دوستان ef7 گیربکس اتوماتیک هم داره؟
اگه داره تفاوت قیمتش با معمولی چقدره؟
دوستان ef7 گیربکس اتوماتیک هم داره؟
اگه داره تفاوت قیمتش با معمولی چقدره؟
نه دوست عزیز
هنوز برای موتور EF7 گیربکس اتوماتیک تعبیه نشده.
نه خیر. متاسفانه هنوز ایران خودرو نتونسته برای موتور قدیمی XU7 هم گیربکس مناسب دستی تولید کنه. گیربکس اتوماتیک اونم برای موتور EF7 که کلی جلوتر از اینهاست.
سلام
ببخشید برای اینکه حرکت سمند نرم باشه باید لاستیکهای فابریکشو عوض بکنیم؟یا لاستیکهایی که روی ماشین صفر هست خوبه ونیاز به تعویض نداره؟
لاستیک های فابریک که شرکت میزاره رو خودروهاش الان دیگه یا ایرانی هستن یا چینی که کیفیت و استحکام و کارایی نمونه های ژاپنی یا کره ای رو نداره
عموما لاستیک های ماشین رو بلافاصله بعد از خرید عوض میکنن.
برای مشاوره و خرید لاستیک به تاپیک خودش سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:
سمند ef7 دوگانه با سمند ef7 دوگانه یورو 4 چه تفاوتی داره اگه میشه دقیقا تفاوت ها را بفرمایید.
اوناییکه یورو 4 هستند برای مصرف کننده چه مزایایی داره که قیمتش گرونتر هست؟
کسی نبود جواب بده؟
و یه سوال دیگه اونم اینه که یکی از بستگان بنده سمند ef7 دوگانه سوز مدل 92 تازه تحویل گرفته ، نمیدونم چرا بعضی مواقع مثلا تو دنده یک که بهش گاز میدی و میخوای حرکت کنی خود بخود گاز میخوره تا اینکه کلاج را بالا بیاری و دور موتور بیاد پایید؟ تا حالا کسی این مشکل را داشته و بنظرتون ایراد از چی میتونه باسه؟
سلام دوستان
ماشینم مدل 91،دیروز یه مسیر 25 کیلومتری رو رانندگی کردم وقتی که توقف کردم موتور به شدت لرزش داشت طوری که اتاق ماشین تکون میخورد و فرمون کلی لرزش داشت.ماشین رو خاموش کردم بعد از نیم ساعت که خاموش بود روشن کردم که ماشین ببرم پیش یه مکانیک که دیدم ماشین خوب کار میکنه هم رو گاز و هم بنزین،کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
با تشکر
ماشین یکی از آشناهای بنده تو راه فکر کنم همین مشکل براش پیش اومده بود سرسیلندر و ... سوزوند و موتورشو برد گارانتی تعمیرش کردن. بنظر من تا گارانتیت تموم نشده برو ایرانخودرو و با یه بهونه ای بده بعضی از اون قطعات بی کیفیتی که روی مدل های 90 و 91 انداختن تعویض کنن. (بنده دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حتی برای بعضی مدل ها شرکت فراخوان زده که برای تعویض بعضی قطعات مراجعه کنن ایرانخودرو (دقیق نمیدونما باید خودتون بپرسید))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)