سلام دوستان
لطفا بگید
بهترین کوکی که برای 86 هست کدومه ؟
سلام دوستان
لطفا بگید
بهترین کوکی که برای 86 هست کدومه ؟
سلام خدمت دوستان
گوشیم ویروسی شده تجربه ای واسه پاک کردنش ندارم. چیکار کنم؟
انتی ویروس روش نصب نیست...
---------------------
1- از گوشیت بکاپ تهیه کن توسط برنامه Nokia PC Suite یا Nokia Ovi Suite
2- گوشیت را به حالت Mass storage یا Data Transferبه سیستم وصل کن و کلید Shift کیبورد را نگه دار که اگه ویروس از نوع اتوران باشه نتونه اجرا بشه
3- از تمام فایلهای صوتی و تصویری و عکس داخل هارد گوشیت یک جا کپی تهیه کن
4- حالا گوشیت را توسط کد #7370#* فرمت کن و قسمت رمز هم 12345 را وارد کن
5- بعد از بالا اومدن گوشی و تنظیم تاریخ و ساعت و کشور وارد منوی گوشی شو و از طریق خود گوشی هارد گوشیت را فرمت کن که اگر ویروس از خودش تو هارد اثری باقی گذاشته باشه نابود بشه
6- حالا می تونی فایلهای صوتی و تصویری و عکس که کپی کرده بودی را دوباره تو هارد گوشیت انتقال بدی
7- در آخر هم توسط بکاپی که گرفته بودی شماره تلفن و اس ام اس و یادداشتها را به حالت اول برگردون توسط Restore کردن
موفق باشی
ویروسهای کامپیوتر مثله اتوران روی سیمبیان و در کل عملکرد گوشی هم تاثیر میذاره؟ یا اینکه سیمبیان ویروسهای مخصوص به خودش رو داره؟
راستی بعد اینکه مموری رو فرمت کردم فایلا رو از سیستم کپی کنم توش باز ویروس منتقل میشه که.
یه موضوع دیگه اینکه کامپوترمم ویروسیه
موضوع آخر اینکه تو گوشی گزینه ای برای فرمت کردن مس مموری وجود نداره و فقط میشه مموری کارت رو فرمت کرد...
----------------------
نخیر تاثیر نمی زاره و ویروسهای سیمبیان فرق دارن البته گوشی شما عجیبه با امنیتی که داره ویروس گرفته باشه! چون این مشکل فقط برای گوشیهای -- شده ایجاد می شه! شایدم شما فکر می کنی که ویروسی شده
نه عزیز دلم چندین بار راجع به ویروسها توضیح داده شده و اگه دقت کنی گفتم از فایلهای تصویری و صوتی و عکس خودت کپی بگیری چون هیچ ویروسی تو دنیا ساخته نشده که بتونه به فایلهای تصویری و صوتی و عکس بچسبه!
و اگر شما می خوای بگی که قبلا فلان جا دیدی که یک ویروس با عکس منتقل شده بدون که اون فایل عکس نبوده و یک فایل اجرایی بوده که برای گمراه کردن قربانی از آیکون عکس استفاده کرده و یا پسوند فایل اجرایی را به یکی از پسونهای مربوط به عکس تغییر داده!
به هر حال ویروس فقط می تونه به فایلهای اجرایی بچسبه نه فایلهایی که گفتم حالا اگر قبول داشتی کاری که گفتم را بکن و اگر قبول نداری در مورد ویروسها مطالعه کن بعد کاری که گفتم را بکن و بازم اگر قانع نبودی هر کاری که دوست داری بکن
موفق باشی
دوست عزیز من هم میدونم به عکس و صوت و تصویر ویروس نمیچسبه. منظورم این بود که وقتی گوشی رو به کام وصل میکنم ویروس توش کپی میشه که البته الن فک میکنم که این طور نشه چون ویروس سیمیان تو کام هجرا نمیشه ویروس کام هم که رو سیمبیان تاثیر نداره.
اینکه میگم ویروسی شده یکی به این دلیله که یه فایل به ان 97 بلوتوث کردم که دوستم گفت گوشیت ویروسیه دلیلشو گفت یادم نمونده دوم اینکه مسیج گوشی خیلی گیر و کند شده بود خیلی بد اس ام اس رو سند یا تو draft ذخیره میکرد و با اینکه ریست کردم بازم خوب نشد اما کاری که شما میگی رو انجام دادم مشکل رف شد ولی هنوز فایلهل رو توش کپی نکردم.
به فایلهای جاوا ویروس میچسبه؟ و اینکه از چه نرم افزاری برای اسکن کردن استفاده کنم؟ ممنون
------------------
یادته تو پست اول گفتم گوشی را که به سیستم وصل می کنی کلید Shift کیبورد را بگیر که اگه ویروس از نوع اتوران باشه تو سیستم اجرا نشه!
به فایلهای جاوا هم نمی چسبه!
آنتی ویروس برای گوشی زیاده اما دوست عزیز همانطور که قبلا گفتم سیستم عامل سیمبیانی که رو گوشیته امنیت بالایی داره و ویروس توش نصب یا اجرا نمی شه مگر اینه 1- گوشیت را هـک کرده باشی 2- ویروس را خودت به طور دستی ساین کرده باشی و تو گوشیت ریخته باشی که فکر نمی کنم اینکار را کرده باشی!
به هر حال فکر نمی کنم به آنتی ویروس احتیاج داشته باشی
موفق باشی
کلا همونطور که گفتید ویروس سیبمبین با پی سی فرق داره ... ویروس های پی سی حداکثر رو سرعت رم گوشی تاثیر میزاره !
در مورد ویروس سیمبین که گوشی خود به خود ویروسی نمیشه ... ویروسو باید نصب شه تا کار کنه که cert نداره و اگه در حالت هـــک باشه امکان پذیره ...!
مرسی مشکل من حل شد.
یه سوال:
شما برای باز کردن صفحات وب و دانلود کردن با سیم کارت ایرانسل چه میکنید؟؟؟
مرورگر گوشی که با ایرانسل کار نمیکنه.
اپرا مینی هم کار نمیکنه.
من یه مرورگر نصب کردم به اسم opera.mod.3.12 که موقع نصب یه اسم عجیب غریبی داره که وقتی بازش میکنی مینویسه اپرا مینی هم صفحات رو خوب نشون نمیده متن جابه جا میشه و اینکه قابلیت دانلود نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)