کرکش نکنید
چون با دستکاری در سورسه برنامه باعث ایجاد باگ میشه
و کسپرسکای کرک رو به عنوان ویروس مشناسه
از کی هایی که دوستمون در صفحه قبل قرار دادند استفاده کنید
کرکش نکنید
چون با دستکاری در سورسه برنامه باعث ایجاد باگ میشه
و کسپرسکای کرک رو به عنوان ویروس مشناسه
از کی هایی که دوستمون در صفحه قبل قرار دادند استفاده کنید
دوستان یه لطفی کنن اگه سایتی هست که جدیدترین کلید های کاسپر رو میزاره معرفی کنن
ممنون
سلام خدمت همهی دوستان
من چهار روز دیگه وقت نسخه آزمایشیم تموم میشه. اگه زحمتی نیست منو یه راهنمایی کنید که چیکار کنم؟ کد فعالسازی میشه پیدا کرد یا باید از کلید استفاده کنم؟ کاسپر اسکایم 2010 هستش واسه همین کمی برام تازگی داره چون تا قبل عید از 2009 استفاده می کردم. پس بنابرین یه لطفی کنید و با من گامبهگام بیاید جلو!
همین جا پیشپیش از همه تشکر می کنم.
سلام
تریال ورژن هست تمام درایو ها را انجام دادم ولی در یک درایو به 30 درصد که میرسه و به یک فایل جاوا که میرسه متوقف میشه و سیستم هنگ می کنه و باید ریستار کنم نمی دونم مشکل از کجاست ؟
Last edited by armin15000; 10-04-2010 at 03:00.
سلام
برای دریافت کی های جدید به سایت زیر بروید:
www.kavkiskey.ir
Last edited by jax2; 10-04-2010 at 13:44.
سلام ! میگم شما این کلید هایی که میدید فایل هستند ! اما من کاسپراسکای 2010 رو دانلود کردم ! واسه وارد کردن کلید هیچ دکمه Brows نداره و فقط باید یک سریال وارد کنی !!!
بینید !!!
میشه بگید باید چیکار کنم که دائمی فعال بشه !؟؟؟؟
برای وارد کردن فایل اول اتصال به اینترنت خودتونو قطع کنید و بعد داخل همون پنجره ای که گفتید
یه کد بلک شده مثل UC8M6-3VC2W-3CD56-WRGEA رو وارد کنید و روی next کلیک کنید
یه ارور میده روی ok کلیک کنید.این جوری وارد پنجره ی انتخاب کی میشید.حالا راحت کی خودتونو انتخاب کنید و بعد روی next کلیک کنید.
راستی شما می تونید با وصل شدن به اینترنت و انتخاب گزینه ی activate trial lisence از 30 روز استفاده ی رایگان از آنتی ویروس استفاده کنید.فقط گزینه رو انتخاب کنید و روی next کلیک کنید تا برنامه یه سریال از سایت بگیره و 30 روز شما فعال بشه.
سلام دوستان
کی های جدید kaspersky internet security 2010
لینک دانلود مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا این kaspersky internet security 2009 من پس کی بناست آپدیتش تموم بشه.؟ یه ماهه مرتب داره آپدیت میشه اما تمومی نداره! نکنه مشکلی داره!
سلام
شما برید قسمت لایسنس ببینید چند روز باقی مونده داره.
تاریخ سیستم حتما باید میلادی و درست باشه دقیق دقیق.
اگه همه چی ردیفه مشکلی نیست.
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
کسپرسکی اپدیت هست ؟ با تاریخ درست میلادی؟
اگه هست. سی دی بوت رو دانلود کنید با اون اسکن کنید یا از محیط سیف مد بیاد بالا و اسکن کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)