خب بعد از هر مرحله یا ماموریت یه Checkpoint داره که سیو میشه !
خب بعد از هر مرحله یا ماموریت یه Checkpoint داره که سیو میشه !
دوستان من تو یه مرحلش گیر کردم اعصابمو خورد کرده!
یه جایی هست باید 25 تا RIBBON بدزدم ولی هر کاری می کنم نمیشه ! یعنی نیمدونم باید کجا برم.یه سری خانوم هم هستند که ماسک زدن !
ممنون
کسی نیست !؟!؟
شما فک کنم باید جیب این خانوما رو بزنی.
برا این کارم وقتی که کنارشون را میری باس اسپیسو نگه داری. همین!
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چجوری میتونم فایل متنی subtitle (در قالب word) این بازی یا هر بازی دیگه رو گیر بیارم.
ممنون میشم اکه کامل راهنمایی کنین.
خوب مشکل همینه که سیو نمیشه دیگه.هر دفعه باید create new game بزنم.
خوب مشکل از کرک بازی بود.یه کرک دانلود کردم و جایگزین کردم حل شد.
به هر حال ممنون.
سلام به دوستان. شاید تاپیک ماله خیلی وقت پیشه ولی من اولین باره دارم این بازی رو میکنم و گیر کردم و کمک میخوام.
تو مرحله ی جشن هسم. همون که سه تا ماموریت بهت میده.توی آخریم ماموریت گیر کردم.همون که باید سه بار پرچم رو برداری و نذاری اون سرباز پرچمها رو به مقصد ببره. من هر سه پرچم رو به مقصد میرسونم و بازی میگه که شما اول شدید در مسابقه. ولی بالا نوشته که از سه تا پرچم دو تا شو گرفتی. در ضمن علامت سبز رنگ در نقشه موجود هس.ولی میرم روش و هیچ اتفاقی نمیفته. اگه میشه کمک کنین. کار خاصی باید کرد؟ در ضمن چند تا value رو هم امتحان کردم ولی باز همون جوره. مرسی.منتظرم.
سلام دوستان من تازه افتادم تو خط Assassins که تونستم 1 رو تموم کنم الان 2 رو نصب کردم اما کرک افلاین میخواد
لطفا کرک رو + مسیر ریختن کرک رو بهم بدین
ممنون میشم
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
راستی من پچ 1.01 رو دارم اما موقع نصب اررور میده کمکم کنید
سلام
دوستانی که این بازی رو 100 % کردن . من توی 20 پازل معروف گیر کردم یعنی پازل 9 ام یعنی hat beat پسورد فایل های دالاس رو نمیدونم . باید چجوری انلاک کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)