تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 1298 اولاول ... 1131632032092102112122132142152162172232633137131213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان دیشب نت من 5-6 ساعتی قطع بود بعدم که وصل شد سرعت 8کیلوبایت شد !
    گفتیم شبانس اینطوریه ! ولی نه الانم که پا شدیم بالاتر از 10 نمیره !

کسی دیگه هم مشکل داره ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوبه شماها تو شبانه فقط کندی سرعت دارین، من که روزانم از 10 کیلو بالاتر نمی ره، شباهنه پیش کششون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا این مخابرات خیلی کم فروشی میکنه !

من 1 ماهه شاژ کردم 3 گیگ ترافیک داشتم هیچ دانلودی هم روزا ندارم و اون مدتی هم که میام تو نت یه ایمیل چک میکنم و یه فیس بوک و نهایتا دوسه تا فرام ولی دقیقا 50~60 مگ هر سری از شارژم میپره

الان با یه نرم افزار کل دیتای ورودی و خروجیم از زمان روشن کردن مودم تا خاموش کردنش رو چک کردم شده 16.7 مگ ولی تو سایت مخابرات از زمان روشن شدن مودم تا خاموش شدنش 42 مگ استفاده شده قبلا یادمه اینطور نبود از وقتی گرونش کردن اینجور شده .

سری قبل که شارژم داشت تمام مشد تو فایل زده بود 150 مگ دارم یکدفعه بعد از چند دقیقه دیدم شارژ ندارم و میگه اعتبارتون تمام شده !

نکته : آپدیت ویندوز خاموشه ، هیچ نرم آفزاری خاصی ندارم آپدیت بشه مثل آنتی ویروس و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان روی خطوط DLC به جز مخابرات چه شرکت هایی سرویس میدن ؟
    مخابرات افتضاح شده !
    14 به زور !

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان روی خطوط DLC به جز مخابرات چه شرکت هایی سرویس میدن ؟
    مخابرات افتضاح شده !
    14 به زور !
    اگه به غیر از مخابرات جای دیگه ای سرویس می داد که الان این وضع نبود جالبه هر سرویسی که میاد باید بره زی دست این مخابرات خوب سودش بکنه بعد که مشتری ها ناراضی شدند واگذار کنه به یک شرکت خصوصی

6. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه raha.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    in my mind

پيش فرض

آقا این مخابرات خیلی کم فروشی میکنه !

من 1 ماهه شاژ کردم 3 گیگ ترافیک داشتم هیچ دانلودی هم روزا ندارم و اون مدتی هم که میام تو نت یه ایمیل چک میکنم و یه فیس بوک و نهایتا دوسه تا فرام ولی دقیقا 50~60 مگ هر سری از شارژم میپره

الان با یه نرم افزار کل دیتای ورودی و خروجیم از زمان روشن کردن مودم تا خاموش کردنش رو چک کردم شده 16.7 مگ ولی تو سایت مخابرات از زمان روشن شدن مودم تا خاموش شدنش 42 مگ استفاده شده قبلا یادمه اینطور نبود از وقتی گرونش کردن اینجور شده .

سری قبل که شارژم داشت تمام مشد تو فایل زده بود 150 مگ دارم یکدفعه بعد از چند دقیقه دیدم شارژ ندارم و میگه اعتبارتون تمام شده !

نکته : آپدیت ویندوز خاموشه ، هیچ نرم آفزاری خاصی ندارم آپدیت بشه مثل آنتی ویروس و ...
    من هم یک بار چنین مشکلی برام پیش اومد ، که حدس زدم شاید به خاطر فیلترشکن freedom باشه و اینکه زمانی که توی فیس بوک هستید پکتهای دریافتی و ارسالی زیادی دانلود میشه.
    شاید این دو مورد هم تأثیر بگذاره

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

دوستان دیشب نت من 5-6 ساعتی قطع بود بعدم که وصل شد سرعت 8کیلوبایت شد !
    گفتیم شبانس اینطوریه ! ولی نه الانم که پا شدیم بالاتر از 10 نمیره !

کسی دیگه هم مشکل داره ؟!
    از چه شرکتی اینترنت گرفتید؟
    من که چنین مشکلی تا به حال نداشتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چرا سرعت اینجوری شده
    من 1 مگ سرعتم از 50 بالاتر نمیره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان از یک منبع در مخابرات خبر رسیده که همیشه سرویس ها ثابت هست و اون شبانه هم که همه با سرعت 200 دانلود می کردید هم به پایان رسیده و فقط همون اوایل که سرویس های جدید دادند به این شکل بود که کاربران اعتراض نکنند.
    مثل اینکه دقیقا از روی سیاستشون بوده که شب ها شیر دانلود رو باز میگذاشتن . من ساده فکر کردم نرم افزارشون باگ داره !!!!!!!!!!!!!!! اون دانلود شبانشونو جمع کنن بزارن دم کوزه آبشو بخورن . سر ما هم کلاه نزارن .

دوستان ، پیشنهاد میکنم هر کی ناراضیه ، به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت کنه . لینک زیرو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روش‌های شکایت کاربران از سرویس‌های اینترنتی

تماس تلفنی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:

۸۸۱۱۲۵۰۴,۸۸۱۱۲۵۰۵

ارسال مکتوب متن شکایت به سازمان:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Public_relation@cra.ir
    خواهشا کسی نیاد آیه یاس بخونه . اگه ناراضی هستید شکایت ارسال کنید اگرم حال شکایت کردن ندارید نیاید بگید فایده نداره و ... باید از همین تنها راه اعتراض استفاده کرد . باقیش دیگه لای دست باباشون !

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوستان من این هفته دارم میرم مخابرات برا ی درخواست سرویس .میخاستم بدونم میتونم روی راهنمایی شما برای تنظیمات اولیه حساب کنم اینم بگم که من کاربر مبتدی نیستم سر نخ را که بهم بدین تا کلاف میرم مودم هم خودم میخام بخرم مدلtp link 8101g

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من این هفته دارم میرم مخابرات برا ی درخواست سرویس .میخاستم بدونم میتونم روی راهنمایی شما برای تنظیمات اولیه حساب کنم اینم بگم که من کاربر مبتدی نیستم سر نخ را که بهم بدین تا کلاف میرم مودم هم خودم میخام بخرم مدلtp link 8101g
    آره tplink دارم مشکلی نداره، linksys رو هم امتحان کردم مشکلی نداره، مخابرات چون فیبر نوری هستش و تجهیزاتش جدیدتره فک میکنم با اکثر دستگاها سازگاری بیشتری داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •