ببخشيد ولي من سوالم اين بود كه مهر بايد بريم؟ اگه آره چرا تو ثبتنام نوشته آبان مراجعه شود؟
ببخشيد ولي من سوالم اين بود كه مهر بايد بريم؟ اگه آره چرا تو ثبتنام نوشته آبان مراجعه شود؟
انتخاب واحد با خودته ولی موندم چیا رو انتخاب کنم. نظر شما چیه؟
من كه 3درس عمومي گرفتم ( فارسي و زبان و انديشه 1 ) سه تا هم اختصاصي ( اقتصاد خرد و مباني مديريت و اصول 1 ) سرجمع شد 18 واحد ؛؛؛ نميدونم بعدا" گير نميدن كه چرا 18 واحد گرفتم ؟؟
آخه تو برد دانشگاه زده بود ترم يكيا 15 واحد بگيرن و درساشونم فارسي و انديشه و زبان و اقتصاد خر و مباني مديريت بود ..
من اصول 1 رو اضافه گرفتم تازه 4 واحدي هم هست !!![]()
انتخاب کن دیگه. رشتت چی بودانتخاب واحد با خودته ولی موندم چیا رو انتخاب کنم. نظر شما چیه؟
؟
فقه و مبانی حقوق.انتخاب کن دیگه. رشتت چی بود؟
20 تا میتونم انتخاب کنم؟
اره ورودی جدید 20 تا.
همشو بردار![]()
ببخشيد فوضولي ميكنم !رشتتون چي بوده و اينكه واسه ارشد چيكار كرديد ؟؟؟
راستي بروبچ رئيس دنشگاه ما ميگفت همه ي فارغ التحصيلاش الان ارشد ميخونن و چنديتا رتبه ي برتر تو رشته هاي مختلف داشتن تو آزمون ارشد !! ميگفت حتي اون شاگرد تنبلشون هم الان ارشد ميخونه ( فك كنم ارشد آزاد هم منظورش بوده )ميخواسته دل مارو خوش كنه يا راست راستي اينجوريه ؟؟!!
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
من كه 18 واحد برداشتم برم 2 واحد ديگه هم بردارم ؟؟ كي پاسشون ميكنه بعدا" ؟!اره ورودی جدید 20 تا.
همشو بردار![]()
پس چرا هم آموزش به من گفت 15 واحد بردار هم تو برد زده بود ؟؟ ولي تو سايت زده حداكثر واحد قابل اخذ 20 واحد ؟! بعدا" مشكلي پيش نياد ( به جز مشكل پاس كردنشون !)
Last edited by hasti rs; 20-09-2010 at 19:09.
اگه اینترنتی هست پس مدارکی را که گفتن مثل کپی شناسنامه 12 قطعه عکس اینا را کجا باید بدیم؟
كپي تمامي صفحات كه اسكن و آپلود ميشه
12قطعه هم موقع مراجعه حضوري تقديم ميشه
تهرانی؟؟؟؟؟اگه اینترنتی هست پس مدارکی را که گفتن مثل کپی شناسنامه 12 قطعه عکس اینا را کجا باید بدیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)