سیاوش جان اگه تصمیمت رو گرفتی که خیلی عالیه... نوا و بیوک و کادیلاک و مونت کارلوش هم فرق نمی کنه (خدایی راس میگم) مهم اینه که آمریکاییه و GM طراحیش کرده.. من حتی جرات نمی کنم به 6 سیلندر های GM توهین کنم.. حتما یه دلیلی داشته که 6 سیلندر تولید کردند... !! و هنوز هم حتی 6سیلندر خطی هم می سازند...
سیاوش جان یه نوا ی تمیز تو سایت IranMashin بود... حتما برو ببین چطوریه.. به نظر خیلی تمیز میومد.. لینکش رو می ذارم
من این چند تا لینک رو واست فقط واسه این گذاشتم که بدونی میشه ماشین کم قیمت و سالم هم گیر آورد.. تازه اینا قیمت اینترنته.. بیرون نت کمتر از اینه..
اینا بیوک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
این بیوک دو در که کلی پرچمش بالاست
کد:
این نوا ی خیلی تمیز و سالم ( می تونی 3 تومن هم با چک و چونه ازش بخری) مدل 1357
کد:
ببین نظر من اینه که : ما نباید مث بقیه فکر کنیم، یعنی اگه شما یه نوای 57 (مث این بالایی) رو پیدا کردی و کاملا سالم بود، معامله اش کن... نه اینکه مث بقیه مردم با توجه به سن ماشین تصمیم گیری کنیم..
البته تمام این حرف ها در صورتیه که مطمئن باشی که نوا جز ماشین های کلکسیونی خواهد بود !!!!!!!!! وگرنه که اسقاط میشه..
=================
نکته ای که من می خوام بگم اینه که : به نظر من (و البته معقولانه) اینا میان و اعلام می کنن : هر کی می خواد ماشین فرسوده اش رو نگه داره باید عوارض بده و بنزین کم می دن و از این بحثـــــــا... مث خارج....
اینا هم که از خداشونه بیان از ملت یه پول عوارض هم بگیرن...
وگرنه اون پیکان مدل 1350 جگری که اکثر تهرانی ها می شناسنش، تو تهران تک هستش... و با این که پیکانه ولی واسه خودش اعجوبه ایه... (ماشین دقیقا مث یه پیکان 1350 فابریک هستش، با بهترین جنس رنگ) !!! اون رو که نمی تونن اسقاط کنن... یعنی خود راهنمایی رانندگی هم دلش نمیاد، چه برسه به صاحب ماشین.. !!!!
در ضمن موضوع دیگه اینه که سیا.س.ت اینا یه عمره همینه... اول میان مردم رو عذاب می دن بعدش درستش می کنن... مطمئن باشید تمام این مسائل خودرو های فرسوده و از رده خارج قبلا تماما" برنامه ریزی شده و هدف از زجر دادن مردم در حالت فعلی سیاس.ت این دوستان هستش..
وگرنه اینجا نه کسی دلش واسه بنزین می سوزه، نه واسه هوا، نه محیط زیست و نه مردم بدبخت !! پول و عوارض و مالیات رو عشقه.. تا حالا که همین بوده.. از این به بعد هم همین خواهد بود... یعنی ما انقدر پیشرفته شدیم که برای جلوگیری از مصرف سوخت ماشین اسقاط کنیم؟؟؟
اینجاس که باید گفت : انرژی هسته حق مسلم ماست .gif)
.gif)