Norton Internet Security 2012 v19.0.0.128 / Final+Crack
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Internet Security 2012 v19.0.0.128 / Final+Crack
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Key nis 120days 09 july 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.از اپدیت های 2011 میشه برای 2012 استفاده کرد؟
دوستان عزیز نسخه oem که منتشر شده چه فرقی با بقیه نسخه ها داره؟ممنون
محتوای مخفی: NIS 2011 New Serial | 09/07/2011
اخرین نسخه بعد از نسخه بتا یا ازمایشی هست و بعد از نسخه oem نسخه Final هست که نسخه اصلی اون نرم افزار میشه
من یه du meter یکیم idm رو بهم میگه مشکوکه از طریق اینترنتی گفتم چک کن trust بودنشو چک کن جفتشو میگه نشانه های زیادی وجود داره که ویروسه
چی کار کنم ؟پاکشون کنم؟البته با آنتی ویروسش که چک میکنم ویروس شناسایی نمیکنه
راستی دوباره وی پی کار نمیکنه-میخوام پاکش کنیم ببینم درست میشه -آپدیت ها رو از کجا کپی کنم ؟بعد همین جا برگردونم آپدیت هام بر میگرده ؟
الام رفتم توی xp راحت به وی پی وصل شد
من نمیدونم این چه چیزیه که هر دفعه باعث میشه وی پی های ما دیگه وصل نشند و مجبور به حذف آنتی ویروس میشیم
نمیدونم شایدم این خودش یه ویروسه که هیچ آنتی پیداش نمیکنه
الان du meter و idm رو که بهش مشکوک بودو پاک کردمو یه سرچ کامل زدم اما فایده ای نداشت
جایی نداره مه بهش بگم که کانکشن وی پی مورد اعتماد منه ؟
یعنی اینم پاک کنم ؟تازه ازش خوشمون اومده بودا
محل نگه داری اپدیت:
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_18.5.0.125
پوشه defination رو کپی کنید
اون دوتا برنامه که مشکوکه اون موردی نداره چون یه سری یوزر ها اونارو ار جاهای نامعتبر دان میکنن مشکل به هم میزنه به سایمنتک گذارش میدم و از تو تراس درش میارن و رای منفی میدن
برای وی پی ان از توی setting برید و تنظیمات نتورک برید به program control و Remote Access Phonebook رو Allow کنید شاید وی پی ان شما از پورتی که استفاده میکنه کار های مشکوک دیده و بلوکش میکنه من که چنین مشکلی رو نداشتم با وی پی ان احتمالا همین باید باشه شما سر ماه از یه جای دیگه وی پی ان بگیر تست کن![]()
Key nis 120days 10 july 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)