جواب میده ولی باید برنامه ی blue audio رو نصب کنی!
درحالت عادی جواب نمیده.
پیداش نکردی بگو لینک بدم.![]()
جواب میده ولی باید برنامه ی blue audio رو نصب کنی!
درحالت عادی جواب نمیده.
پیداش نکردی بگو لینک بدم.![]()
تنها جاوا نیست، اکثر سیستمعاملهارو داره .
سایتی که گرفتم یادم نیست ولی طرف اسمش "tashtak" بود که توی خود فایل هم که براتون آپلود کرده ام هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اکثرا برنامه هاش جاوا هستش![]()
دوستان اگه برنامه تشخیص دست خط eng میخواهید خود گوشی بین کیبورد ها سه تا بر نامه block rec وletter rec و transcriber هر سه تا دست خط eng رو تشخیص میدن که 2 تای اولی زیاد جالب نیست اما سومی خوبه
افزایش سرعت و حل مشکل بهم ریختی sms
فعال کردن sms دیفالت ویندوز موبایل :
با یک registery editor مسیر زیر رو دنبال کنید :
HKEY-CURRENT-USER \ SOFTWARE \ MICROSOFT \ INBOX \ SETTINGS
وارد SMS AVAIABLE بشید و مقدارش رو از یک به صفر تغییر بدید و OK کنید.بعد گوشی رو ریست کند.
از این به بعد داخل بخش EMAIL که بشید TEXT MESSAGES رو میبینید .
البته با این کار SMS خود سامسونگ هم سر جاش میمونه
آقا من دهنم سرویس شد تا این مطلب بالا رو پیدا کردم اما هرچی میگردم این مسیری که گفته رو پیدا نمیکنم،کسی میتونه راهنمایی کنه؟
--------------------------------------------------
خودم کشف کردم
مورد این بود که از registery editor استفاده نمیکردم و با اکسپلورر دنبالش میگشتم
-------------------------------------------------
جالبه ها...
فقط حیف که همه پیامکها رو یه جا نشون میده و کتگوری نداره
Last edited by manmikrobam; 05-12-2010 at 13:16.
#1275 post
سلام به همه
نمیدونم از لحاظ قانون فروم این کار صحیحه یا نه ولی به هر حال...
من 120 صفحه اول این تاپیک رو که خوندم نکات مهم رو توی یه فایل ورد واسه خودم کپی کردم که شاید بعدا به دردم بخوره.
حالا این فایل رو میذارم شاید برای شما قابل استفاده باشه
مثلا همین روش فعال کردن کردن دوربین جلو توی پست های قبلی گفته شده بود
توجه کنید که این پست ها از آخر به اول هست یعنی از صفحه 120 به صفحه 1 و فقط پست های مهم
http://rapidshare.com/files/419788031/Omnia_lite.rar
پست بالایی ماله این دوست عزیزمون هست
لطفا فقط متن پوست رو کپی نکنید!
یا اینکه اسم نویسنده هم ذکر کنید
دوست عزیز اگر یکم بهتر نگاه میکردید میدیدی که اول از همه شماره پست گذاشته شده تا اشاره شده باشه این پست تکرار پست دیگه ای که به علت مفید بودن مجدد گذاشته شده
لزومی نداشت شما فول بگیری و کارت قرمز بدی...
ولی ببین عجب مچی ازم گرفتی...اصلاً فکرش رو هم نمیکردم...گفتم این مقاله علمی که پهلو به مقاله های انیشتین میزنه رو الان به اسم خودم میزنم و کلی لذتش رو میبرم....هیچ فکر اینجاش رو نکرده بودم که یه آدم زرنگی مثل تو باشه که مچم رو بگیره و جلو بقیه رسوام کنه...وای که تو چقدر تیزی...![]()
Last edited by manmikrobam; 05-12-2010 at 22:27.
با سلام . من امروز این گوشیرو گرفتم .
باید بگم که تجربه ی اوله منه تو خریده پاکت پی سی .برا همین ممکنه بعضی از سوالاتم مبتدی باشن که دوستان لطف کنن و کمی تامل کنن و از من خرده نگیرن.
اولین سوالی که دارم اینه که گوشی من به کامپیوتر وصل نمیشه .پی سی پیداش نمیکنه.
دوم.حتما باید سی دی نرم افزاره همراه دستگاه رو پی سی نصب بشه.؟
سوم .برنامه هاییرو که از پی سی میریزم روی گوشی توی کدوم قسمته حافظه باید باشه (تو کدوم قسمت باید بریزم )و بعد برای نصب روی گوشی از کدوم قسمته منو باید وارد بشم.این سوال بعد از حله مشکله اوله.
چهارم.الان هیچ نرم افزاری نصب نکردم یعنی موفق نشدم دوستان راهنمایی کنید که چه نرم افزار هایی اول از همه باید نصب بشن.
من قسمته زیادی از مطالبه تاپیکو خوندم و تاپیکه جمع بندیرو هم مطالعه کردم .در صورتی که پسته من موجبه بهم ریختگی نظمه تاپیک میشه از مدیران در خاسته اجرای قوانین را دارم.
با تشکر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)