دوستان
گوشی من بعد از یه یک ربع بازی کردن یا مثلا چندتا تم نصب کردن یکم گرم می شه.مال شما هم اینطوریه؟
دوستان
گوشی من بعد از یه یک ربع بازی کردن یا مثلا چندتا تم نصب کردن یکم گرم می شه.مال شما هم اینطوریه؟
من گوشیمو هفته ای 2 بار شارژ میکنم البته با استفاده معمول اگه یک سری کارهای اضافه مثل موزیک زیاد یا gps استفاده کنم هفته ای 3 بار شارژ میکنم
موید باشید![]()
در حد خیلی خوبیه و من شخصا مشکل خاصی باهاش نداشتم.نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به هیچ صورتی نمیشه با دیال آپ up date کرد؟آخه من adsl ندارم.تو فامیل هامون هم adsl ندارن.
دوستان من N95 8gb دارم .. این گوشی رو هم خودم از انگلیس اوردم ... از این چینی ها یا تحت لیسانسهای ایران نیست ...
روی خود جعبه نوشته شده UK ....
هم گوشی و هم تمام قطعاتش اصل فنلاند هست ... میتونیم برای اطمینان یش هر کسی که خواستین نشون بدیم ...
.
فوق العاده سالم و تمیز هم هست ... اصلاً خط و خش نداره ...
گوشی رو به آخرین فریمور آپدیت کردم ... زبان فارسی اضافه کردم ... گوشی هک شده هست و تمام برنامه های ساین نشده رو نصب میکنه ... تمام بازیهای Nagage روش نصبه و ..
.
اگه هر کدوم از شما دوستان خواست گوشیشو تعویض کنه من هستم ....
سلام دوستان
من فردا دارم میرم این گوشی فوق العاده رو بگیرم !!!!
از تمامی دوستان خواهش دارم اگه نکته ای ، موردی ، چیزی هست بگید که فردا بعد از خریدش پشیمون نشم !!!
تقلبی رو از اصلش چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟
در مورد قیمت اطلاع داری ...؟ میدونی چند هست ...؟
.
من امروز قیمت گرفتم 410 تومن ... خواستی آدرس و تلفن بدم ... بیا میدم تماس بگیر 66710125 66710225
کسی برای تعویض یا فروش نبود ....؟؟؟؟![]()
نه من که تا حالا ندیدمدوستان
شما برو به نمایندگیش نشونش بده
اگه یه سری تنظیماتو دستکاری کنی به هیچ وجه پشیمون نمیشیسلام دوستان
من فردا دارم میرم این گوشی فوق العاده رو بگیرم !!!!
از تمامی دوستان خواهش دارم اگه نکته ای ، موردی ، چیزی هست بگید که فردا بعد از خریدش پشیمون نشم !!!
تقلبی رو از اصلش چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟
فکر نمی کنم مدل تقلبیش هم موجود باشه اما شما اگه می تونی برای اطمینان با گارانتی بگیر
اگه گیر بیاد 16 گیگشو با گارانتی اصل میگیرم !
16 گیگ با گارانتی مایکروتل کسی قیمت داره ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)