تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 380 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمیمیره از قسمت 30 به بعد تو دو نقش بازی میکنه هادی کاظمی
    اینجوری خوبه چون هم اون پیره مرده تنها نمیمونه هم خیلی معلوم نیست صورتش داخل نقش باباشاه.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

حالا فهمیدید این تاخیرات به شهادت و این جور چیزا ربطی نداره!
    لابد دلیل این دفعه شون اینه: به دلیل آلودگی هوا شبنه منتشر میشود!
    فقط نفهمیدم چرا پخش کننده رو عوض کردند؟ اینم که همون شد!

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من اونجایی خیلی خندیدیم که برزو می خواد فرانسه یاد بگیره .فرانسوی شعر می خونه آخرش می گه حالا شما بخون
    وای معرکه است حسی که می گیره عالیه

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

دوستان من فقط یک مطلب عرض می کنم که زیاد خودتان را درگیر این قضیه نکنید وقتی که یک پرواز هواپیما با کلی برنامه ریزی و ببر و بیار چندین ساعت تآخیر دارد توقع دارید که یک سریال آنهم با کلی مخالف،سروقت بیرون بیاید.
    منم موافقم.من که می ایستم 7و8قسمتش دربیاد بعدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام به همه
    من تا قسمت 21 رو دیدم و سری هشتم رو هم دارم.
    تا اینجای کار به نظر من واقعا سریال بدی بودش ، و هر چی می گذشت بدتر هم می شد.
    من خودم از اقای مدیری خوشم میاد ولی همیشه در تمام سریال ها ومجموعه هاش این احساس رو داشتم که ، مدیری با بیننده ها نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه .
    مثلا در همین سریال برزو ارجمند یه شخصیت خیلی مسخره هست که من وجودش رو حتی در 1 صحنه چند ثانیه ای هم نمی تونم تحمل کنم و همچنین عارف لرستانی.
    به خاطر اینکه نقش به شدت خلاصه و بدون معنی و همچنین به شدت تکراری دارند. و از همه مهم تر ، شخصیتشون در سریال رو نمی شه باور کرد. من قبول دارم ادمای خیلی زیادی هستند که تو جامعه تمام حرکاتشون به ضرر ادماست و مثل این دو شخصیت یه جورایی به نظر بی عقل میان ولی توی طنز نباید شخصیت های منفور اون هم به این اندازه وجود داشته باشه. مثلا توی خوش نشین ها ، ادم از شخصیت منفی هم لذت می بره.
    من بیشتر این سریال رو به خاطر بابا شاه و اون یکی پیره مرده (اسمش رو یادم رفت) می بینم و هم چنین جهان.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام به همه
    من خودم از اقای مدیری خوشم میاد ولی همیشه در تمام سریال ها ومجموعه هاش این احساس رو داشتم که ، مدیری با بیننده ها نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه .
    مثلا در همین سریال برزو ارجمند یه شخصیت خیلی مسخره هست که من وجودش رو حتی در 1 صحنه چند ثانیه ای هم نمی تونم تحمل کنم و همچنین عارف لرستانی.
    به خاطر اینکه نقش به شدت خلاصه و بدون معنی و همچنین به شدت تکراری دارند. و از همه مهم تر ، شخصیتشون در سریال رو نمی شه باور کرد. من قبول دارم ادمای خیلی زیادی هستند که تو جامعه تمام حرکاتشون به ضرر ادماست و مثل این دو شخصیت یه جورایی به نظر بی عقل میان ولی توی طنز نباید شخصیت های منفور اون هم به این اندازه وجود داشته باشه. مثلا توی خوش نشین ها ، ادم از شخصیت منفی هم لذت می بره.
    من بیشتر این سریال رو به خاطر بابا شاه و اون یکی پیره مرده (اسمش رو یادم رفت) می بینم و هم چنین جهان.
    نظر من با شما کاملاً متفاوته. من از بازی برزو ارجمند لذت میبرم و به نظرم شخصیتش اصلاً آدم منفوری نیست.
    بیشتر این کارکتر ها آدم های تازه به دوران رسیده ای هستند به همین خاطر خودشون رو گم کردند!
    مثلاً همین برزوخان قبلاً شاگرد قهوه خانه بوده!

6. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

نظر من با شما کاملاً متفاوته. من از بازی برزو ارجمند لذت میبرم و به نظرم شخصیتش اصلاً آدم منفوری نیست.
    بیشتر این کارکتر ها آدم های تازه به دوران رسیده ای هستند به همین خاطر خودشون رو گم کردند!
    مثلاً همین برزوخان قبلاً شاگرد قهوه خانه بوده!
    شاهشونم که چوپان بوده و گوسفند می چرونده صدر اعظم هم گوسفند می دزدیده یه باسواد دارن که اونم تو زندانه (مستشار سابق)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان کسی آخرش متوجه شد پدر این بچه کیییییییییییییییییییه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

با توجه به رعایت حقوق مصرف کننده از توزیع مجمو عه نهم قهوه تلخ شرکت گلرنگ ( اوه) معذور است دوستان مجموعه

هشتم رو یکبار دیگه نگاه کنند چیزی رو از قلم نیانداخته باشند تا هفته دیگه

این هم عیدی به تمام طرفداران متعصب قهوه تلخ

10. این کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همه

البته بادی بگم که این ظنر شماست که سریال تا اینجا بد بوده!! به نظر من که سریال واقعا عالی بوده....از اونجایی که هر کسی نظر خودش رو داره و یه نفر از سالوادور خوشش میاد و یه نفر نمیاد،یه نفر میشینه تی وی میبینه و یه نفر نه،دعوایی تو اینجا نیست!!

شخصیت ها رو من با برزو مشکلی ندارم،ولی اگه توی یه قسمت این بلد نباشه،انگار دیگه هیچی!!این بابای اتی هم خوبه ولی خوب بلد هم خوبه و میشه گفت دوتاشون کفه های سنگین ترازوی این سریال هستن....

دوستی هم که می فرمایند که این سریال بی محتوی هستش،بهتره تشریف ببرن و سریال های پر محتوایی همچون هوش سیاه ببینن!!(اسمش درسته؟ همون که تو اینترنت دایل اپ فیلم اچ تو یوتوب میدید و گالری عکس های دیجیتال یارو رو با اینترنت دایل اپ تو 5 مین کشید یبرون؟!!)

من به شخصه دیگه از این پر محتوی تر سریال ندیدم این اواخر!!!

این داستان پخش چیه؟ فردا تهران تعطیله،خبریه؟ 5 شنبه میگن عیده....عید چیه؟ نکنه رسما باید توی عید گریه زاری کنیم؟
    داستان چیه که نیومده این هفته؟! بابا مگه مردم مسخره هستن؟ باید سر وقت پخش کنن دیگه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

هنوز نیومده این قسمت 9 پدرسوخته!!!!
    Last edited by amirfiri; 27-11-2010 at 21:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •