man rotbam 1500 mantaghe2 hastesh, in darsadame
adab57
arabi76
dini68
zaban69
riazi40
fizic61
shimi54
man rotbam 1500 mantaghe2 hastesh, in darsadame
adab57
arabi76
dini68
zaban69
riazi40
fizic61
shimi54
این هم کارنامه ی یه بابایی که دندونپزشکی خوراسگان قبول شده . من که نشدم :((
![]()
من یه باره دیگه این عکس رو به همراه یک عکس دیگه میزارم . تو رو خدا به ظرفیت و نمره ی آخرین فرد قبول شده ی هر کدوم دقت کنید ...
اگه بابام رفته بود جبهه ، الان من هم دندانپزشکی قبول شده بودم . نمره ی من در گروه پزشکی 6900 هست . آ ه ه ه ه ه ه . . .
بچه ها سلام منم یه سوالی داشتم البته مربوط به رشته ریاضی نیست . می خواستم بدونم که برای مدیریت بازگانی د تهران از رشته انسانی چه رتبه ای لازمه؟؟ کسی خبر داره؟؟ تو رو خدا اگه کسی میدونه بگه![]()
بچه ها کسی شماره تلفنی سراغ نداره که مشخصات بدیم ، شماره ملی بده ؟!
فکر کنم باید به ثبت احوال منطقه بزنگی
این رتبه هایی که میگم میانه رتبه هست
منطقه 1 : 250
منطقه 2: 285
سلام دوستان. ببخشید اگه در این باره بحث شده من دیگه کل توپیک رو نگاه نکردم. من توی انتخاب رشته بعد از عکاسی دانشگاه هنر، صنایع دستی دانشگاه هنر و بعدش باستان شناسی دانشگاه تهران رو زدم. احتمال قبول شدنم تو عکاسی زیاده ولی از طرفی ممکنه نشم و من الان مثل ... پشیمونم که صنایع دستی زدم انتخاب بعدم رو. سهل انگاری هم کردم و تا وقتی که میشد نگفتم که کد رشته رو حذف کنند. حالا میخواستم ببینم در صورت قبول شدن تو صنایع دستی، میشه برم رشته ی انتخابی بعدیم یعنی باستان شناسی رو بخونم؟ (میدونم که نمره ی قبول شدن برای رشته رو هم دارم! رتبه م 69 منطقه 1ه) و کلن این که امکان چنین انتقال های وجود داره...؟
سلام آقا پویا دستت درد نکنه . واقعا به این اطلاعات نیاز داشتم . یه سوال دیگه هم داشتم میانه رتبه یعنی چی؟؟؟ تو کانون هم همش میگنا اما راستش من دقیق نفهمیدم؟؟؟/![]()
یعنی کسایی که اون رشته/شهر رو قبول شدن میان به ترتیب از بالا به پایین می چینن. تراز و رتبه ی اون نفری که وسط هست میشه میانه ی تراز یا میانه رتبه.
مثلا اگه 7 نفر قبول شده باشن تراز و رتبه نفر 4 ام میشه میانه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)