سلام دوستان. یه سوال فوری دارم.
موقع انتخاب رشته، اگه قبلا معدل 31/06/1392 رو وارد کرده باشیم باید به معدل 30/11/1392 تغییرش بدیم یا نه؟
مرسی.
سلام دوستان. یه سوال فوری دارم.
موقع انتخاب رشته، اگه قبلا معدل 31/06/1392 رو وارد کرده باشیم باید به معدل 30/11/1392 تغییرش بدیم یا نه؟
مرسی.
تو دفترچه نوشته یا معدل شهریور ۹۲ رو بزنید یا بهمن ۹۲.منم معدلمو به بهمن تغییر دادم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
مرسی. دقیقا همینو نوشته.
البته چون ﻓﺮم ﻣﺨﺼﻮصﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﺗﻌﺪاد واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ داخل دفترچه شماره 1 تاریخ 31/6 رو زده کمی شک کردم... موقع ثبت نام فرمش رو دانشگاه صادر می کنه دیگه؟ﺗﺬﻛﺮ ﻣﻬﻢ: داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ دوره ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه ﺷﺪه ﺧﻮد را ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 1392/6/31 ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻓﺮم ﻣﻨـﺪرج در ﺻﻔﺤﻪ 28 اﻳﻦ دﻓﺘﺮﭼﻪ در ﺗﻘﺎﺿﺎﻧﺎﻣﻪ درج ﻣﻲﻧﻤﺎﻳﻨﺪ، ﻻزم اﺳﺖ در ﺻﻮرت ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﻌﺪل را ﺑﻪ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻣﺤﻞ ﻗﺒﻮﻟﻲ اراﺋﻪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.
ﺿﻤﻨﺎ آن دﺳﺘﻪ از داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ ﻛﻪ ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ 92/11/30 و ﻳﺎ 93/6/31 در دوره ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ، در ﻣﺮﺣﻠﻪ درﻳﺎﻓـﺖ ﻛﺎرت ورود ﺑﻪ ﺟﻠﺴﻪ، ﻣﻲﺗﻮاﻧﻨﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ وﻳﺮاﻳﺶ و ﻳﺎ درج ﻣﻌﺪل ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻠﻲ (ﺑـﺮاي ﻓـﺎرغاﻟﺘﺤﺼـﻴﻼن 92/11/30) و ﻳـﺎ ﻣﻴـﺎﻧﮕﻴﻦ ﻧﻤـﺮات واﺣﺪﻫﺎي درﺳﻲ ﮔﺬراﻧﺪه ﺷﺪه (ﺑﺮاي ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻼن ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 93/6/31) ﺧﻮد ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 1392/11/30 اﻗﺪام ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ. ﻛﻪ در اﻳﻨﺼﻮرت ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺟﺰو
ﻗﺒﻮﻟﻴﻦ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻗﺮار ﮔﻴﺮﻧﺪ، ﻣﻲﺑﺎﻳﺴﺖ ﻣﺪارك ﻻزم را اراﺋﻪ دﻫﻨﺪ.
Last edited by L͠øneWolf; 21-05-2014 at 21:31.
آره من دیروز از دانشگاه سوال کردم گفتن برای دانشگاهی که قبول میشید کارنامتون رو ببرید کافیه و بعدش از ما استعلام میگیرن.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
مگه 5 روز دیگه کنکور ارشد آزاد 93 نیست؟ پس چرا کارت ورود به جلسه نیومده؟
میاد دوست عزیز اینقدر استرس نداشته باش......
پارسال یک هفته به کنکو ازاد سایت باز کردن برای کسایی که بخوان ثبت نام کنن امسال خبری نشده؟>
کارت ارشد اومده.
امکان اصلاح اطلاعات نیست؟ و اینکه اولولیت انتخاب هامون رو دوباره ببینیم؟
شما مطمئنی پارسال این کارو کردن !!!!؟
نه مطمئن نیستم یکی از همکلاسیام میگفت گفتم اینجا بگم ببینم همچین موضوعی بوده یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)