نچ! چون بازی های انگیج نیاز به صفحه کلید سخت افزاری دارن.
شاد باشین![]()
نچ! چون بازی های انگیج نیاز به صفحه کلید سخت افزاری دارن.
شاد باشین![]()
برای اونایی که مشکل gps دارند بگم که
اول چک کنید ببینید تو positioning method به جز بلوتوث بقیه رو هم دارن یا نه
اگر داشتید که بحثش جداست
ولی اگر نداشتید باید با nokia software updater آپدیت کنید فقط
فعلا اینو چک کنید
دوستان من مشکلم با نوکیا مپ حل شد ولی متاسفانه موقعی که به اینترنت وصل نیستم نقشه قم فقط چند تا خیابان اصلی هست که به تهران ختم میشه ولی با اتصال با وایرلس به اینترنت تا کوچه های باریک قم هم نشان داده میشود حالا میخوام بدونم جریان چیه؟
در ضمن این نقشه رو چه جوری میتونم به صورت استفاده از ماهواره داشته باشم ؟ تمام ورژن ها هم نصب کردم ولی فایده نداره
راستی کلا فایل مربوطه هم از مموری پاک کردم که نقشه رو کامل نشون میده حالا من موندم چرا و به چه علت؟
چرا ضایع بازی در میاری
مگه تو ایران زندگی نمیکنی
نمیدونی همه دنیا مارو تحریم کردن
نوکیا هم این قسمت رو هم بخاطر تحریم و هم بخاطر ...تلر
البته دوستان طریقه دانلود از سایت مربوطه رو زدن و کسایی که از اون روش استفاده کردن جواب گرفتن
تو قید OVI STORE رو بزن برو تو سایت mobile9 هرچی میخوای دانلود کن
دوستان میخواستم بگم که اگر خواستید x6 بخرید حتما کره ای بخرید خواهر زاده ام کره ای خریده و من چینی اولا موقعی که خاموش هستن بغل هم میذاری صفحه من مشکیه ولی اون یکی یه حالت قرمزی داره در موقع روشن بودن وضوح کره ای بالاتره مال من انگار تاره جی پی اس اون قوی تر و زودتر وصل میشه و دقیق نشون میده ولی مال من بعد از 3 تا 4 دقیقه که وصل میشه حداقل یه چند کیلومتری خطا داره کیفیت ساخت هم که کاملا متفاوته و کره ای با سلیقه تر ساخته شده در مورد باطری هم که کاملا قیافتن فرق میکنن به طور کلی حالم گرفته شد اخه همش 4 روزه گرفتم جفتشون هم گارانتی فارسی دارن
آقایون این هم یه تست صدا از اسپیکر های ایکس 6
و این هم تست صدای ان 900
![]()
دوستان به نظر شما من گوشی x6-8GB بگیرم یا 16 گیگ از رنگ سورمه ای 8 گیگش بیشتر خوشم میاد ولی به نظر شما قاب آببی و سورمه ای واسه 16 گیگش گیر میاد که بخرم موندم چی کنم یا گوشی HTC Wildfire
بخرم کمکم کنید ملاک من صدای گوشی هست و گاهی رفتن تو اینترنت
و مشکل داغ کردن باطری گوشی رو دارید دوستان یا نه ؟
از گوشی راضی هستید ؟
چون نقشه قم هنوز به طور کامل عرضه نشده. فعلا فقط نقشه های تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان و کرمانشاه هست.
یه چیزی این وسط می لنگه؛ ازونجایی که کره ای و چینی این گوشی سر و ته یک کرباس اند، یکی از این دو گوشی ورژن قلابی یا دستکاری شده است.
هر دو گارانتی رسمی نوکیا ایران هست؟ چک کردی ببینی درسته؟
شاد باشین![]()
شما هنوز تصمیمتو نگرفتی؟
این دوتا لینک رنگ بندی 8 و 16 هستش غیر از اینا هر قابی باشه اصلی نیست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل 16 گیگ با توجه به اختلاف قیمتی کم نسبت به 8 گیگ بیشتر توصیه میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل داغ شدن هم اصلا نداره به هیچ وجه
اما در مورد wildfire باید بگم که من هم بین این و ایکس6 کمی شک داشتم که به خاطر آشنایی قبلی با سیمبیان و همچنین ovi map و ... ایکس 6 انتخاب شد
البته wildfire هم گوشی خوبیه و از آندروید بودنش نمیشه گذشت
wildfire فقط کیفیت تصویرش و پایینه و من عاشق سورمه ای ایکس 6 شدم و از نظر محکمی و کیپ بودن دربش انگار تمیزتر ساخته شده و به نظرتون قاب آبیش میاد بازار بگیرم مانند ایکس 6 بنفش 8 گیگ چون مشکی 16 گیگ بگیرم از رنگش بدم میاد به نظرتون 8 بنفش بگیرم یا قاب بنفش میاد واسه 16 گیگ و ان 8 که اینجا اومده عکسش جالبه اما تو دست بگیری و از نزدیک خیلی زشته
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
راست میگه 8 گیگش زیبا تر هست و بنفشش و فاصله خالی کنار ال سی دی نداره و لقی درب پشت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)