من پود مانی شرکت کردم
19 سالمه شاغلم هستم
از نظر کلاس پود مانی با ترمی چه فرقی داره
برای من کودوم بهتره؟؟؟/
من بیشتر از 2 در هفته نمیتونم برم سر کلاس ساعتش فرق نمیکنه.......
من پود مانی شرکت کردم
19 سالمه شاغلم هستم
از نظر کلاس پود مانی با ترمی چه فرقی داره
برای من کودوم بهتره؟؟؟/
من بیشتر از 2 در هفته نمیتونم برم سر کلاس ساعتش فرق نمیکنه.......
اینی که شما میگید توی کل ایران صادق نیست
جایی که خودم درس میخونم هم ترمی هست هم پودمانی و میگم با اینکه سازمان خیلی معروف و با عظمتی پشتش هست اما استادای خیلی ضعیفی داره
گفتید دانشجوهای پودمانی 40 ساله هستن اما اینی که میگید دانشگاه هایی هست که شاغل های همون اداره میان توش درس میخونن مث همین صنایع مخابراتی شیراز
اما بیشتر دانشجوهای علمی کاربردی جوون ها هستن و بخاطر اینکه شهریه کمتری بپردازن میان علمی کاربردی توی کلاس خودمون بزرگترین نفر 27 سالشه.
کارگاه کامپوتر دانشگاه ما 10 تا سیستم داره ولی داغون ترین دانشگاه آزاد استان فارس کارگاش 40 تا سیستم داره!
کلا تفاوت خیلی داره ولی نمیشه منکر این شد که بعضی مراکز علمی کاربردی از سطح بالایی برخوردان اما در اقلیت هستن.
یکی از اولویت های من
اموزشکده فرهنگ و هنر واحد 10 تهران
میدونید محیط اونجا به چه صورته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
از دوستای تهرانی بپرسید.
کلا تو دانشگاه ها که بحث سطح علمی زیاد خوب نیست و بیشتر باید خودت تلاش کنی تا تو اون رشته تخصص و تجربه پیدا کنی . هیچ فرقی هم بین آزاد و علمی کاربردی نداره .
سلام کاکو
من ترمی کارخانجات مخابراتی(زیمنس) گرایش مخابرات سیار قبول شدم و پودمانی هم مخابرات راه دور گرایش دیتا به نظرت کدوم را برم برادرم هم ترمی گرایش دیتا مخابرات راه دور
هفته پیش رفتم ترمی کارخانجات مخابراتی ثبت نام کردم و امروز با برادرم رفتم مخابرات راه دور ثبت نام کنه دیدم اصلا اینجا با اونجا قابل مقایسه نیست و رفتم کارخانجات مخابراتی انصراف دادم اومدم پودمانی مخابرات راه دور ثبت نام کردم که برادرم هم همینجا قبول شده و همین گرایش دیتا ولی ترمی
حالا نظر شما چیه؟شما کجا بودی؟
البته قرار شد یه مبلغی را بهشون دستی بدیم تا شنبه که نتایج دولتی میاد اگه دولتی قبول شدیم بریم انصراف بدیم و پول را پس بگیریم/قرار شد فردا بریم ثبت نام را تکمیل کنیم و پول دستی بدیم بهشون
من ازاد مرودشت میرفتم که معتبرترین ازاد تو استانه فقط مدیر گروه دکترا داشت
هر کدومشو علاقه داری برو
الان دانشگاه آزاد زرقان همه استادهاش یا دکترا دارن یا دانشجوی دکترا هستن.
سلام
یه سئوال درباره دانشگاه علمی کاربردی داشتم
من الان دانشجوی مهندسی نرم افزار کارشناسی پیام نورم
اما به دلایلی باید انصراف بدم.تا 85 واحد هم پاس کردم و مدرک کاردانی بهم میدن
میخواستم بدونم با این شرایط میتونم برای کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی برای رشته نرمافزار شرکت کنم؟
برای تطبق درسا چه نمره ای لحاظ میشه؟
داشتم منابع کارشناسی رو میخوندم که متوجه شدم نزدیک 30 واحد از درسای کارشناسی رو تا الان گذردندم .میتونم اونارو تطبیق بزنم و بقیش که 40 واتحد میمونه رو بخونم؟
کسی نمیدونه جواب این کاردانی پودمانی و ترمی بی صاحابکی میاد ؟
به احتمال زیاد یکی دو هفته دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)