من که ایرانسل ندارم، ولی این کلید واژه رو توی گوگل جستجو کنید:
راهنمای تنظیمات GPRS برای سیمکارت های ایرانسل
همون چند نتیجه اول پر از صفحاتین که میتونن به شما کمک کنن.![]()
من که ایرانسل ندارم، ولی این کلید واژه رو توی گوگل جستجو کنید:
راهنمای تنظیمات GPRS برای سیمکارت های ایرانسل
همون چند نتیجه اول پر از صفحاتین که میتونن به شما کمک کنن.![]()
سلام دوستان. ببخشید من سرعت اینترنتم اونقدر کمه که اگه بخوام این دویست صفحه قبلو بخونم 3 روز طول میکشه! من تا یه هفته پیش یه گوشی N82 داشتم که یه بار از فاصله 1 متری افتاد صفحه اون رنگ پخش کرد! 40 تومن دادم عوضش کردن ولی همین اتفاق افتاد دوباره صفحش خراب شد و روز از نو و روزی از نو! فروختمش با کلی ضرر. می خواستم ببینم که این 5800 با توجه به این که لمسی هستش این مشگل رو داره یا نه، ضمناً می خواستم ببینم که این گوشی امتیازش با چین یا فنلاند یا این که اصلاً فلاندیش در ایران هست یا نه. حدود قیمتش رو اگه بهم بگید ممنون میشم. فقط در مورد صفحه لمسیش بگید آیا مثل N82 این هم همون حساس که اگه هست بریم سراغ SE T700 !!!
""دوستان اگه میشه چند نفری در مورد این پست نظر بدن....""
من هم تو قسمت Phone Language و هم تو قسمت Writing Language فارسی دارم،بله میتونم تمام منوها رو روی فارسی قرار بدم.
اون فارسی که توی لیست برنامه های نصب شده میبینید مربوط به دیکشنریه.
اگه گوشیتون در Phone Language فارسی داره یعنی کلا گوشی شما دارای پشتیبانی زبان فارسی هست و دیگه اون جزئیات اهمیتی ندارن.حتی راهنمای گوشی هم فارسیه؟ بازی ماشین رانی نصب شده روی گوشیتون فارسیه؟
ممنون. پس مستر ریستش میکنم ولی وقتی کد رو میزنم ازم Lock Code میخواد. میشه بگید، این کدش چنده؟
ویرایش: پیداش کردم...![]()
مرسی ولی واسه 5800 نمیتونم پیدا کنم
تنظیماتی که هست مثل این گوشی نیست
bearer ذشغشی gprs باشه ولی 5800 چنین گزینه ای نیست.![]()
سلام
حالا من باید فایلم رو ازکجا بگیرم
ممنون
سلام دوستان، من این سوال رو تو تاپیک هک گوشیهای سری 60 هم پرسیدم ولی چون هنوز جواب نگرفتم گفتم اینجا هم که دوستان 5800 ی بیشترن بپرسم:
دوستان، من 5800 با فریمور 20 دارم و بعد از مستر ریست کردن، تونستم از شر ارور منقضی شدن مجوز یا همون expired certification رد بشم. حالا این HelloOX 1.03 رو از پست اول اون تاپیک دانلود و ساین کردم.
وقتی میخواد نصب بشه اول میگه برنامه با تلفن سازگار نیست. در هر صورت ادامه میدهید؟
بعد از اینکه میپرسه کجا نصب بشه چه کارت رو انتخاب کنم چه مموری گوشی رو پیغام خطای زیر رو میده:
دسترسی به برنامه مورد نیاز تایید نشد.
و خارج میشه و هیچی نصب نمیشه. مشکل از کجاست؟
با تشکر
سلام به همه ی دوستان.
من بالاخره گوشیمو آپدیت کردم.
هم مشکل شارژ حل شد،هم مشکل یه سری از نرم افزارام.
جالب بود که با اینکه گوشی دوتا دوربین داره ولی گزینه ی دوربین دوم نداشت.
بعد از آپدیت تمامی این مشکلات حل شد.
چند گزینه ی جدید از جمله search internet & my content هم اضافه شد که امکانات جالبی داره.
کم کم داشتم از این گوشی نا امید می شدم...ولی با این آپدیت یه کم امیدوار شدم.![]()
الان برای کسی که اخرین ورژن رو داره میشه بگید چی نوشته و چه عددی رو زده اخه من 2 ماه پیش اپ کردم ولی چند وقته پیش زدم هنوز هیچی برای دان نیومده بود یعنی شما دارید همون ورژن رو میگید؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)