ظاهرا sony ericsson با T-mobile قرار داد بستن برای استفاده از دسته کنترل Zeemote:
برای بازی:Fast & Furious
سونی اریکسون پاینده.
ظاهرا sony ericsson با T-mobile قرار داد بستن برای استفاده از دسته کنترل Zeemote:
برای بازی:Fast & Furious
سونی اریکسون پاینده.
Last edited by hamed1297; 14-05-2009 at 22:11.
W205 Walkman в новом цвете Creamy White
Технические характеристики Sony Ericsson W205 Walkman:
Сети: GSM/GPRS 900/1800
Дисплей: TFT, 1,8-дюймовый, разрешение 128x260 точек, 65 тыс. цветов
Камера: 1,3 Мп, 2,2-кратный цифровой зум, запись видео
Память: 5МБ встроенной, слот для карт памяти Memory Stick Micro (M2) до 2 ГБ (1ГБ в комплекте)
Коммуникации: Bluetooth, USB
Аудио: поддержка форматов MP3/AAC, плеер Walkman, FM-радио с RDS, стерео-гарнитура в комплекте поставки
Время работы: в режиме разговора до 9 часов, в режиме ожидания до 425 часов, в режиме прослушивания музыки: до 13,5 часов
Габариты: 92x47x16,4 мм
Вес: 96 г
==============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان موفق باشید ...شب خوش !
یا سونی اریکسون !
بچه ها متشکریم --- بچه ها متشکریم----
خیلی دستتون درد نکنه بسی استفاده کردیم
دستتون درد نکنه دوستان.
حدودا کی وارد بازار ایران میشن ؟
اون خبر که در مورد پخش جزییات i do هست هنوز سره جاشه؟
تاریخش فکر کنم 23 یا 22 بود.
جدید ترین ویدیو از آی دو که وب براوزر هم نشون میده :
=====کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
28 می هم که صحبت شد مثله اینکه اسمارت فون نیست اینکه میخواد معرفی شه ... جاوای تاچ اسکرین هست ... اولین گوشی جاوای تاچ اسکرین برای بازار جهانی ..(تو ژاپن زده بود قبلا )
من فکر کنم 28 ام هست.تاریخش فکر کنم 23 یا 22 بود.
به زودی انشالاحدودا کی وارد بازار ایران میشن ؟![]()
ممنون از خبرهای مفیدی که میگذارید.جدید ترین ویدیو از آی دو که وب براوزر هم نشون میده :
یه نکته جالب اینکه توی چند ثانیه آخر ویدوئو طرف تلاش میکنه عکس رو به سبک آیفون زوم کنه.نکنه خیال کرده مولتی تاچه؟
این هم خوبه.ایول.جاوا که بقیه برندها دارن که تاچ باشه.نه؟مثلا LG.28 می هم که صحبت شد مثله اینکه اسمارت فون نیست اینکه میخواد معرفی شه ... جاوای تاچ اسکرین هست ... اولین گوشی جاوای تاچ اسکرین برای بازار جهانی ..(تو ژاپن زده بود قبلا )
12 روز و 9 ساعت و 45 دقیقه مونده تامعرفی.
معمولا وقتی SE میخواد یه چیز شاخی معرفی کنه کانتر میزاره.
It’s less than two weeks left to the great event, that will be on 28th of May. SEMC Blog has been launched small countdown timer. Look up and you can watch how many days, hours, minutes and seconds left to 28th of May.
On the one previous press-release Sony Ericsson claimed, that on 28th of May will be Entartainement Unlimited annoucement. Sony Ericsson will announce at least one new device. And don’t forget about the new high-end device from Sony Ericsson, which has concept name Idou. Hopefully Sony Ericsson already invent model name for this concept device and we will know final model name and full specifications of Sony Ericsson Idou on the 28th of May.
مثله اینکه یکی از بچه ها گفت 26 می .پس تاریخ رلیز w995 d کی است؟
ها فکر کنم از همونا باشه ..ال سی دی گنده و تاچ و اینا !این هم خوبه.ایول.جاوا که بقیه برندها دارن که تاچ باشه.نه؟مثلا LG.
البته بعضیها نظر دیگه ای دارن !ممنون از خبرهای مفیدی که میگذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)