تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 1138 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

درود بر عزیزان...

دوستان سوالی داشتم. نمیدونم جاش هست یا بد جا میپرسم.

راستش دنبال دو سوژه هستم. یکی یه نوای مدل بالا مثلا 69 یا 70 بکر (یا بیوک مثلا 65 شمسی بکر)

و دیگری یه ماسل به در بخور برای بازسازی. خیلی هم از پونتیک 72 خوشم میاد.

در این دو مورد چه باید بکنم؟ همین هفته قبل یه نوای صفر رو از دست دادم. حتی جای پلاکش رو هم سوراخ نکرده بودن. یه بابایی 12 خرید بردش تهران.
    من یک روز دیر بهش رسیدم. حالا با توجه به اینکه من آبادانم و ... و کارمند! (یعنی مثلا نمی تونم سه ماه ول کنم برم تهران بگردم) آیا امیدی هست نتیجه بگیرم؟

2. این کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

بله من هم از عقب مک وان خیلی خوشم می آید..mach که همان ماخ خوانده میشود در واقع سرعت حرکت صوت در دما و فشار استاندارد سطح دریا است و حدودا 333 متر در ثانیه است..سرعت حرکت اجسام پرنده نیز با این مقیاس سنجیده میشود مثلا جنگنده f 14 با سرعت 2.5 ماخ حرکت میکند و حدود همان 2500 کیلومتر در ساعت است..البته این توضیحات کلی است و توضیح دقیقتر را میتوانید در سرچ پیدا کنید..
    برای خودروهای کلاسیک گفته شده که قرار است برنامه هایی گذاشته شود تا از اوراق شدن و منع تردد آنها رفع شود..گویا کارتهایی هم صادر خواهد شد که البته حالا حالا مانده تا اجرا شود اما همین که برنامه اش به جریان افتاذ=ده دیگه خیال من که راحت شده و دنبال رویای خودم هستم..البته هنوز کارهایی مانده که باید انجام بدهم..
  4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

من نمیگویم نوا بد است اما تا وقتی پونتیاک..کامارو..موستانگ..دو ج چارجر و چالنجر و...هست هیچ وقت 12 میلیون بابت نوا و بیوک نمیدهم اگر هم صفر کیلومتر باشد..!!!من باشم یا یک تمیزش را میگیرم(ماسل) یا برای بازسازی یکی ارزان پیدا میکنم.
  6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

واقعا عجب کیفی میکنند این پیر مردها...!!!حالشان از ما جوانتر ها که خیلی بهتره!!!!!

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

ببخشید این عکس را گذاشتم اما خیلی خنده دار بود!!!!!!!
    من حاضر نیستم این کار را با یک ماسل انجام بدهم چه رسد به پیکان..!!راستی صاحبش فکر کرده خیلی جالب شده؟؟!!
  10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رضا جان یه سوال:
    اون مکوان رو که از نزدیک دیدی توجه نکردی که ماشین تصادف شدید داشته یا نه؟
    از یه نفر شنیدم که ماشین تصادف شدید داشته....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

این اولین امضاء من است!!حسابی موستانگ زده شدم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض مک وان

سلام.

برای کاپوت مک وان مدلهای 70 تا 73 چند جور رم ایر وجود دارد و آیا آنها مستقیما به دهانه کارب متصل هستند یا فقط نمایشی محسوب میشود؟
    Last edited by camaro lt; 05-01-2010 at 01:24. دليل: مک وان

14. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام

من نمیگویم نوا بد است اما تا وقتی پونتیاک..کامارو..موستانگ..دو ج چارجر و چالنجر و...هست هیچ وقت 12 میلیون بابت نوا و بیوک نمیدهم اگر هم صفر کیلومتر باشد..!!!من باشم یا یک تمیزش را میگیرم(ماسل) یا برای بازسازی یکی ارزان پیدا میکنم.
    جز کاماروی عزیز بقیه دوستان که قابل ندونستن و هیچ راهنمایی نکردند ...

کامارو جان فرمایش متین ولی من اون نوای مدل بالا رو میخوام جایگزین 405 مدل بالام بکنم. باید ماشین خانوادگی و بی آزار باشه. حالا شما قضاوت کنید. چلنجر و امثالهم که حداقل به دلیل نداشتن فضای کافی (بقیه مسایل به کنار) نمی توانند مشکل را حل کنند.

اما خب عرض کردم به عنوان خودروی دوم دنبال یه ماسل هستم که ارزش هزینه ای که می خوام بکنم رو داشته باشه و ضمنا موت.ر و متعلقات رو از دبی میگیرم. پس یه جیزی می خوام که با این هزینه نسبتا هنگفتی که میخوام بکنم و دارو ندارم رو به پاش بریزم یه چیز کلکسیونی و خوب و استاندارد ازاب در بیاد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    البته تیونینگ تاک هم دارم دنبال می کنم و پست همه رو میخونم.

16. 2 کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیاوش جان اگه تصمیمت رو گرفتی که خیلی عالیه... نوا و بیوک و کادیلاک و مونت کارلوش هم فرق نمی کنه (خدایی راس میگم) مهم اینه که آمریکاییه و GM طراحیش کرده.. من حتی جرات نمی کنم به 6 سیلندر های GM توهین کنم.. حتما یه دلیلی داشته که 6 سیلندر تولید کردند... !! و هنوز هم حتی 6سیلندر خطی هم می سازند...

سیاوش جان یه نوا ی تمیز تو سایت IranMashin بود... حتما برو ببین چطوریه.. به نظر خیلی تمیز میومد.. لینکش رو می ذارم

من این چند تا لینک رو واست فقط واسه این گذاشتم که بدونی میشه ماشین کم قیمت و سالم هم گیر آورد.. تازه اینا قیمت اینترنته.. بیرون نت کمتر از اینه..

اینا بیوک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    این بیوک دو در که کلی پرچمش بالاست
    کد:
    این نوا ی خیلی تمیز و سالم ( می تونی 3 تومن هم با چک و چونه ازش بخری) مدل 1357
    کد:
    ببین نظر من اینه که : ما نباید مث بقیه فکر کنیم، یعنی اگه شما یه نوای 57 (مث این بالایی) رو پیدا کردی و کاملا سالم بود، معامله اش کن... نه اینکه مث بقیه مردم با توجه به سن ماشین تصمیم گیری کنیم..
    البته تمام این حرف ها در صورتیه که مطمئن باشی که نوا جز ماشین های کلکسیونی خواهد بود !!!!!!!!! وگرنه که اسقاط میشه..

=================

نکته ای که من می خوام بگم اینه که : به نظر من (و البته معقولانه) اینا میان و اعلام می کنن : هر کی می خواد ماشین فرسوده اش رو نگه داره باید عوارض بده و بنزین کم می دن و از این بحثـــــــا... مث خارج....

اینا هم که از خداشونه بیان از ملت یه پول عوارض هم بگیرن...

وگرنه اون پیکان مدل 1350 جگری که اکثر تهرانی ها می شناسنش، تو تهران تک هستش... و با این که پیکانه ولی واسه خودش اعجوبه ایه... (ماشین دقیقا مث یه پیکان 1350 فابریک هستش، با بهترین جنس رنگ) !!! اون رو که نمی تونن اسقاط کنن... یعنی خود راهنمایی رانندگی هم دلش نمیاد، چه برسه به صاحب ماشین.. !!!!

در ضمن موضوع دیگه اینه که سیا.س.ت اینا یه عمره همینه... اول میان مردم رو عذاب می دن بعدش درستش می کنن... مطمئن باشید تمام این مسائل خودرو های فرسوده و از رده خارج قبلا تماما" برنامه ریزی شده و هدف از زجر دادن مردم در حالت فعلی سیاس.ت این دوستان هستش..

وگرنه اینجا نه کسی دلش واسه بنزین می سوزه، نه واسه هوا، نه محیط زیست و نه مردم بدبخت !! پول و عوارض و مالیات رو عشقه.. تا حالا که همین بوده.. از این به بعد هم همین خواهد بود... یعنی ما انقدر پیشرفته شدیم که برای جلوگیری از مصرف سوخت ماشین اسقاط کنیم؟؟؟

اینجاس که باید گفت : انرژی هسته حق مسلم ماست
    Last edited by mard_khasteh; 05-01-2010 at 03:33.

18. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •