چرا واجبه، تو سینما خانگی ها خودش آمپلی داره، کلن صدا رو کم و زیاد کردن به وسیله ی آمپلی است.
اگه شما یه سینما خانگی بگیری نیازی به آمپلی نداری، فقط وصل کن و ازشون سود ببر.
شما فقط اگه بخوای باند Passive بگیری و سیستم جمع کنی نیاز به آمپلی داری.
چرا واجبه، تو سینما خانگی ها خودش آمپلی داره، کلن صدا رو کم و زیاد کردن به وسیله ی آمپلی است.
اگه شما یه سینما خانگی بگیری نیازی به آمپلی نداری، فقط وصل کن و ازشون سود ببر.
شما فقط اگه بخوای باند Passive بگیری و سیستم جمع کنی نیاز به آمپلی داری.
شما برای خرید بلندگوهایی تو این مایه قیمت ها و به عبارتی قیمت های نرمال مهم نیست که چه سبک موسیقی ای گوش میدید.چون این بلندگوها تقریبا همه حالت استادندارد و نرمال دارند و برای موسیقی خاصی طراحی نمی شوند بنابراین شما با یک آمپلی فایر مناسب اون جوابی رو که می خواید می تونید بگیرید.
جامو 606 مطمئنا از 426 بهتره.بستگی به خودتون داره که دوست دارید تا چقدر هزینه کنید وگرنه یه سینمای 300 هزار تومنی هم کار آدم رو راه می اندازه.
426 با آمپ 819 هم خوب مچ میشه و مشکلی نداره.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
شما به وات PMPO توجهی نداشته باش و به وات RMS توجه کن.
1-بله حجم صدای بیشتری داره.
2-سایت چاره سایت معتبریه ولی دیگه rs70 موجود نیست و وارد نمیشه.یا باید rs50 بگیرید و یا صبر کنید تا مدل های جدیدتر وارد بشه.
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
با اجازه داوود جان من آدرس شمارو کمی تصحیح کنم.مثل اینکه حواستون نبوده یه کوچولو اشتباه نوشتید.
خ جمهوری زیر پل حافظ روبروی پاساژ علاالدین فروشگاه راستین
حالا یه سینما که upscaling قوی و صدای خیلی خوب داشته باشه ( من فیلم زیاد میبینم و آهنگ برام اهمیتی نداره) تا 700-800 تومن چی پیدا میشه؟ترجیحا وایرلس باشه.
از اساتید یکی لطف میکنه راهنمایی کنه
بعد این مارک DENAY چه جوریه ؟
در مورد این مدل من قبلا یه مطلبی نوشته بودم.تفکیک صدا نسبتا خوب هست و میشه گفت از سامسونگ واقعا بعیده ولی بیس داغونی داره و بهتره بگم قبلمه ای.ولی دیزاین خود سینما و ورودی خروجی های پلیر خوب هست.البته انتظار تصویر خوبی هم نمیشه از سامسونگ داشت.
به نظر من شما 282 پایونیر رو بگیر.مثل اینکه ظاهرا قیمتش شده 420 تومن.
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
اگر وایرلس می خواید به نظر من بهترین گزینه 3578W فیلیپس هست با قیمت حدودا 510 یا 515 تومن.
دوست عزیز این 3578 مشکلاتش رو هم میگید؟بعد اینکه tv من خروجی اپتیکال داره بهش میخوره؟
ادرس نمایندگیشم بدی ممنونت میشم
سلام دوستان
میخواستم ببینم بلوری های سامسونگ زیرنویس فارسی با فرمت های Srt و Sub/Idx رو ساپورت میکنه؟
تو دفترچش فقط اینو نوشته:
To use the caption function, save the caption
file (*.smi) with the same fi le name as that of the
DivX media fi le (*.avi) within the same folder.
Example. Root Samsung_007CD1.avi
Samsung_007CD1.smi
You can use up to 60 alphanumeric characters or 30
East Asian characters (2 byte characters such as
Korean and Chinese) for the file name.
در مورد سونی چی؟
ممنون میشم کمک کنین.
با درود به شما
بیس همون کوبنده ای دیگه ؟ ( من توی اپارتمانم فکر نکنم بتونم زیاد صدا را بالا ببرم اهنگهای خشن بذارم بیشتر برای دیدن فیلم با صدای با کیفیت و اهنگهای اروم میخوام )
متوجه منظورتون نشدمبهتره بگم قبلمه ای
اگر براتون امکان داشته باشه ادرس اون ریو که در مورد این مدل نوشتید هم بذارید ممنون میشم
در مورد تصویر همیشه چند تا سوال داشتم : من پنلم سامسونگ فول اچ دی است و تصویر هم که استفاده میکنم از ----- میگیرم یا فیلم های که از ویدو کلوپ ها میگیرم ولی کیفیت انچنانی ندارد با اینکه سعی کردم رنگ و سایر را تنظیم کنم ولی بازم تصویر جالب نیست میخواستم ببینم چی در یک سینما باعث میشه تشخیص بدیم تصویرش خوبه یا نه ؟
مدل 282 را از نزدیک ندیدم ولی عکسهاش یه جورایی قشنگ نشون نمیده
تا حدودی هم میخوام از نظر دیزاین جالب باشه
با تشکر
p.s :این مدل سامسونگ دو مدل 500 وات و 1000 وات داره فرقشون چه ؟
Last edited by image369; 06-10-2010 at 23:58.
مشکلی فکر نکنم داشته باشه مگر اینکه یوقت توقع زیادی از یک سینمای خانگی داشته باشید.بهرحال من این دستگاه رو ندارم و دوستانی که دارند بهتر می تونند در مورد مزایا و عایبش صحبت کنند.
این سیستم ورودی صدای optical , coaxial , AUX داره پس نگران این موضوع نباشید.
نمایندگی هم چنتا توی خ جمهوری داره و توی پاساژ شرکا هم داره.بهرحال پلاک مغازه رو حفظ نیستم ولی تو خ جمهوری به راحتی پیدا می کنی.اگر هم پاساژ شرکارو بلد باشی که راحت تر می تونی نمایندگی رو پیدا کنی.
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز قابلیت پخش زیرنویس srt به پلیرها اضافه نشده ولی در مورد sub/idx مشکلی ندارند.
حقیقتش اون پستم رو پیدا نکردم.ماشالله انقدر تاپیک شلوغ شده که چیزی به این راحتی گیر نمیاد.
بیس کوبنده ای داره ولی بیسش حجم نداره.
در مورد تصویر هم به صورت تجربی می تونید متوجه بشید.می تونید برای خرید سینما که میرید با خودتون یه فیلم برای تست تصویر و صدا ببرید.
مدل 282 هم از نزدیک خیلی زیباست.بهرحال باید از نزدیک ببینید شاید سلیقتون پسندید.
مدل 500 واتش رو ندیدم.یه سرچ کردم چیزی گیر نیومد.این سامسونگ هم اسم همه مدل هاش رو انگولک می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)