دوستان دیشب نت من 5-6 ساعتی قطع بود بعدم که وصل شد سرعت 8کیلوبایت شد !
گفتیم شبانس اینطوریه ! ولی نه الانم که پا شدیم بالاتر از 10 نمیره !
کسی دیگه هم مشکل داره ؟!
دوستان دیشب نت من 5-6 ساعتی قطع بود بعدم که وصل شد سرعت 8کیلوبایت شد !
گفتیم شبانس اینطوریه ! ولی نه الانم که پا شدیم بالاتر از 10 نمیره !
کسی دیگه هم مشکل داره ؟!
خوبه شماها تو شبانه فقط کندی سرعت دارین، من که روزانم از 10 کیلو بالاتر نمی ره، شباهنه پیش کششون![]()
آقا این مخابرات خیلی کم فروشی میکنه !
من 1 ماهه شاژ کردم 3 گیگ ترافیک داشتم هیچ دانلودی هم روزا ندارم و اون مدتی هم که میام تو نت یه ایمیل چک میکنم و یه فیس بوک و نهایتا دوسه تا فرام ولی دقیقا 50~60 مگ هر سری از شارژم میپره
الان با یه نرم افزار کل دیتای ورودی و خروجیم از زمان روشن کردن مودم تا خاموش کردنش رو چک کردم شده 16.7 مگ ولی تو سایت مخابرات از زمان روشن شدن مودم تا خاموش شدنش 42 مگ استفاده شدهقبلا یادمه اینطور نبود از وقتی گرونش کردن اینجور شده .
سری قبل که شارژم داشت تمام مشد تو فایل زده بود 150 مگ دارم یکدفعه بعد از چند دقیقه دیدم شارژ ندارم و میگه اعتبارتون تمام شده !
نکته : آپدیت ویندوز خاموشه ، هیچ نرم آفزاری خاصی ندارم آپدیت بشه مثل آنتی ویروس و ...
دوستان روی خطوط DLC به جز مخابرات چه شرکت هایی سرویس میدن ؟
مخابرات افتضاح شده !
14 به زور !
اگه به غیر از مخابرات جای دیگه ای سرویس می داد که الان این وضع نبود جالبه هر سرویسی که میاد باید بره زی دست این مخابرات خوب سودش بکنه بعد که مشتری ها ناراضی شدند واگذار کنه به یک شرکت خصوصی
من هم یک بار چنین مشکلی برام پیش اومد ، که حدس زدم شاید به خاطر فیلترشکن freedom باشه و اینکه زمانی که توی فیس بوک هستید پکتهای دریافتی و ارسالی زیادی دانلود میشه.
شاید این دو مورد هم تأثیر بگذاره
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
از چه شرکتی اینترنت گرفتید؟
من که چنین مشکلی تا به حال نداشتم
چرا سرعت اینجوری شده
من 1 مگ سرعتم از 50 بالاتر نمیره !
مثل اینکه دقیقا از روی سیاستشون بوده که شب ها شیر دانلود رو باز میگذاشتن . من ساده فکر کردم نرم افزارشون باگ داره !!!!!!!!!!!!!!! اون دانلود شبانشونو جمع کنن بزارن دم کوزه آبشو بخورن . سر ما هم کلاه نزارن .
دوستان ، پیشنهاد میکنم هر کی ناراضیه ، به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت کنه . لینک زیرو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهشا کسی نیاد آیه یاس بخونه . اگه ناراضی هستید شکایت ارسال کنید اگرم حال شکایت کردن ندارید نیاید بگید فایده نداره و ... باید از همین تنها راه اعتراض استفاده کرد . باقیش دیگه لای دست باباشون !روشهای شکایت کاربران از سرویسهای اینترنتی
تماس تلفنی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
۸۸۱۱۲۵۰۴,۸۸۱۱۲۵۰۵
ارسال مکتوب متن شکایت به سازمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Public_relation@cra.ir
دوستان من این هفته دارم میرم مخابرات برا ی درخواست سرویس .میخاستم بدونم میتونم روی راهنمایی شما برای تنظیمات اولیه حساب کنم اینم بگم که من کاربر مبتدی نیستم سر نخ را که بهم بدین تا کلاف میرم مودم هم خودم میخام بخرم مدلtp link 8101g
آره tplink دارم مشکلی نداره، linksys رو هم امتحان کردم مشکلی نداره، مخابرات چون فیبر نوری هستش و تجهیزاتش جدیدتره فک میکنم با اکثر دستگاها سازگاری بیشتری داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)