تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 227 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه سئوال. چرا فکر می کنین ویندوز با لپ تاپ اپل مشکل ایجاد می کنه؟
    اگه مشکل ایجاد می کنه چرا خود اپل بوت کمپ رو ارائه می کنه؟
    حالا ما یه مبلغی واسه یه لپ تاپ دادیم، فقط باید به یه سبک ازش استفاده کنیم و محدود بمونیم؟ وقتی می شه هم زمان هم از مزایای ویندوز استفاده کرد هم از مک چرا باید یکی این وسط حذف بشه؟ مگه لپ تاپ فقط واسه بازیه که بریم یه لپ تاپ 1500 بخریم؟ مزایای خود مک و کلا اپل رو بی خیال شیم؟ اگه سیستم عامل مک رو حذف کنیم، مک بوک می شه مثل یه سیستم عادی که بشه راحت 4 تا پارتیشن داشت و ویندوز روش نصب کرد و هیچ فرقی با بقیه ی سیستم ها نداره. کسی که اپل می خره قطعا یه آدم زیاده خواه بوده و به کم قانع نیست، پس نباید توقع داشت که نوع استفاده شو محدود کنه. تجمل گرایی یا در واقع کسی که هدف اولش از خرید این برند کلاس گذاشتن و پز دادن باشه بد نیست فاجعه ست. ولی مثلا خود من از وقتی که این لپ تاپ رو خریدم به غیر از اعضای خونوادم فقط یک نفر دیگه لپ تاپمو دیده، یعنی کلا 4 نفر (پدر مادر و خواهر و یه دوست) و حتی فامیل هیچ کدوم نمی دونن من اصلا لپ تاپ دارم
    اما نمی دونم چرا نسبت به ویندوز بی انصاف شدین. آمار و اکثریت می گه هنوز ویندوز محبوب و عمومی ترین سیستم عامل دنیاست. اینکه لینوکس یا مک ویروسشون کمه هنر نکردن. اگه اونا هم گستردگی ویندوز رو می داشتن الان حالشون بهتر از ویندوز نبود
    اما هنوزم نفهمیدم چرا عقیده دارین که باید محدود موند و نباید از مزایای هردو همزمان سود برد
    من نگفتم که الأن کسی که مک بوک خریده نباید روش ویندوز بریزه
    اینجا 2 تا وضعیت کاملاً متفاوت داریم که هرچند نتایجشون در ظاهر یکیه (نتیجۀ هر دوتا ریختن ویندوز روی مک بوک هستش) ، ولی یکی غلط و غیر منطقیه و اونیکی درست و منطقی
    1-یک نفری میبینه نیاز به سیستم عامل مکینتاش داره [ ( به خاطر افزایش بهره وری به دلیل سازگاری سخت افزار و نرم افزار) مثل کسایی که به صورت حرفه ایی کار صدا یا تصویر بعضاً انجام میدن ] میاد و مک بوک میخره ، بعداً متوجه میشه برای بعضی نرم افزار های معمولیش نیاز به ویندوز داره ، خب منطقیه که باید بیاد ویندوز بریزه و ریختن ویندوز کاملاً کار درستیه
    2- اما اگر طرف از قبل بدونه (قبل از خرید لپ تاپ) هرکاری که می خواد به طور جدی با لپ تاپش انجام بده ، نیاز به ویندوز داره ( مثلاً دانشجوی مهندسی هست که نرم افزاراش نسخۀ مک ندارن ) وبعد بیاد مک بوک بخره ، خب سوال اینجاست چرا مک خریده وقتی هیچ استفادۀ جدی از سیستم عاملش نداره ؟ وقتی تمام کارای جدیش توی محیط ویندوزه و فقط با مک عکس نگاه میکنه یا میره توی اینترنت ، پس چرا اینقدر پول سازگاری سخت افزار با نرم افزار رو داده
    اینجاست که من میگم طرف کارش غلط و غیر منطقیه
    البته اشکالی که حرف من داره به نظرم اینه که ، کلاً خیل عظیمی از افراد هیچگونه کار جدی با لپ تاپ ندارن برای همین این صحبت های من در مورد اونها اثر نداره و باید بگم اونا فقط خریدارانی هستن که به فروش بیشتر کمک میکنن و در اصل فقط این خرج کردن پولشونه که بدرد جامعه میخوره.

2. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه finchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه راهنمایی میخواستم لطفا

این بک لایت کیبوردم خودکار نورش تنظیم نمیشه ! فقط با دو تا کلیدی که رو کیبورده میتونم شدت نورش رو تنظیم کنم. واسه خودکار بودن تنظیم نور کیبورد و صفحه نمایش باید چه کار کنم؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه فکر می کنم مک انقدر جذابیت و کشش داره که هرکی اپل می گیره تا جایی که نرم افزار مد نظرش تامین بشه با مک کار می کنه و سمت ویندوز نمی ره. یعنی هنوز ندیدم کسی بگه اپل گرفتم و مک رو کنار گذاشتم و تماما با ویندوز کار می کنم.
    و یه جا که لازم می شه از ویندوز استفاده می کنه و حتی خیلی ها دارن ویندوز مجازی نصب می کنن و اولویت رو به مک می دن. اما اینکه بگی واسه یک یا چند مدل استفاده مثل ادیت کردن فیلم بری اپل بگیری اینم به نظر من می شه استفاده ی تک بعدی و محدودیت
    اما ارزش تقریبی سیستم عامل چیزی حدود 200 تا 250 دلاره، یعنی بین یک ششم تا یک دهم قیمت لپ تاپ های اپل (از 1600 تا 2600) از نظر سخت افزاری جدا از بحث کلاس گذاشتن، هیچ ارزشی نداره که به این دلیل کسی بخواد اپل بخره و حتی مک رو بذاره کنار و کلا با ویندوز کار کنه؟
    اگه ارزشی هست به همون سبت قیمتی که گفتم در سخت افزار اپله تا در سیستم عاملش
    شما سیستم عامل رو کل گرفتی و سخت افزار رو جزء
    حسابی اونایی هم که فکر و ذکرشون از همه چی فقط تجمل گرایی و کلاس گذاشتن و پز دادنه که جداست و چندش ترینن و هیچ رقمه جای توجیح ندارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سعید جان من به امید خدا تو هفته بعد میرم 721 رو بگیرم . قیمتشم 2.380 با 1 ماه گارانتی تعویض و 3 سال یا ماهم قطعات .

حالا موقع خرید من باید به چه چیزایی توجه کنم .

راستی این فناوری تاندربولت که علنا بدون استفادست . من امروز تو پایتخت حتی کابلهاشم دیدم ولی چیزی نیست انگار

که بشه باهاش به وسیله اون اطلاعات جابجا کنی . بعد شما هم 723 هستی usb 3 نداری دیگه . سرعت انقال دیتا چطوریاست

شما لاین داری دیگه ؟ چون یدونه اپل سنتر 17 اینچشو گذاشته بود واسه کار باهاش یکم باهاش کار کردم دیدم لاینه و

کلی با این جسشرای تاچ پدش حال کردم . یعنی دیده بودم تو ویدیها تو یو تیوب ولی خودم انجام نداده بودم .

عنده حساسیته لامصب . نظر خودت راجب به 721 چطوریاست .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از الان مبارکت باشه
    قیمت رو یه کم بهت گرون گفتن
    ضمانت ضروری نیست چون اپله، تا 2200 می تونی بیاری پایین
    فقط جعبه پلمپ باشه و مطلقا باز نشده باشه. توش هم یه پلمپ دیگه دور خود لپ تاپ داره که اگه باز شده باشه روش گرد و خاک می شینه. همینو دقت کنی کافیه
    آره خب اون پورت خیلی جدیده کار داره تا جا بیوفته ولی 2 برابر یو اس بی 3 سرعت داره
    سرعتش خوبه راضی کننده ست. بهتره با لاین نگیری چون پایداری اسنو رو نداره. فعلا باید چندتا آپدیت دیگه واسش بیاد تا ردیف بشه
    آره ترک پدش بی نظیره. 721 خیلی مدل خوبیه تبریک به حسن انتخابت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از الان مبارکت باشه
    قیمت رو یه کم بهت گرون گفتن
    ضمانت ضروری نیست چون اپله، تا 2200 می تونی بیاری پایین
    فقط جعبه پلمپ باشه و مطلقا باز نشده باشه. توش هم یه پلمپ دیگه دور خود لپ تاپ داره که اگه باز شده باشه روش گرد و خاک می شینه. همینو دقت کنی کافیه
    آره خب اون پورت خیلی جدیده کار داره تا جا بیوفته ولی 2 برابر یو اس بی 3 سرعت داره
    سرعتش خوبه راضی کننده ست. بهتره با لاین نگیری چون پایداری اسنو رو نداره. فعلا باید چندتا آپدیت دیگه واسش بیاد تا ردیف بشه
    آره ترک پدش بی نظیره. 721 خیلی مدل خوبیه تبریک به حسن انتخابت

قوربانت . ممنون .

من 2380 پایینترینی بود که پیدا کردم . اللبته 2300 بدون گارانتی هم میداد .

قیمت اون مغازهای اولی 2500 و 2600 هم گرفتم . وقتی گفت 2380 با گارنتی دیگه فهمیدم پایینترینه

ولی خودش گفت بازم پایین میام .

اتفاقا خودشم نمیدونست لاین هست یا نه . گفت اگه نباشه هم برات خودم میریزم .

پس بگم نریزه ؟ بعد خودم راحت میتونم از طریق ایتونز اپل اپ کنم ؟

کلا میشه نرم افزار رایگاناشو از اپل استور به راحتی دان کرد ؟

تازه فهمیدم که انگار پورت hdmi و projectore هم نداره و باید تبدیلاشو بگیرم .

بعد یه چیزی من گفتم اگه بخوام رامشو 8 کنم چی ؟

گفت اونم 70 تومن خرج داره ولی میری سایت اپل میزنه 200 دلار برای رم 8 بیشتر میشه قیمت

این چه صیغه ایه ؟ رم 70 تومنی از همون نوع داخل لب تابه ؟ یا از این رمای بدرد نخوره ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قیمت رو زیاد می گن خودت اول باید بگی مثلا 2200 بی ضمانت قیمت داری تا تخفیف بیشتری بدن
    ما تو اوج گرونی تو اردیبهشت 2200 گرفتیم
    لاین روش عکس یه کهکشان آبی رنگ داره و اسنو یه شفق صورتی رنگه. یعنی از رو خود جعبه قابل تشخیصه
    بگو رو دی وی دی واست رایت کنه که خودت بعدا نصب کنی. اپل استور رو ایران بسته و بدون و پ ن باز نمی شه. باز هم بشه برنامه های رایگانش ارزش دانلود کردن نداره
    دوتا رم 2 گیگ 70 تومان؟ خیلی کمه و قطعا کیفیت چندانی نداره. رم کینگستون و سامسونگ خوبه اگه خواستی بگیری

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قیمت رو زیاد می گن خودت اول باید بگی مثلا 2200 بی ضمانت قیمت داری تا تخفیف بیشتری بدن
    ما تو اوج گرونی تو اردیبهشت 2200 گرفتیم
    لاین روش عکس یه کهکشان آبی رنگ داره و اسنو یه شفق صورتی رنگه. یعنی از رو خود جعبه قابل تشخیصه
    بگو رو دی وی دی واست رایت کنه که خودت بعدا نصب کنی. اپل استور رو ایران بسته و بدون و پ ن باز نمی شه. باز هم بشه برنامه های رایگانش ارزش دانلود کردن نداره
    دوتا رم 2 گیگ 70 تومان؟ خیلی کمه و قطعا کیفیت چندانی نداره. رم کینگستون و سامسونگ خوبه اگه خواستی بگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام . من میخوام یه 724 بگیرم اما تو یوتیوب دیدم که زیدن کسایی که میگن داغ میکنه شدید .

میخواستم بدونم کسایی که 724 دارن این مشکلو واقعا دارن یا نه .

من 724 رو یک ملیونو نهصد قیمت دارم . خوبه ؟

گفتم رمشم 8 کنم که اونم 150 تومن میشه .

بعد کسایی که این لب تابو دارن . کند نیست لب تاب . با لاین اخه میگن لاین 64 بیتی شده یکم سنگین شده .

بازی کردن با 724 چطوریه ؟ اصلا میشه بازی باهاش کرد ؟ اگه اره رو چه تنظیماتی ؟

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام
    724 اول در نظر بگیر که 13 اینچ ولی اون 721 که انتخاب کرده بودی 15
    در مورد داغ کردن من خودم فروشنده این جنسم چیزی نشنیدم.
    قیمتی که داری خوبه خیلی خوبه چون فروشنده نهایت داره 20 سود میگیره ازت.
    خیلی بالا گفته بهت رم و قیمت ماژول 4 گیگی 35 هزار تومان کینگستون اورجینال که 2تاش میکنه 70 که طرف 80 هزار هزینه تعویض داره میگیره که خیلی یعنی فکر کنم داره سود لپ تاب و اینجوری میگیره اینم یه شگرده
    نه کند نیست ولی اگه 8 گیگ کنی عالی میشه
    ببین 700 و 724 دستگاهایی هستن که کارت گرافیک ندارن و از چیپ intel 3000 استفاده میکنن ولی خوب اگه 8 گیگ رم بکنی از رم استفاده میکنه و قوی میشه ولی با این حال زیاد جالب نیست برای بازی ولی بده بدم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •