خیلی خیلی قشنگ بود
اگه اینطور باشه که دیوانست
من الان تو دلم آشوبه
البته اگه با کیفیت بهترش بود 100% بزارید
اینم لینکش دانلودش که تبدیل شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی قشنگ بود
اگه اینطور باشه که دیوانست
من الان تو دلم آشوبه
البته اگه با کیفیت بهترش بود 100% بزارید
اینم لینکش دانلودش که تبدیل شده
Last edited by Google Spider; 30-08-2009 at 08:39.
ببخشید منظورتون از اونجایی که گفتین "اگه اینطور باشه که دیوانست" چیه؟!![]()
از این ویدئو هیچی معلوم نبود شما چطوری میگه دیوانست !![]()
ببخشید مرتضی جان این چند روزه یک کاری برام پیش اومده نتونستم این ویدئو رو برای شما آپلود کنم .شرمنده
اما در عوض یک ویدئو جدید که مربوط میشه به کدی که برای رسانه ها ارائه شد ( جدیدتر از کد نمایشگاه ) رو ببینین خیلی جالب تر از قبلیه . بازی بین تیمهای ملی انگلیس و آلمان توی ورزشگاه الدترافورد ( معلوم میشه این ورزشگاه هم لایسنس شده ) برگزار میشه .
کیفیتشم عالیه هرچند که از روی مانیتور فیلمبرداری شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهادر جان نکته خیلی مهم و جدیدی توی این متن ها وجود نداره .
دو نفر به نمایندگی از سایت pesgaming پریروز یک پلی تست از کد 70 درصدی بازی داشتن و دیدگاه خودشونو دیروز دررابطه با کد 70 درصد بازی ارائه دادن بجای این متنها من امشب ایشالا گزارش اونا رو توی تاپیک میذارم .
دستت درد نکنه/ منتظریم. واقعاً شما رو نداشتیم چیکار می کردیم؟!!!!!!!!!!
میگم حسین جان لینک این ویدیو انگلیس و المان را تو اولدترافورد در یوتوب وجود داره؟
من میرم این سایت ولی ویدیویی نمیاد
اولترافورد را چه جور درست کردن اون شیب پشت دروازه را هم ساختن؟
بله مهران جان این لینک یوتوب این ویدئو هستش :
من خودم متوجه نشدم این ورزشگاه الدترافورده کاربران انگلیسی سایت WENB این مساله رو گفتن و چقدر هم از این مساله خوشحال هستن .البته رو بردهای تبلیغاتی کنار زمین آرم باشگاه منچستر وجود داره .
کیفیت چمن خیلی عالیه حتی خوردگی زمین و چمن هم درنظر گرفته شده !
Last edited by 4039; 30-08-2009 at 19:03.
بچه ها فیلم کاملی از گیم پلی با کیفیت خوب موجود هست ؟! اگه باشه لینک دانلودش رو واسم بزارید . ممنون
محتوای مخفی:
Dougie و من دیروز در یک پلی تست اختصاصی از بازی PES 2010 که در لندن برگزار شد شرکت داشتیم . بعلت یکسری از مسائل مقرراتی من فقط تونستم یک ساعت اونجا بمونم . بنابراین اینجا من نظر و برداشت خودمو از بازی ارائه میدم و شما میتونید منتظر برداشت Dougie( احتمالا کامل تر ) در روز چهار شنبه باشید . مهمه که خاطر نشان کنم کدی که ما بازی کردیم کد 70 درصدی بازی بود . این بدین معناست که هنوز مقدار زیادی از جزئیات به بازی اضافه نشده .بنابراین این متن رو وحی منزل که غیر قابل تغییره در نظر نگیرید خصوصا با در نظر گرفتن این مساله که بعضی از مسائلی که من توی این متن در موردش صحبت نمیکنم به کد 70 درصدی هنوز اضافه نشده . من یک سری از سوالاتی رو که جوابش برامون مشخص نبود رو در نظر داشتم که توی پلی تست جواب هاشونو پیدا کنم بنابراین من بیشتر این ابهامات و سوالات رو جواب خواهم داد با وجود اینکه من اونجا محدودیت زمانی داشتم .من با نسخه Playstation 3 کار رو آغاز کردم .چیزی که مشخص بود , اینه که جلوه های بصری (مسائل مربوط به گرافیک و ...) بسیار عالی و شگفت انگیز بودن .جزئیات ظریف گرافیکی باور کردنی نبود و این مساله در نسخه Xbox 360 هم مشخص بود . Mark Lawrenson گزارشگر بازیه و اگر چه من زیاد به مقوله گزارشگری توجه نکردم اما بنظر میرسید مختصر و مربوط ( مرتبط با اتفاقات بازی )گزارشگری میکرد .
منوها شفاف تر شدن و گشت زدن توی منوها خیلی راحت تر شده . مشخصا زرق و برق کمتری نسبت به نسخه 2009 دارن و اینکه با ظرافت طراحی شده اند .مود لیگ قهرمانان هنوز تکمیل نشده بود .بنابراین من سریع رفتم سراغ قسمت قسمت تمرینات .این بخش شامل این قسمتها میشه : Free Training, Corners و Free kicks . ضربات شروع مجدد که قابل تنظیم باشند(قابل تنظیم بشکل دلخواه و مورد نظر )توی این نسخه وجود نداشت که وجود اونها در نسخه 2011 جذاب و دیدنی خواهد بود .
بعد از این قسمت من رفتم سراغ بخش quick exhibition : ایتالیا در برابر آرژانتین . من میتونم حقیقتا بگم که حرکت 360 درجه یک تغییر و تحول اساسی در بازی ایجاد کرده .عجب کنترل جهت خارق العاده ای ! مشخصا عادت کردن بهش سخته اما این نوآوری خوبیه . Dougie گفت در حقیقت این نوآوری موجب میشه که گیمرها بازیو از دوباره آموزش ببینن . بعد از دو سال اخیر Pro Evo قابلیتی رو تحصیل کرده که بواسطه اون مردم میتونن ویرایش جدیدی از بازی رو که منطبق بر استاندارد بالایی قرار داره تجربه کنن . به نظر میرسه برای کسب مهارت باید مقداری تمرین داشت .من باید این نکته رو خاطر نشان کنم که در نسخه PS3 از طریق D-pad دسته بازی میشه در 16 جهت حرکت کرد .از اونجایی که دسته Xbox 360 در این زمینه محدودیت سخت افزاری داره نمیشه با اون در 16 جهت حرکت کرد .
درمجموع گیم پلی بازی توی این نسخه چیز فوق العاده ایه . الان شما میتونید در بین 8 جهت هم حرکت داشته باشید . یکی از چیزهایی که من متوجه اون شدم این بود که پاسها خیلی عالی طراحی و تنظیم شدن . ضربات شوت فنی لب ( چیپ ) هم بهبود پیدا کردن , یک چیزجالب اینکه من از خارج محوطه جریمه یک چیپ زیبا بسمت دروازه داشتم که دروازه بان Dougie به عقب شیرجه زد و توپو از بالای تیر افقی دروازه روانه اوت کرد .ما تغییرات عمده ای در دروازه بان ها ندیدیم همینطور هیچ اشتباه احمقانه هم از اونا مشاهده نشد و در چند مورد شاهد مهارهای زیبایی از اونا بودیم .اینو باید در نظر بگیریم که این نسخه 70 درصدیه بازیه و هنوز کارهایی لازمه که روی دروازه بانها انجام بشه . هیچ خطای هندی در طول بازی ما اتفاق نیفتاد .ما آنلاین هم نتونستیم بازی کنیم بخاطر اینکه هنوز سرورها آماده نبودن هرچند این در یک بازی در حال ساخت که دو ماهش هنوز مونده چیز معمولیه بنابراین جای نگرانی نیست !
ممکنه این دو ماه باقی مونده زمان کافی برای برطرف کردن مشکلات کوچیک بازی باشه امکان داره که اینطور هم نباشه .هنوز دیواره های نامرئی در زمان پرتاب اوت وجودداشت و دروازه بانها هنوز به نزدیک ترین مدافع پاس میدن . بهر حال Paul ( کسی که با خوش برخوردی بازی رو برای پلی تست ما آماده کرد ) گفت راهی برای پاس دادن به مدافعی که مدنظر گیمره وجود داره که اینکار از طریق وضعیت کنترل دروازه بان دستی امکان پذیر میشه . با فشار دادن دکمه R3 ( آنالوگ سمت راست ) بطور اتوماتیک در هر لحظه ای از بازی ( حتی زمانیکه توپ به اوت رفته ) کنترل دروازه بان در اختیار شما قرار میگیره . من زیاد روی کنترل دستی دروازه بان وقت نذاشتم اما Dougie با توجه به وقتیکه روی این کنترل صرف کرد احتمالا قابلیتهای این کنترل رو بخوبی تجربه کرده .
پنالتیها ( درحین بازی ) از زاویه کناری هم قابل مشاهده هستن که به نظر من خیلی عجیب بود .من نمیتونم بفهمم کسی که میخواد پنالتی بزنه در زمان پنالتی زدن چطوریه میتونه از این زاویه جهت شوتشو تنظیم کنه . Dougie وقتی پنالتی زد شوتش به اوت رفت ما باید صبر کنیم و منتظر بمونیم تا ببینیم از چه طریقی اونا سیستم پنالتی روبهینه از کار درمیارن .
ما همچنین عمدا چند تا خطا هم کردیم تا ببینیم نحوه برخورد داور چطوره . چند تا تکل روی بازیکن حریف داشتیم که انیمیشن تعدادی از اونا شبیه تکلهای نسخه 2009 نبود .داور تعدادی از این تکلها رو خطا گرفت . دو تا تکل وحشتناک از پشت هم داشتیم ( در نقاط مختلف زمین ) که در هر دومورد داور کارت قرمز مستقیم داد که این مساله منجر به اعتراض تماشاگران بازی شد . بنظر نمیرسید تماشاگران درمورد خطاهایی که بازیکن تیمشون انجام میده هیچ سروصدا و اعتراضی بکنن. ودر زمانیکه تیمشون گل میزد حسابی خوشحالی میکردن و تیمشون رو تشویق میکردن . تماشاگران الان بیشتر توی ورزشگاه چنتهای دسته جمعی میخونن که به نظر میرسه این قسمت نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته .
درمورد مود ادیت شرمندم راستش به دلیل کمبود وقت نتونستم وارد این قسمت بشم . ممکنه Dougie واردش شده باشه .
نظر کلی من : باتوجه به وضعیتی که این بازی پارسال داشت و با در نظر گرفتن پیشرفتهایی که در این نسخه صورت گرفته باید اقرار کنم که جلوی خودمو گرفتم که دچار هیجان تعصبی نشم . من با ترس و احتیاط ریویووهایی که اخیرا از بازی منتشر شده رو میخوندم و اگرچه اونا همگیشون نسبت به این بازی خوش بین بودند ( بعضیا خیلی زیاد) من سعی کردم زیادخوش بین نباشم .اما من الان میتونم صادقانه بگم pes به مسیر اصلی خودش برگشته .دوستان شما عاشقش خواهید شد .این متنی که خوندید یک مقاله رادیویی نیست این دیدگاه صادقانه من بود . و من میتونم بصورت قاطع بگم این بهترین بازی از سری بازیهای pes بود که تا الان بازی کرده بودم .
Last edited by 4039; 30-08-2009 at 21:26.
حسین جان با اجازت لینک دانلودش رو میذارم.
حجم: 38 MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)