اگه منظورت فیلم بعد بازیه
روی setting کلیک کن از سربرگ display گزینه disable movie playback رو تیک بزن
اگه منظورت فیلم بعد بازیه
روی setting کلیک کن از سربرگ display گزینه disable movie playback رو تیک بزن
اینجا 4 تا لینک هات فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: واسه مستقیم کردن
Last edited by mtx891; 19-09-2010 at 12:48. دليل: لینهکای مستقیم از بین رفت
این تیم هارو خود کونامی اضافه کرده ؟
نه کنامی هیچ وقت همچین کاری نمیکنه اینا کار شخصی به اسم free921 چون نوشته patch-by-free921
منم یه دست بازی کردم به نظرم اصلا جالب نبود..........امسال کونامی باید به فکر ضرر مالی باشه.....
من کلا از بازی خوشم اومده واقعا میتونم بگم امسال کونامی تغییر اساسی داده تو بازی
نظر شما هم مثل دوستمه که با هم بازی میکردیم میگه از بازی خوشم نیومد بخدا تعجب کردم اینو گفت میگه امسال چرت شده بازی گفتم چرا میگه سخت شده نمیتونی راحت گل بزنی واقعا حتی دوستم اینو ثابت کرد کونامی از همین تغییرات میترسید چون عده زیادی که pes بازی میکنن با همون گیم پلی قبلی عشق میکردن یعنی با این نسخه الان طرفداری pes ممکنه نصف نصف شده باشه عده ای خوشحال عده ای ناراحت که این عده هم با کمی بازی تفاوت این نسخه رو با نسخه ای دیگه متوجه میشن و تازه میفهمن چه شاهکاری شده
با این تغییرات تو گیم پلی میتونیم بگیم از سال بعد واقعا فوتبال متفاوت تری رو تجریه خواهیم کرد
امسال باید بگیم ViVa Pes & FiFa![]()
Last edited by Konami_Pc; 19-09-2010 at 06:50.
سلام . هر موقع کونامی تغییرات زیادی تو بازی داد مخالفت باهاش زیاد شد اما بعد از مدتی بازی پی به این بردیم که تغییراتش مثبت بوده ، درسته خیلی ایراد داره که دوستان اشاره کردن ، ولی امیدواریم که این مشکلات حل بشه ...
تا تاریخ انتشار
تو اين بازي خيلي راحت ميشه رو سخت ترين درجه ي بازي با سانتر از جناحين گل زد....هرچي سانتر مي كني دقيقا ميفته جلوي پا يا سر مهاجم.
فكر كنم يكي از مهمترين نقطه ضعف هاي بازي همين مساله باشه...
سلام
ساکر بازان خسته نباشید
از این 2010 خسته شدم والا
من بازی میکنم از هر 10 تا گلی که میخورم کمش 5 تا از روی اشتباه خط دفاعی میخورم
و امار گل به خودی در 2010 خیلی بالاتر بود نسبت به سایر ورژنها
و ایرادهای زیاد که همگی میدونند
سیو نکردن ترکیب بازیکنان هم یک مشکلی بود حالا بیخیال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)