراکتر ها نا مربوط منعکس میکنند.کاعسپر چیزی پیدا نکرد.اگر کسی میدونه این علایم کودوم ویروس . . . ممنون میشم راهنمایی کنه
    ارادتمند

راستی سال نو مبارک
    ایشالا سال خوبی براتون باشه
    Last edited by sastwhc; 19-03-2008 at 23:14. دليل: عید مبارکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danoosh Pichgahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

11 التماس می کنم به سوالم جواب بدین چون وضعیتم قرمز هست...

از شما خواهش می کنم کد سریال MalwareAlarmورژن2.1 آن را برایم بگذارید...التماس میکنم....به قرآن جدی گفتم....خواهش می کنماز شما خواهش می کنم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

منتظر جوابم هستم آن هم 24 ساعته...

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از شما خواهش می کنم کد سریال MalwareAlarmورژن2.1 آن را برایم بگذارید...التماس میکنم....به قرآن جدی گفتم....خواهش می کنماز شما خواهش می کنم...
    اين برنامه Malware Alarm خودش يه برنامه مخربه اونوقت شما سريال برنامه را ميخواهيد؟؟!!شما بايد اين برنامه مخرب را از روي سيستمتون پاك كنيد.اين برنامه MalwareAlarm در واقع يك برنامه آنتي اسپايور قلابي ميباشه.سيستم شما كه در واقع آلوده به تروجان ميباشه با نشان دادن پيغامهايي شما را تشويق به دانلود و اسكن سيستمتان با برنامه مخرب MalwareAlarm ميكنه. اين تصاويري كه در زير گذاشتم براي شما نشان داده ميشه و شما را تشويق ميكنه كه اين برنامه را دانلود كنيد؟عكسها را ببينيد:

توصيه ميكنم حتما برنامه Spyware Doctor را نيز دانلود و پس از آپديت آن سيستم خود را كامل اسكن كنيد .در اولين فرصت نيز يك آنتي ويروس قدرتمند مانند Kaspersky يا NOD32 در سيستم خود نصب كنيد و هميشه آنرا آپديت نگه داريد.در ضمن قبل از اسكن با Spyware Doctor بهتره System restore را نيز غيرفعال كنيد.

روش دستي پاك كردن برنامه مخرب MalwareAlarm

دوست عزيز به ترتيب و دقيقا طبق دستورالعمل زير عمل كنيد تا ريشه اين برنامه مخرب از سيستم شما كنده بشه:

1-ابتدا برنامه SmitFraudFix را از لينك زير دانلود كنيد و در دسكتاپ ذخيره كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-كامپيوتر خود را ريستارت كرده و دكمه F8 را نگه داريد و در صفحه نمايش داده شده گزينه SafeMode را انتخاب كنيد و سيستم خود را در حالت Safe Mode راه اندازي كنيد.

3-بعد از اينكه ويندوز در حالت Safe Mode راه اندازي شد به قسمت Control panel رفته و وارد قسمت Add or Remove Programs بشويد و دنبال برنامه MalwareAlarm بگرديد و وقتي پيدا كرديد آنرا Uninstall كنيد.حتما به اين نكته توجه داشته باشيد كه وقتي اين برنامه مخرب را از سيستم خود پاك ميكنيد پيغامي به شما نمايش داده ميشه كه از شما ميخواد سيستم را ريستارت كنيد كه شما اصلا نبايد اينكار را انجام داده و گزينه Cancel را بزنيد.

4-بعد از Uninstall كردن اين برنامه مخرب به مسيرهاي زير برويد و اين فايلها و پوشه ها را اگر مشاهده كرديد كه وجود دارند پاك كنيد:

C:\Program Files\MalwareAlarm\
    C:\Windows\xpupdate.exe

5-حال شما فايل SmitFraudFix.exe را كه در مرحله اول دانلود و در دسكتاپ ذخيره كرده بوديد را اجرا كنيد.يك صفحه به شما نشان داده ميشه كه شما بايد يكي از دكمه هاي روي كيبورد را بزنيد تا ادامه كار آغاز بشه.

6-شما اين صفحه را مشاهده خواهيد كرد:

7-عدد 2 را تايپ كرده و دكمه اينتر را روي كيبورد بزنيد.تا عمليات پاكسازي سيستم شما انجام بشه.شما حتي در اين مرحله پنجره زير را نيز مشاهده خواهيد كرد كه بايد صبر كنيد تا كارها ادامه پيدا كنه و هيچ چيزي را در اين مرحله Cancel نكنيد:

8-بعد از اينكه عمليات پاكسازي سيستم شما تمام شد يك پنجره به شما نمايش داده ميشه و اين پيغام را در آن مشاهده خواهيد كرد: Do you want to clean the registry ? (y/n). كه شما بايد دكمه Y را تايپ كرده و باز دكمه اينتر روي كيبورد را بزنيد تا رجيستري ويندوز شما نيز از وجود اين برنامه مخرب پاكسازي بشه.

9-بعد از انجام مرحله 8 پيغامي براي شما نمايش داده ميشه با اين مضمون: Computer will reboot now. Close all applications. كه شما بايد دكمه Space روي كيبورد را بزنيد و 15 ثانيه صبر كنيد تا سيستم ريستارت بشه و به چيزي دست نزنيد.

حالا ويندوز را در حالت عادي راه اندازي كنيد و مشاهده خواهيد كرد اثري از اين برنامه مخرب در سيستم شما نمي باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

Thanks متشکرم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

آیا نرم افزار System Doctor خطرناک است؟چگونه بعد از نصب؛به طور کامل آن را پاک کنیم...؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آیا نرم افزار System Doctor خطرناک است؟چگونه بعد از نصب؛به طور کامل آن را پاک کنیم...؟
    دوست عزيز برنامه Spyware Doctor (نه system doctor) يك برنامه آنتي اسپايور يا به اصطلاح ضد جاسوس افزار ميباشه كه نسخه رايگان اين برنامه كه نياز به كرك يا سريال هم نداره را ميتونيد از لينك زير دريافت كنيد.قبل از هر كاري روش دستي از بين بردن برنامه مخرب MalwareAlarm را به دقت مطالعه و انجام بديد تا اين برنامه مخرب از سيستم شما پاك بشه.

دانلود برنامه Spyware Doctor Starter Edition 5.5

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

نه نه یه برنامه ای است به نام system doctor شما می توانید ان را در گوگل جستو جو کنید؛اما آن را نصب نکنید چون مخرب است و همه از چگونگی پاک کردنش را سراغ می گیرند؛لطفا شما به من به فارسی بگویید چگونه آن را هم پاک کنم؟

سوال دوم:

من وقتی ویندوز را safe mod کردم؛2 اکانت دیدم در صورتی که ویندوز در موقع معمولی 1 اکانت به من نشان می داد؛نام اکانت دومی Administrator بود؛چرا چنین چیزی که من درستش نکردم به وجود آمد و فقط در حالت safe mod ؛ظاهر میشود؟

ببخشید زیاد سوال میکنم؛چ.ن با راکستار گیمز در ارتباط هستم و دوست ندارم کسی برایم جاسوس یا نروجان بفرستد...
    Last edited by Danoosh Pichgahe; 25-03-2008 at 23:11.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

ببخشید انتی ویروش من ای اختار رو میده:

چرا من بازدن کلیک بر رو دیلیت ؛پاک آن ویروس پاک نمی شود ؟
    2-خودم رفتم در حالت safe mod این رو پاک کنم اما باز اخطار میداد که" نمی توانید پاک اَش کنید"؛؛چه کاری برای پاک کردن این ویروس اَنجام دهم؟

به سوالی که در پست قبلی دادم هم توجه کنید و پاسخ اَم را دهید؛من در وضعیت بدی قرار دارم...
    Last edited by Danoosh Pichgahe; 26-03-2008 at 09:40. دليل: نگذاشتن عکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •