تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 1049 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چرا واجبه ، تو سینما خانگی ها خودش آمپلی داره، کلن صدا رو کم و زیاد کردن به وسیله ی آمپلی است.

اگه شما یه سینما خانگی بگیری نیازی به آمپلی نداری، فقط وصل کن و ازشون سود ببر.
    شما فقط اگه بخوای باند Passive بگیری و سیستم جمع کنی نیاز به آمپلی داری.

2. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

Rayan جان مرسی از راهنماییت . راستش من سبک موزیکی که گوش میدم بیشتر راک دهه 70 هست . و بیشتر میخوام که صدای شفاف و Clear و تفکیک شده ای داشته باشم . و هر از گاهی هم فیلم ببینم . و وقت هم بکنم ps3 بازی میکنم . بیشتر برای این کارها میخوام این سیستم رو . حالا به نظرت این jamo 426 با این آمپ 819 خوب مچ میشن با هم دیگه ؟ یا صبر کنم مثلا چند وقت دیگه 606 بگیرم ؟ یا همین 426 کار منو راه میندازه ؟
    شما برای خرید بلندگوهایی تو این مایه قیمت ها و به عبارتی قیمت های نرمال مهم نیست که چه سبک موسیقی ای گوش میدید.چون این بلندگوها تقریبا همه حالت استادندارد و نرمال دارند و برای موسیقی خاصی طراحی نمی شوند بنابراین شما با یک آمپلی فایر مناسب اون جوابی رو که می خواید می تونید بگیرید.
    جامو 606 مطمئنا از 426 بهتره.بستگی به خودتون داره که دوست دارید تا چقدر هزینه کنید وگرنه یه سینمای 300 هزار تومنی هم کار آدم رو راه می اندازه.
    426 با آمپ 819 هم خوب مچ میشه و مشکلی نداره.

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

سلام دوستان

وات خروجی pioneer rs70 گفتید 12000 p.m.p.o
    و
    ddw5500 با 15000 وات گفته شده
    1.ایا واقعا حجم صدای بیشتری نسبت به pioneer داره؟

2.سایت اینترنتی معتبری رو میشناسید که بتونم rs70 از اونجا خریداری کنم ؟(چون شهر ما نمایندگی pioneer نداره)
    حتی من صداش نشنیدم فقط به اکتفا پست ها ونظر بچه ها تصمیم دارم بگیرم .دوستانی که تونستن صداش تست کنند واقعا خوبه دیگه؟
    شما به وات PMPO توجهی نداشته باش و به وات RMS توجه کن.
    1-بله حجم صدای بیشتری داره.
    2-سایت چاره سایت معتبریه ولی دیگه rs70 موجود نیست و وارد نمیشه.یا باید rs50 بگیرید و یا صبر کنید تا مدل های جدیدتر وارد بشه.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

خيابان جمهوري. زير پل حافظ روبروي پاساژ شركا فروشگاه راستين.
    تلفن: 66719101
    با اجازه داوود جان من آدرس شمارو کمی تصحیح کنم.مثل اینکه حواستون نبوده یه کوچولو اشتباه نوشتید.
    خ جمهوری زیر پل حافظ روبروی پاساژ علاالدین فروشگاه راستین

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا یه سینما که upscaling قوی و صدای خیلی خوب داشته باشه ( من فیلم زیاد میبینم و آهنگ برام اهمیتی نداره) تا 700-800 تومن چی پیدا میشه؟ترجیحا وایرلس باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود خدمت اساتید فن
    من دنبال یک سینمای خانوادگی حدود 350 تا 400 تومن میگردم خوب چیز های هم که میخوام داشته باشه مثل اینکه بلندگوهای بشتی پایه داشته باشن صداش خوب باشه تصویر پلیرش خوب باشه و ورودی و خروجی هاشم کامل باشه و هر مزیت دیگه که باید داشته باشه
    با این تفاسیر اگر امکان داره در این رنج قیمت 2 مدل که از سایرین بهتره را به من معرفی کنید

کسی در مورد مدل جدید سامسونگ HT-C455 اطلاعاتی داره
    اینم عکسش
    از اساتید یکی لطف میکنه راهنمایی کنه
    بعد این مارک DENAY چه جوریه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با درود خدمت اساتید فن
    من دنبال یک سینمای خانوادگی حدود 350 تا 400 تومن میگردم خوب چیز های هم که میخوام داشته باشه مثل اینکه بلندگوهای بشتی پایه داشته باشن صداش خوب باشه تصویر پلیرش خوب باشه و ورودی و خروجی هاشم کامل باشه و هر مزیت دیگه که باید داشته باشه
    با این تفاسیر اگر امکان داره در این رنج قیمت 2 مدل که از سایرین بهتره را به من معرفی کنید

کسی در مورد مدل جدید سامسونگ HT-C455 اطلاعاتی داره
    اینم عکسش
    در مورد این مدل من قبلا یه مطلبی نوشته بودم.تفکیک صدا نسبتا خوب هست و میشه گفت از سامسونگ واقعا بعیده ولی بیس داغونی داره و بهتره بگم قبلمه ای.ولی دیزاین خود سینما و ورودی خروجی های پلیر خوب هست.البته انتظار تصویر خوبی هم نمیشه از سامسونگ داشت.
    به نظر من شما 282 پایونیر رو بگیر.مثل اینکه ظاهرا قیمتش شده 420 تومن.

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

حالا یه سینما که upscaling قوی و صدای خیلی خوب داشته باشه ( من فیلم زیاد میبینم و آهنگ برام اهمیتی نداره) تا 700-800 تومن چی پیدا میشه؟ترجیحا وایرلس باشه.
    اگر وایرلس می خواید به نظر من بهترین گزینه 3578W فیلیپس هست با قیمت حدودا 510 یا 515 تومن.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز این 3578 مشکلاتش رو هم میگید؟بعد اینکه tv من خروجی اپتیکال داره بهش میخوره؟

ادرس نمایندگیشم بدی ممنونت میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم ببینم بلوری های سامسونگ زیرنویس فارسی با فرمت های Srt و Sub/Idx رو ساپورت میکنه؟
    تو دفترچش فقط اینو نوشته:
    To use the caption function, save the caption
    file (*.smi) with the same fi le name as that of the
    DivX media fi le (*.avi) within the same folder.
    Example. Root Samsung_007CD1.avi
    Samsung_007CD1.smi
    You can use up to 60 alphanumeric characters or 30
    East Asian characters (2 byte characters such as
    Korean and Chinese) for the file name.

در مورد سونی چی؟

ممنون میشم کمک کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد این مدل من قبلا یه مطلبی نوشته بودم.تفکیک صدا نسبتا خوب هست و میشه گفت از سامسونگ واقعا بعیده ولی بیس داغونی داره و بهتره بگم قبلمه ای.ولی دیزاین خود سینما و ورودی خروجی های پلیر خوب هست.البته انتظار تصویر خوبی هم نمیشه از سامسونگ داشت.
    به نظر من شما 282 پایونیر رو بگیر.مثل اینکه ظاهرا قیمتش شده 420 تومن.
    با درود به شما
    بیس همون کوبنده ای دیگه ؟ ( من توی اپارتمانم فکر نکنم بتونم زیاد صدا را بالا ببرم اهنگهای خشن بذارم بیشتر برای دیدن فیلم با صدای با کیفیت و اهنگهای اروم میخوام )
    بهتره بگم قبلمه ای
    متوجه منظورتون نشدم
    اگر براتون امکان داشته باشه ادرس اون ریو که در مورد این مدل نوشتید هم بذارید ممنون میشم

در مورد تصویر همیشه چند تا سوال داشتم : من پنلم سامسونگ فول اچ دی است و تصویر هم که استفاده میکنم از ----- میگیرم یا فیلم های که از ویدو کلوپ ها میگیرم ولی کیفیت انچنانی ندارد با اینکه سعی کردم رنگ و سایر را تنظیم کنم ولی بازم تصویر جالب نیست میخواستم ببینم چی در یک سینما باعث میشه تشخیص بدیم تصویرش خوبه یا نه ؟

مدل 282 را از نزدیک ندیدم ولی عکسهاش یه جورایی قشنگ نشون نمیده
    تا حدودی هم میخوام از نظر دیزاین جالب باشه
    با تشکر

p.s :این مدل سامسونگ دو مدل 500 وات و 1000 وات داره فرقشون چه ؟
    Last edited by image369; 06-10-2010 at 23:58.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز این 3578 مشکلاتش رو هم میگید؟بعد اینکه tv من خروجی اپتیکال داره بهش میخوره؟

ادرس نمایندگیشم بدی ممنونت میشم
    مشکلی فکر نکنم داشته باشه مگر اینکه یوقت توقع زیادی از یک سینمای خانگی داشته باشید.بهرحال من این دستگاه رو ندارم و دوستانی که دارند بهتر می تونند در مورد مزایا و عایبش صحبت کنند.
    این سیستم ورودی صدای optical , coaxial , AUX داره پس نگران این موضوع نباشید.
    نمایندگی هم چنتا توی خ جمهوری داره و توی پاساژ شرکا هم داره.بهرحال پلاک مغازه رو حفظ نیستم ولی تو خ جمهوری به راحتی پیدا می کنی.اگر هم پاساژ شرکارو بلد باشی که راحت تر می تونی نمایندگی رو پیدا کنی.

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

سلام دوستان
    میخواستم ببینم بلوری های سامسونگ زیرنویس فارسی با فرمت های Srt و Sub/Idx رو ساپورت میکنه؟
    تو دفترچش فقط اینو نوشته:
    To use the caption function, save the caption
    file (*.smi) with the same fi le name as that of the
    DivX media fi le (*.avi) within the same folder.
    Example. Root Samsung_007CD1.avi
    Samsung_007CD1.smi
    You can use up to 60 alphanumeric characters or 30
    East Asian characters (2 byte characters such as
    Korean and Chinese) for the file name.

در مورد سونی چی؟

ممنون میشم کمک کنین.
    دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز قابلیت پخش زیرنویس srt به پلیرها اضافه نشده ولی در مورد sub/idx مشکلی ندارند.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با درود به شما
    بیس همون کوبنده ای دیگه ؟ ( من توی اپارتمانم فکر نکنم بتونم زیاد صدا را بالا ببرم اهنگهای خشن بذارم بیشتر برای دیدن فیلم با صدای با کیفیت و اهنگهای اروم میخوام )
    متوجه منظورتون نشدم
    اگر براتون امکان داشته باشه ادرس اون ریو که در مورد این مدل نوشتید هم بذارید ممنون میشم

در مورد تصویر همیشه چند تا سوال داشتم : من پنلم سامسونگ فول اچ دی است و تصویر هم که استفاده میکنم از ----- میگیرم یا فیلم های که از ویدو کلوپ ها میگیرم ولی کیفیت انچنانی ندارد با اینکه سعی کردم رنگ و سایر را تنظیم کنم ولی بازم تصویر جالب نیست میخواستم ببینم چی در یک سینما باعث میشه تشخیص بدیم تصویرش خوبه یا نه ؟

مدل 282 را از نزدیک ندیدم ولی عکسهاش یه جورایی قشنگ نشون نمیده
    تا حدودی هم میخوام از نظر دیزاین جالب باشه
    با تشکر

p.s :این مدل سامسونگ دو مدل 500 وات و 1000 وات داره فرقشون چه ؟
    حقیقتش اون پستم رو پیدا نکردم.ماشالله انقدر تاپیک شلوغ شده که چیزی به این راحتی گیر نمیاد.
    بیس کوبنده ای داره ولی بیسش حجم نداره.
    در مورد تصویر هم به صورت تجربی می تونید متوجه بشید.می تونید برای خرید سینما که میرید با خودتون یه فیلم برای تست تصویر و صدا ببرید.
    مدل 282 هم از نزدیک خیلی زیباست.بهرحال باید از نزدیک ببینید شاید سلیقتون پسندید.
    مدل 500 واتش رو ندیدم.یه سرچ کردم چیزی گیر نیومد.این سامسونگ هم اسم همه مدل هاش رو انگولک می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •