من ان وي دارم در حال حاضر
ولي يه دي وي 6 مي گيرم تست مي كنم واست
من ان وي دارم در حال حاضر
ولي يه دي وي 6 مي گيرم تست مي كنم واست
Last edited by lovelord2020; 18-06-2010 at 10:53.
آخر این دوتا مدل گرافیک خوبه یا نه لورد جان ؟!
چه بدي داري عزيزم؟
به درد گيم نمي خوره
البته مي توني باهاش تمام بازي هاي روز رو اجرا كنيا
ولي صرفا واسه گيم بخواي! مدلاي بهتري هست
در كل راضي كنندست
من اگه بخوام لپ تاپ بگبرم اين سري گرافيك واسم كافيه در كنار رم حد اقل 8 و سي پي يو core i 7
سلام به همه
راستش من می خوام یه ان وی بگیرم ، کار هام هم بیشتر برنامه نویسی های سه بعدی توی دات نت هست و بیشتر به پردازشگر قوی نیاز دارم و از طرفی هم برای ایجاد ویندوز مجازی با وی ام ویر به رم بالا نیاز دارم ، گه گاه هم بازی می کنم ، برای همین بهترین لپ تاپی که پیدا کردم ان وی بود ، ولی حالا هر چی تو بازار می گردم نیستش ، ایران نوت بوک گفت 3 تا آوردم 2 روزه فروخته شد ، یکی هم گفت باید سفارش بدی برات از دبی بیارن ، حالا چی کار کنم به نظرتون ، جایی هستش که با کانفیگ I7 و 5830 بشه این لپ تاپ رو پیدا کرد ، یا این که برم سراغ اسوس G51JX و یا در نهایت N61JQ ، اگه کسی می دونه کجا می فروشن بگن ، راستی تجربه کار باهاش چجوریه ، می دونم که زیاد داغ می کنه ولی خوب غیز از داغ کردن منظورم هست ، به نظرتون میشه تو ایران مدل 1110EA رو پیدا کرد ؟؟؟
من hp مدل pavilion dv6 دارم و هم از ظاهرش و هم کار آییش راضی ام.
ان وي اگه از داغ كردنش كه مربوط به كانفيگ وجنس بدنه مي شه صرفه نظر كني و اكترنال بودن بلوري رايتر يا دي وي ذدي رايترش برات مهم نباشه بهترين انتخابه
اما اگه اينجاها پيدا نمي كني نرو دنبالش چون ساپورت خوبي نخواهد داشت
اگه قرار باشه سفارش بدي هم بيارن كلي الافت مي كنن بعدشم چند برابر بهت مي فروشن
در مورد اونجايي كه گفت 3 تا اورده هم سفارش به اج پي در مورد مدلاي سفارش امريكا و اروپا تعداد 50 تاييه تو سايت اچ پي هم مي توني ببيني
من ان وي دارم اذيتم مي كنه
البته باطري فوق العاده اي داره كه به عنوان يه لپ تاپ پرتابل محشره در كنار كانفيگ روياييش
تو ايران مي توني precision دل رو راحت تر و مطمئن تر بگيري با كانفيگ در حد ان وي m6500
M6500 1.73~3.06 8
16GB
1000++
17 WUXGA 2.5 1GB nVidia Quadro FX2800
7 UL
CPU( i7-820QM)/win XP / WB / BL / FP / 9Cell / (silver)
كانفيگ رو از ليست قيمت زيگورات كپي كردم اگه بد كپي شد ببخشيد
مدلاي مشابه زياده تو برناي ديگه
ان وي ارزونترينشون تو دنياست
ولي تو ايران از اين خبرا نيست
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز وایومن ؛
تصمیم گرفتم Asus G73JH بگیرم ، ولی گویا فعلا" قیمتش غیر واقعی هست .
بازم تشکر ، اگر ان وی خوش قیمت که گارانتی ها بیارن دیدین به بنده پیام بدین تا 2-3 هفته دیگه ، خیلی ممنون
دوست عزيز پاويليون دي وي سيكس سري لپ تاپه نه مدل
سلام دوستان من دانشجوی معماری هستم.. دنبال لب تاپی میگردم که cpu core i7 رم بالا و گرافیک بالا داشته باشه.. بنظرتون کدوم مدل های hp بدردم میخورن؟ خواهشن کمکم کنین آخه هرکس یه چیزی میگه.. ممنون
اينجام چيزهاي بيشتري مي شنوي
اما به نظر من 2380 از سري دي وي تري عاليه
چون تو معماري هيچ طراحي سازه اي انجام نمي شه و به اناليزاي سنگين احتياج نيست كه كور اي سون نياز داشته باشي
اگه به قول يكي از استاتيد دانشگاهيم موقع دانشجويي , قراره بشي مهندس يقه سفيد برو سراغ 2300 دي وي سيكس 8 گيگ.پرتابل بودن لپ تاپ از الويت هات حذف مي شه.به خاطر وزن اين سري
ولي من dv3-2380 رو باز پيشنهاد مي دم
كاربردي تره به خاطر وزن كمتر.مشخصاتشم قابل قبوله
تو سايز خودش يكي از بهتريناست.
Last edited by lovelord2020; 26-06-2010 at 08:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)