تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 311 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

در آغاز فعالیت Hoffman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من همین الان اینترنت مخابراتم وصل شد سرعت دانلودم بین 70 تا 80 شدیدا در نوسانه !!
    ولی وارد پرتال میشم رمزمو میدم قبول نمیکنه !! میگه کاربر مورد تایید نیست !
    سرعت دانلود روزانه سرویس 256Kb/s همینطوره، متوسط سرعت شبانش هم 35
    پنل کاربری مخابرات هم که همیشه بازی در میاره ولی الان مشکلی نداشت، به احتمال زیاد تا یکی دو روز دیگه هم پنل کاربریت راه بیفته، از بس همه کارای اینا سر نظم و ترتیب!!
    اگه درست نشد زنگ بزن 1899 علت مشکلت رو جویا شو...

2. این کاربر از Hoffman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرعت شبانه بین 20 تا 30 در نوسانه !!!
    قبلا شبانش بیشتر بوده ؟؟؟ ممکنه دوباره سرعت شبانه رو بالاتر ببرن ؟؟
    البته من به شبانه اعتماد ندارم میترسم روزانه و مازاد بندازه !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز من از روز اولی که مخابرات نامحدود سرویس میداد مشترک بودم اول که نامحدود بود بعدش اومدن محدودیت حجمی گذاشتن ولی شبانه رایگان نداشت یه مدت بعد شبانه رایگان رو اضافه کردن بعد تمومه اینا هم سرعتا رو کم کردن حالا هم که سرویسای خوبو برداشتن یادش بخیر شبی 1 گیگ و 200 مگ دانلود میکردیم به عبارتی توی ماه میشد 36 گیگ + 8 گیگ ترافیک روزانه با اون قیمت پایین حالا حرفو به درازا کشوندم اولا این که بگم توی این مدت هیچگونه تخلف از نظر حجم ترافیک مازاد از طرف مخابرات ندیدم دوما فکر نکنم دیگه به اون دوران برگرده سرعت تازه شما میتونی از طریق برنامه
    BWMeter حجم کل دانلود و اپلودتو به صورت ساعتی . روزانه و ماهانه ببینی کلا برا محاسبه سرعت و حجم ترافیک مصرفی اینترنت هستش بعد نتیجه امار این برنامرو با اماری که مخابرات میده مقایسه کنی البته باید توی ساعتای مجانی برنامرو غیر فعال کنی من همیشه از این برنامه استفاده میکنم عالیه برا اینکار ...نمیدونم چرا اینجوری تو همدان سرویس میدن جالبه همدان بعد از تبریز بیشترین سرعت اینترنت رو تو کشور داره. کلا توی شهرهای که زیادی مذهبین با اینجور چیزا بیشتر مخالفت میشه من خودم دوستی دارم خارج از همدان 256 نامحدود داره توی تمام مدت شبانه روزم سرعتش50 کیلو بایت هستش اصلانم پایین نمیاد با هزینه ماهیانه 16 تومن حالا من خودم 45 تومن دادم دارم دایال اپ استفاده میکنم

در آغاز فعالیت Hoffman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تقریباً سرعت همینه...
    تا حدود 6 ماه پیش سرعت شبانه هم حدود 60kb/s بود که کم کم شبی 1 گیگ رایگان میداد ولی در راستای اهداف مشتری مداری آقایون زدن همینم نصف کردن!

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام به همه هم شهری ها و هم استانی های عزیزم.
    دوستان در مورد مخابرات و سیاستها پیش رو، توضیح چند مورد رو الزامی دیدم که به اشاره اونها میپردازم.
    مخابرات در ابتدای شروع به کار واگذاری خطوط اینترنت پرسرعت از نوع ADSL به کاربران خانگی، تهیه کننده و مدیر
    اجرایی پهنای بانددرکشور بود. یکی از دلایلی هم مخابرات پایین ترین قیمتها رو داشت و هیچ شرکتی نمیتونست
    به این قیمتها برسه، همین دلیل بود. امابا به میان آمدن شرکت زیر ساخت و احاله همه مسئولیتهای خدمات باندپهن
    و خطوط پر سرعت اینترنتی به این شرکت، عملا همه اختیارات از حیطه مخابرات خارج شد و به شرکت زیر ساخت
    داده شد. به خاطر همین امر مخابرات مبادرت به حذف برخی پکیجهایی کرد که نسبت به قیمت اصلا برای این شرکت
    به صرفه نبود!!! چندی پیش هم که رفته بود مخابرات، از مسئل اینترنت پر سرعتش پرسیدم و از نرخ جدید پکیجهای
    اینترنتی این شرکت پروجو کردم، در کمال ناباوری لیستی کاملا متفاوت با لیست قبلی رو جلوی من گذاشت که همه
    قیمتهاش به شدت هر چه تمام بالا رفته بود. با این تفاسیر تا نهایی شدن پکیجهای جدید مخابرات باید صبر کرد و دید
    که آیا کیفیت هم بالا رفته یا نه. اگر اینطور نبود باید عطای مخابرات رو هم به لقاش بخشید!!!

7. 5 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

با سلام به همه هم شهری ها و هم استانی های عزیزم.
    دوستان در مورد مخابرات و سیاستها پیش رو، توضیح چند مورد رو الزامی دیدم که به اشاره اونها میپردازم.
    مخابرات در ابتدای شروع به کار واگذاری خطوط اینترنت پرسرعت از نوع ADSL به کاربران خانگی، تهیه کننده و مدیر
    اجرایی پهنای بانددرکشور بود. یکی از دلایلی هم مخابرات پایین ترین قیمتها رو داشت و هیچ شرکتی نمیتونست
    به این قیمتها برسه، همین دلیل بود. امابا به میان آمدن شرکت زیر ساخت و احاله همه مسئولیتهای خدمات باندپهن
    و خطوط پر سرعت اینترنتی به این شرکت، عملا همه اختیارات از حیطه مخابرات خارج شد و به شرکت زیر ساخت
    داده شد. به خاطر همین امر مخابرات مبادرت به حذف برخی پکیجهایی کرد که نسبت به قیمت اصلا برای این شرکت
    به صرفه نبود!!! چندی پیش هم که رفته بود مخابرات، از مسئل اینترنت پر سرعتش پرسیدم و از نرخ جدید پکیجهای
    اینترنتی این شرکت پروجو کردم، در کمال ناباوری لیستی کاملا متفاوت با لیست قبلی رو جلوی من گذاشت که همه
    قیمتهاش به شدت هر چه تمام بالا رفته بود. با این تفاسیر تا نهایی شدن پکیجهای جدید مخابرات باید صبر کرد و دید
    که آیا کیفیت هم بالا رفته یا نه. اگر اینطور نبود باید عطای مخابرات رو هم به لقاش بخشید!!!
    سلام به دوستان و همچنین حامد عزیز.
    حرف حامد جان کاملا صحیح. در حال حاضر پهنای باند اینترنت کشور دست شرکت زیر ساخت هستش و خود مخابرات هم پهنای باندشو از این شرکت تهیه میکنه. به ترتیب تعرفه های مخابرات ممکنه دچار تغییراتی بشه.

البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت قیمت پهنای باند از اسفند ماه سال 90 , درصدی کاهش پیدا کرده که این خودش باعث تغییراتی در قیمت اینترنت میشه.

9. 3 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزيز من از روز اولي که مخابرات نامحدود سرويس ميداد مشترک بودم اول که نامحدود بود بعدش اومدن محدوديت حجمي گذاشتن ولي شبانه رايگان نداشت يه مدت بعد شبانه رايگان رو اضافه کردن بعد تمومه اينا هم سرعتا رو کم کردن حالا هم که سرويساي خوبو برداشتن يادش بخير شبي 1 گيگ و 200 مگ دانلود ميکرديم به عبارتي توي ماه ميشد 36 گيگ + 8 گيگ ترافيک روزانه با اون قيمت پايين حالا حرفو به درازا کشوندم که بگم توي اين مدت هيچگونه تخلف از نظر حجم ترافيک مازاد از طرف مخابرات نديدم تازه شما ميتوني از طريق برنامه
    BWMeter حجم کل دانلود و اپلودتو به صورت ساعتي . روزانه و ماهانه ببيني کلا برا محاسبه سرعت و حجم ترافيک مصرفي اينترنت هستش بعد نتيجه امار اين برنامرو با اماري که مخابرات ميده مقايسه کني البته بايد توي ساعتاي مجاني برنامرو غير فعال کني من هميشه از اين برنامه استفاده ميکنم عاليه برا اينکار ...نميدونم چرا اينجوري تو همدان سرويس ميدن جالبه همدان بعد از تبريز بيشترين سرعت اينترنت رو تو کشور داره. کلا توي شهرهاي که زيادي مذهبين با اينجور چيزا بيشتر مخالفت ميشه من خودم دوستي دارم خارج از همدان 256 نامحدود داره توي تمام مدت شبانه روزم سرعتش50 کيلو بايت هستش اصلانم پايين نمياد با هزينه ماهيانه 16 تومن حالا من خودم 45 تومن دادم دارم دايال اپ استفاده ميکنم

11. 2 کاربر از hassanhbk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

QUOTE=NeORiN;6993951]سرویسای نامحدود شاتل دارای قانون fairuse policy هستن. واین یعنی شما میتونید تا حد مشخصی دانلود کنید واگه بیش از اون دانلود کنید مشترک پر مصرف شناخته میشید. البته این قانون مسخره شاتل روی سرویس های حجمی هم اعمال میشه.
    در کل شاتل برا افراد کم مصرف خوبه....[/QUOTE]

سلام...
    این قانون شاتل فقط برای سرویسهای نامحدودشه.. روی سرویسهای حجمی این قانونو ندارن..
    من خودم الان ششماهه شاتل دارم.. هر شبم دانلود دارم ولی سرعتم کم نشده تا حالا.. مشکلی هم نداشتم تا حالا باهاش
    از اون روزم کلی گیگ هدیه واسه عید و تولدو اینا دادن بهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام...
    این قانون شاتل فقط برای سرویسهای نامحدودشه.. روی سرویسهای حجمی این قانونو ندارن..
    من خودم الان ششماهه شاتل دارم.. هر شبم دانلود دارم ولی سرعتم کم نشده تا حالا.. مشکلی هم نداشتم تا حالا باهاش
    از اون روزم کلی گیگ هدیه واسه عید و تولدو اینا دادن بهم

دوست عزیز برا همه سرویس هاش این قانون جنگل وجود داره.یه سری به تاپیک شاتل هم بزنی بد نیست...

14. 2 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

تایید میشه. این قانون شاتل روی همه ی سرویس هاش (جز سرویس اکو افیس که شبانه رایگان نداره) اعمال میشه. شاید مصرف شما اونقدری نبوده که جزء کاربر پرمصرف شناخته شید!!

16. 2 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •