اگه این جوری بود که خوب بود...دوست من معمولش اینه ...
اینا یه سرویس رو فکر کنم در اختیار 15 ، 16 نفر میذارن که سرعتا اینجوری افتضاحه. من نمی دونم این وضعیت اینترنت ایران کی درست میشه...
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اگه این جوری بود که خوب بود...دوست من معمولش اینه ...
اینا یه سرویس رو فکر کنم در اختیار 15 ، 16 نفر میذارن که سرعتا اینجوری افتضاحه. من نمی دونم این وضعیت اینترنت ایران کی درست میشه...
خدایی آسیاتک این طوریه
ولی شاتل این طوری نسیتش
چونکه این طور که شما میگی اگه می خواست این طوری باشه باید سرعت ما الان به جای 10 میشد 4 یا 3 این طورا که نشده
جالبه
من فکر می کردم که مال خودم فقط اینجوریه
نگو همه از این آسیا تک شاکین
بعد از دقیقا ۲۹ روز با کلی پیگیری (بعضی مواقع هم با صدای بلند) بالاخره وصل کردن
حالا هم که سرعتش از ۷ بالاتر نمی ره
توصیه می کنم اصلا از آسیاتک سرویس نگیرین
گول یک ماه رایگان بودنشم نخورید چون آخرش باید دو برابرش رو برای رفتن پیش دکتر اعصاب بدید
من که دیگه اشتراکم رو برای ماه بعد تمدید نمی کنم
می رم از یه شرکت دیگه می گیرم
پولشو میدم منت کسی رو هم نمی کشم
شما هم تا خطتو رانژه نکردن انصراف بده
به نفعته
خدا لعنتشون کنه
الان من مشكل 691 دارم هر وقت مودم رو قطع ميكنم يا DC ميكنم اكانتينگ اونا قطع نميكنه اولا نميدونستن ميگن مودم شما نميتونه قطع كنه گفتم چرا 1 ماه اول اينجوري نبودش يا صبانت داشتم اينجوري نبودش صبانت داشتم اصلا DC نميكردم همينطور قطع ميكردم دوباره وصل ميشد اين ميگه بايد حتما كانكشن رو قطع كني اين چه جورشه ديگه حالا گفتن كه اشكال از اكانتينگ ماست و عمومي هستش درست ميشه تا حالا كه درست نشده دوباره زنگ زدم كه kill كنن گفت از مودم گفتم همكارانتون گفتن از شماست گفت آهان پس چك ميكنيم بابا اصلا رسيدگي نميكنن فقط مودب هستن بعدشم من بايد هر سري زنگ بزنم تا كي گوشي رو بردارن بگم من رو از سرور kill كنن چون يوزر آنلاين ميمونه بعضي وقتها اينقدر زنگ ميزنم آخر هم كسي بر نميداره . امروز بهشون گفتم گفتم اينجوري خسارت ميزنيد
خوب از كجا بگيريم كه نامحدود باشه خوب باشه ارزون هم باشه ؟؟؟؟؟ البته صبانت داشتم حرف نداشت واقعا ولي خوب بديش اينه نميشه ديگه صبح تا شب روشن گذاشت سيستم دانلود كرد چون كه محدوديت داره و گرون هم هستش ولي اگه شركت خوب سراغ داري به منم بگو
سلام
شنیدم صبا نت شبا رایگان می ده
اگه اینطوره که خیلی خوبه چون سرعتشم بالاست
در جواب سوال شما باید بگم در همین سایت یه نظر سنجی صورت گرفته که می تونه راهنمای خوبی باشه
به نظرم از سه تای اول که مقام بیشتری آوردن بگیرید خوبه
من یکی از دوستام از پارس آنلاین گرفته راضیه
یکی هم از سپنتا اونم خوبه
بابا برای من شنبه وصل میشه چی کار کنم ؟
اگه اینطور که شما میگید باشه 1 ماه رایگانو استفاده میکنم بعد دیگه تمدید نمیکنم و میرم از صبانت میگیرم(ای خدا چی میشد این صبانت محدودیت نداشته باشه)
روز اول به من هم گفتن هفته دیگه وصل می شه ولی نشد
من تو 2 ماهي كه صبانت داشتم يك بار تونستم شبانه استفاده كنم از ساعت 3 هستش تا 7 خوب هر كسي اون موقع بيدار نيستش من هم كارمندم نميشه استفاده كنم.
آخه خيلي ها الكي راي دادن زياد اعتباري به اون نظر سنجي نيستش. بايد هر محل ببيني چي خوبه. سپنتا خوبه ولي گرونه.مخابرات هر محل خودش ميداد خيلي خوب ميشدش راحت و بدون دردسر
صبا هم بخواي حساب كني خيلي گرون ميده . در ضمن مودم رو 60 هزار كرد تو پاچه ما حالا داره مودم ديگه ميده 40 هزار من 10 هزار تومن هزينه نصب دادم آخرشم خودم نصب كردم مودم رو هم تنظيم نكردن كه اتوماتيك كانكت بشه منم هر كاري كردم نشد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)