سلام
وقتی با این گوشی به یک نفری که در حال مکالمه هست میزنگم هیچ پیغامی مثل wating نمیده؟
از کجا فعال میشه؟
سلام
وقتی با این گوشی به یک نفری که در حال مکالمه هست میزنگم هیچ پیغامی مثل wating نمیده؟
از کجا فعال میشه؟
Last edited by hesam68; 12-05-2010 at 20:57.
ای بابا کی این چرندیاتو گفته.من خودم شرقم دیگه.
اگه همچین مشکلی بود کسی دیگه هم تو این فروم و جاهای دیگه می گفت
نمی دونم چرا بعضی ها راجع به این گوشی شایعه سازی می کنن.یکی میگه ال سی دیش می سوزه ،یکی می گه صفش می شکنه و....
Last edited by zoorg2; 10-05-2010 at 22:50.
دوست عزيز چرا جوش اوردي؟؟؟
اولا من اشتباها تايپ كردم.منظورم غرب تهران بود نه شرق تهران.
دوما آقاي محترم دروغ كه ندارم بگم.خودم اين گوشيو دارم 3 تا از همكارام مدلهاي مختلف htc رو دارن.اينجا آنتن نميده.
از اكباتان كه رد شي به سمت تهران كم كم آنتن پر مي شه.
محل كاره من جاده مخصوصه كرج اين حدود مشكل آنتن دهي داره الان.
درضمن شما يه ليوان آب خنك بخور واست خوبه.
ببخشید من جوش آوردم.منظورم هم به شما نبود.اخه من فک کردم دوستان شما شرق رو گفتن
لطفا نوع اپراتور و نوع سیم کارتتون رو بگید
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
ببخشید من جوش آوردم.منظورم هم به شما نبود.اخه من فک کردم دوستان شما شرق رو گفتن
لطفا نوع اپراتور و نوع سیم کارتتون رو بگید
چون من چند وقت پیش تا محدوده کیلومتر 17 رفتم به نظرم مشکلی نبود
دقايقا الان روز سومه كه اين مشكل پيش اومده
سيم كارت من 0912 است.
دوستان من قبل اینکه ویندوز عوض کنم،اس ام اس های فارسی رو به صورت منظم می تونستم ببینم،ولی الان حروف رو جدا ازهم و از آخر به اول میاره؛در حالی که فارسی ساز ، قبل و بعد از تعویض ویندوز یکیه( arabware ).علت چی می تونه باشه؟
بعد یه سوال دیگه:ویندوزی که الان برام گارانتی زده،عین همون ویندوز اولی است یا این کپیه؟اصلا تو ویندوز موبایل اصل و کپی داریم؟
نخیر کپی موپی که مداره.بیا اینم یه فارسی ساز .می گیری نصبش میکنی .روی دستگاه اینستالش کن.یعنی تیک گزینه device رو بزن و روی storage card نریز:
MOBIDIV
متاسفانه من برات آپ کردم ولی لینکش گم شد.
ولی این صفحه رو ببین .در اینجا گفته فارسی ساز صفخه 151.در ضمن یه جا هم آدرس داده برا مشکل وارونگی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بعد از نصب یه کیبورد گوشی رو ری استارت کردم ولی روی لوگوی HTC گیر کرد.کسی میدونه باید چی کار کنم؟
![]()
كدوم كيبرد؟ درست ميشه.اساتيد كمكت ميكنند.نشد اخرش يه هارد ريست درستش ميكنه.توي تاپيك گوشي بپرس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)