تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 283 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    بالاخره منم قبول شدم

2. 3 کاربر از khafan8288 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دیدم همه دارن راهنمایی میکنن گفتم منم شریک بشم

چند نکته کلیدی

1.اول که سوار ماشین میشید حتی اگه صندلی و آیینه ها تنظیم بودم بازم دست بهش بزنید ( تجربه شخصی )
    2.کلا افسر کنار دستتون رو آدم حساب نکنید انگار کسی کنارتون نیست حتی اگه داد زد گفت چرا انقدر لفت میدی به حرفش توجه نکنید اینکارارو میکنن که هول بشین با خیال راحت کارتونو انجام بدین
    3.اگه دیدین ماشین مشکل داره امکانش هست خاموش کنید هنگام راه افتادن پدال گازو فشار بدین دور موتور برسه به 2..2/5 بعد اروم اروم کلاچ رها کنید ( البته بعد که راه افتاد یجوری نرید افسر فکر کنه میخواین تست 0 تا 100 خودرو بگیرین )

اگه جایی که میگه پارک دوبل کنید دیدن سربالایی بود حتما بزنید دنده عقب پا کامل روی کلاچ بدون اینکه کلاچ درگیر کنید اروم اروم با ترمز ماشینو پارک کنید ( دوستم سربالایی با دنده خلاص پارک دوبل کرد افسر میخواست بکشش )

اگه سراشیبی بود پا روی ترمز بعد دنده عقب یکم کلاچ رو بیارید بالا ماشین یک کوچولو میلرزه بعد پارو از روی ترمز بردارین یکم گاز بدین برید عقب پارک کنید ( راهنمای سمت راست یادتون نره )

بعضیا میگن بجای اینکه ترمز بگیریم ترمز دستی بکشیم بالا دنده عقب بزنیم بعد ترمز دستی بدیم پایین بریم عقب..باید بگم اره اینجوری هم میشه اما خیلیا اینجوری به خاطر استرس یادشون میره ترمز دستی دوباره بدن پایین و ماشین خاموش میشه اما روش اول چون مجبور میشین گاز بدین پاتونو از روی ترمز برمیدارین ( افسری که ازم امتحان گرفت یجوری بود که اگه ماشین چند سانت میرفت جولو رد میکردت واسه همین با روش اول درست پارک کردم و قبول شدم.)

در اخرهم کلاچ میگیرین بعد ترمز دستی بالا و دنده خلاص تحویل افسر میدین با دست راست هم درو باز میکنید میرید بیرون...اول دنده خلاص نکنید بعد ترمز دستی بکشید چون اشتباهه اگه جایی سراشیبی باشه خلاص بکنید ماشین حرکت میکنه دوستم سر همین رد شد اول خلاص کرد بعد ترمز دستی کشید.
    اگه بازم کمک خواستین در خدمتم
    Last edited by Metallove; 09-07-2013 at 14:15.

4. 7 کاربر از Metallove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستان فیش بانکی ملی که به حساب راهنمایی و رانندگی واریز میشه تا مهلت دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.یه سوالی داشتم اما تایپیکشو نداشتین.میخواستم در مورد فراخوان مجوز راه اندازی پلیس +10 بهمن 91 بدونم.کسی هست کمکم کنه.می خواستم بدونم که نتایج نهایی رو کی اعلام میکنن و تعداد مجوزی که برای شهر تبریز در نظر گرفتن رو بدونم.اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه.با تشکر

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان الان هزینه آموزشگاها چقدر شده؟

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    کسی امتحان فرمان ب2 داده؟ من همین هفته دارم. بچه هایی که قبول شدن میگفتن که باید گواهینامه ب1 و پوشه و کد پستی رو باید بدی اموزشگاه تا اونا پست کنن. خب یعنی تا وقتی گواهینامه ب2 بیاد نمیشه رانندگی کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

دوستان الان هزینه آموزشگاها چقدر شده؟
    کلا فکر میکنم 300 تومن بشه

10. 2 کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

دوستان فیش بانکی ملی که به حساب راهنمایی و رانندگی واریز میشه تا مهلت دارن
    فکر نمیکنم مهلتش تموم بشه

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و بردم آموزشگاه ثبت نام کردم. ولی گفتن چون از طرف دانشگاه یه شهر دیگس باید برای آزمون های آخر تاییدیه راهنمایی و رانندگی اون شهر رو هم داشته باشه. حالا چون اون شهر از محل سکونتم دوره و فعلا نمیتونم برم تاییدیه بگیرم اگه شهریه آموزشگاه رو پرداخت کنم و سر کلاس ها هم حاضر بشم بعدا که بخوام تاییدیه بگیرم از طرف راهنمایی و رانندگی به مشکل برنمیخورم؟ منظورم اینه که اونا برای زدن مهر تاییدیه ممکنه سخت گیری کنن؟!

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و بردم آموزشگاه ثبت نام کردم. ولی گفتن چون از طرف دانشگاه یه شهر دیگس باید برای آزمون های آخر تاییدیه راهنمایی و رانندگی اون شهر رو هم داشته باشه. حالا چون اون شهر از محل سکونتم دوره و فعلا نمیتونم برم تاییدیه بگیرم اگه شهریه آموزشگاه رو پرداخت کنم و سر کلاس ها هم حاضر بشم بعدا که بخوام تاییدیه بگیرم از طرف راهنمایی و رانندگی به مشکل برنمیخورم؟ منظورم اینه که اونا برای زدن مهر تاییدیه ممکنه سخت گیری کنن؟!
    سر امتحان افسر بهت گیر میده که چرا مهر نخورده ، اما اگه آدم خوبی باشه میگه برو کارتو ردیف کن ولی نگو ک امتحان دادی ! بگو قراره چند روز دیگه امتحان بدم تا راهنمایی رانندگی هم گیر الکی نده !

ولی از من میشنوی برو زودار کاراشو ردیف کن ! شاید افسره اذیتت کنه !

----

یه سوال :

هنوزم قانون یک سال ممنوعیت از رانندگی تو جاده ها وجود داره تو گواهینامه هایی ک امسال صادر میشن یا نه ؟

14. 2 کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •