خوب رمت پایینه به مشکل برخوردنت طبیعی هست
دریبل ها با آنالوگ راست هست البته Dumy Move هم اگه لمش دست بیاد خیلی کار ساز هست
من که توی همون دوربین مورد علاقه ام یعنی Action می ذارم توی دوربین BAP یر گیجه می گیرم
اگه بخواهید به صورت پچ استفاده کنید باید فولدر FIFA 10 رو از My Document پاک کنید تبادل پچ با کریشن مستر به این بستگی داره. کلا باید از خیر سیو هات بگذری اگه می خوای در خدمتم ولی بهتره دستی این کار رو بکنید. بیشتر سعی کن کارای دستی رو انجام بدی اینطوری می تونی توی کارها پیشرفت کنی یهو دیدی به این بهونه نشستی و پچ لیگ برتر ساختی البته من از امشب می خوام بسازم من نشنالتی ایران رو به بازی وارد کردم و هم تیم ملی ایران رو با ترکیبی از 6 بازیکن موجود واقعی و 6 بازیکن موهومی البته در نظر دارم بازیکنان بیشتری بسازم و اضافه کنم. روی لیگ برتر هم کار می کنم پارسال هم ساختم لیگ برتر رو ولی چون پچ رو با کریشن مستر ساختم دیگه خیلی ها نتونستن استفاده کنن. مثل پارسال می خوام بسازم و یه دست با استقلال دوره 15 ساله مربیگری رو به اتمام برسونم
البته طرفداره رئال نیستم من عاشق اسپانیا و همه مسائل مربوط به اسپانیا هستم واسه همین به همه چیزش علاقه دارم اعم از باشگاه هاش و ... ولی بین تیم های لیگ لالیگا از والنسیا و بارسلونا بیشتر خوشم میاد. اوساسونا هم که جای خود داره ولی خوب رئال رو هم دوست دارم و اگه قرار باشه در مقابل تیم خارجی بازی کنه طرف رئالم. بخصوص امسال که رونالدو هم عضوش هست و من دوسش دارم.
اون موردی هم که گفتی توی عکس گذاشتم خوب به عکسی که توی آموزش هست نگاه کن ورزشگاه خانگی رو برای رئال انتخاب کردم که در صورتی که توی Career ها رئال میزبان باشه توی سانتیاگو برگزار بشه نه Oval Style . البته این مورد یکی از مهم تریم قسمت کار هست نکته کوچیک به حساب نمیاد.
مرسی البته ما که نمی تونیم ببینیم. ولی اون ویدئویی که من پارسال دانلود کرده بودم فوق العاده بود یک تیکه از همون حرکت رو که می خواست آموزش بده رو از واقعیت می ذاشت خیلی باحال بود آدم کف می کرد. کاش می تونستم یه جوری حجمش رو کم کنم آپلود کنم. ببینن همه
موفق باشید!![]()