یه سئوال. چرا فکر می کنین ویندوز با لپ تاپ اپل مشکل ایجاد می کنه؟
اگه مشکل ایجاد می کنه چرا خود اپل بوت کمپ رو ارائه می کنه؟
حالا ما یه مبلغی واسه یه لپ تاپ دادیم، فقط باید به یه سبک ازش استفاده کنیم و محدود بمونیم؟ وقتی می شه هم زمان هم از مزایای ویندوز استفاده کرد هم از مک چرا باید یکی این وسط حذف بشه؟ مگه لپ تاپ فقط واسه بازیه که بریم یه لپ تاپ 1500 بخریم؟ مزایای خود مک و کلا اپل رو بی خیال شیم؟ اگه سیستم عامل مک رو حذف کنیم، مک بوک می شه مثل یه سیستم عادی که بشه راحت 4 تا پارتیشن داشت و ویندوز روش نصب کرد و هیچ فرقی با بقیه ی سیستم ها نداره. کسی که اپل می خره قطعا یه آدم زیاده خواه بوده و به کم قانع نیست، پس نباید توقع داشت که نوع استفاده شو محدود کنه. تجمل گرایی یا در واقع کسی که هدف اولش از خرید این برند کلاس گذاشتن و پز دادن باشه بد نیست فاجعه ست. ولی مثلا خود من از وقتی که این لپ تاپ رو خریدم به غیر از اعضای خونوادم فقط یک نفر دیگه لپ تاپمو دیده، یعنی کلا 4 نفر (پدر مادر و خواهر و یه دوست) و حتی فامیل هیچ کدوم نمی دونن من اصلا لپ تاپ دارم
اما نمی دونم چرا نسبت به ویندوز بی انصاف شدین. آمار و اکثریت می گه هنوز ویندوز محبوب و عمومی ترین سیستم عامل دنیاست. اینکه لینوکس یا مک ویروسشون کمه هنر نکردن. اگه اونا هم گستردگی ویندوز رو می داشتن الان حالشون بهتر از ویندوز نبود
اما هنوزم نفهمیدم چرا عقیده دارین که باید محدود موند و نباید از مزایای هردو همزمان سود برد