نه به صورت رایگان هم میشه اکانت ساخت و برنامه دانلود و نصب کرد.
نه به صورت رایگان هم میشه اکانت ساخت و برنامه دانلود و نصب کرد.
حالا اگه خواستی اون پولیا رو دان کنی چی؟نه به صورت رایگان هم میشه اکانت ساخت و برنامه دانلود و نصب کرد.
بالاخره میخواد دیگه؟؟
وا اون لینکام که هیچ کودوم کار نمیکنه. یعنی dl نمیشه. برا بلوتوثو میگم.
دوستان اگه میشه یه لینکایی دیگه اگه دارین پست کنین برا ئ بلوتوث. اینا نشد چند بار امتحان کردم.
ببخشید اشتباه شده بود .اما لینک سوم کار میکرد ...
به هر حال تصحیح شد!!!
لینکا رو همینجا میذارم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی یه جوریه!!!!:
یادتون نره اینا همگی با فرمت deb هستن نه ipa ...
توجه کن 8 گیگ نسل 2 و نسل 3 اساساً یکی هستند.. اگه فروشنده خواست با قاطی کردن این دوتا حواست رو پرت کنه این نکته رو در نظر بگیر ...
حدود 230 تومن .. شاید چند تومن بالا و پایین.
مرسی از ahmad72 دانلود کردم از لینکه دوم اما همونطور که گفتی فرمتشdeb هست و وقتی ادش کردم اصلا تو اپلیکیشنام نیومد. باید چه جوری اجراش کنم؟؟؟؟![]()
دوست من همینجوری که نمیتونی فایل های deb رو بریزی اموزش خاصی داره توسط ترمینال باید بریزی ! ...
اونوقت اگه برنامه خواستی پولی هم که باشه هر چی باشه توی سایت های دیگه میشه دانلود کرد و لذت برد...
برای اکانت اونجوری هم آره باید یه مستر کارت یا ویسا ... داشته باشی و قانونی بخری اگه میخوای![]()
مرسی از ahmad72 دانلود کردم از لینکه دوم اما همونطور که گفتی فرمتشdeb هست و وقتی ادش کردم اصلا تو اپلیکیشنام نیومد. باید چه جوری اجراش کنم؟؟؟؟
دوست من همینجوری که نمیتونی فایل های deb رو بریزی اموزش خاصی داره توسط ترمینال باید بریزی ! ...
ترمینال چیه دیگه؟؟؟
خواهش می کنم ...
نیازی به ترمینال نیست ...
به وایرلس دسترسی داری؟اگه جوابت مثبته بگو که بقیه ی راه رو بهت بگم ...
خیلی سادست ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)